English Version
This Site Is Available In English

قدردانی از سال‌ها تلاش برای بازگشت امید به زندگی

قدردانی از سال‌ها تلاش برای بازگشت امید به زندگی

بسم‌الله الرحمن الرحیم

▪️خبر درگذشت مهندس حسین دژاکام، بنیان‌گذار جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰، موجب تأسف و تأثر شد. سال‌هاست با فعالیت‌های این مجموعه آشنایی دارم و همواره تلاش‌هایی را که برای کمک به افراد درگیر اعتیاد و بازگشت آنان به زندگی سالم صورت گرفته، از نزدیک دنبال کرده‌ام.

▪️آنچه در این مسیر اهمیت دارد، تنها بهبودی فرد نیست؛ بلکه تغییراتی است که می‌تواند در زندگی خانواده‌ها نیز رقم بخورد؛ از ترمیم روابط آسیب‌دیده تا پیوند دوباره اعضای خانواده و بازگشت امید به زندگی. این همان بُعد انسانی و اجتماعی خدمت است که ارزش فعالیت‌های داوطلبانه را دوچندان می‌کند.

▪️در استان سمنان نیز فعالیت نمایندگی کنگره ۶۰، نمونه‌ای از این تلاش مستمر و مسئولانه است. همراهی نیروهای متعهد و داوطلب و برخورداری از ساختاری منسجم، زمینه را برای کمک به افراد در مسیر بهبودی و بازسازی روابط خانوادگی فراهم کرده است. آنچه در این تجربه برای من اهمیت دارد، ظرفیت یک مجموعه مردمی برای همراهی با افراد، تقویت پیوندهای خانوادگی و ایفای نقشی مؤثر در مواجهه با مسائل اجتماعی است؛ ظرفیتی که با تداوم و گسترش آن می‌توان زمینه بهره‌مندی افراد و خانواده‌های بیشتری را از چنین خدماتی فراهم کرد.

▪️حدود یک ماه پیش، در گفت‌وگویی تلفنی با مرحوم دژاکام، گرمی کلام، انگیزه و دغدغه جدی ایشان برای حل مسائل افراد و گسترش فعالیت‌های کنگره ۶۰ را به‌خوبی احساس کردم. در آن گفت‌وگو، موضوع توسعه فعالیت‌های این جمعیت در دیگر شهرستان‌های استان سمنان مطرح شد و قرار بر این بود که با همکاری مجموعه کنگره در تهران و همراهی ظرفیت‌های استان، زمینه لازم برای تحقق این هدف فراهم شود. افسوس که فرصت ادامه این مسیر در کنار ایشان فراهم نشد؛ اما امیدوارم اعضا و همراهان کنگره ۶۰ با همان انگیزه و تعهد، راه او را ادامه دهند و امکان بهره‌مندی افراد بیشتری از این خدمات را فراهم کنند.

▪️بی‌تردید، حضور افرادی چون مهندس دژاکام در عرصه فعالیت‌های اجتماعی، علاوه بر تأثیر بر زندگی افراد و خانواده‌ها، برای تشکل‌های مردم‌نهاد نیز تجربه‌ای ارزشمند و الهام‌بخش به یادگار می‌گذارد. تداوم این مسیر می‌تواند به تقویت مشارکت داوطلبانه، کاهش آسیب‌های اجتماعی و گسترش امید در جامعه کمک کند.

▪️درگذشت این چهره اثرگذار را به خانواده محترم و داغدار ایشان، اعضا و همراهان جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰ و همه فعالان حوزه پیشگیری، درمان و بهبودی اعتیاد تسلیت می‌گویم. از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم رحمت و مغفرت الهی و برای خانواده و بازماندگان ایشان صبر و شکیبایی مسئلت دارم.

▪️امیدوارم تلاش‌های خیرخواهانه مرحوم دژاکام با همت همراهانش استمرار یابد و ثمره این مسیر، در زندگی انسان‌ها و خانواده‌های بیشتری نمایان شود.

🔸مهدی شاهب 
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...