English Version
This Site Is Available In English

نعمتی جاودانه

نعمتی جاودانه

جلسه هفتم از دوره‌ سی و هفتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی شفا مشهد به استادی ایجنت همسفر شفیعه، نگهبانی همسفر مریم و دبیری همسفر بهجت با دستور جلسه «دستاوردهای آقای مهندس، کشفیات و آموزش‌های ایشان» روز دوشنبه ۲۰ مهر ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
عشق چو بگشاد رخت، سبز شود هر درخت٫ برگ جوان بر دمد، هر نفس از شاخ پیر٫ هر که شود صید عشق کی شود او صید مرگ٫ چون سپرش مه بود کی رسدش زخم تیر٫

امروز با قلبی سنگین امّا سرشار از احترام و تواضع در برابر مشیّت الهی؛ فقدان دانشمند بزرگ زنده یاد جناب مهندس دژاکام بنیان‌گذار و بنیان جمعیت احیای انسانی کنگره۶۰، را در ابتدا به خانواده عزیز جناب مهندس، دکتر امین، خانم آنی بزرگ، خانم آنی کماندار، خانم شانی، خدمتگزاران، دردمندان و اعضاء کنگره۶۰، به ویژه شما اعضاء شعبه شفا تسلیت و به اهل آسمان تبریک عرض می‌کنم.

دستور جلسه امروز این است که از دستاوردها و میراث گران‌بهای جناب مهندس صحبت کنیم، میراثی که در این دوران طلایی برای ما به یادگار گذاشتند؛ همه ما غمگین هستیم اما نباید این غم، راه ما را تیره و تار کند؛ در ابتدا مثالی را بیان می‌کنم، در نجوم پدیده‌ای است که وقتی ستاره‌ای بزرگ عمرش به پایان می‌رسد، متلاشی می‌شود و می‌میرد؛ آن‌گاه تمام ذرّات و عناصر آن ستاره در تمام کهکشان پخش می‌شود و هر کدام از آن ذرّات تبدیل به ستاره‌ای دیگر می‌شود؛ حال  میراث ارزشمند جناب مهندس یا این ذرّات در اختیار ما قرار گرفته و امروز دور هم جمع شدیم تا از این عناصر به خوبی استفاده کنیم؛ همچنین ساختار کنگره۶۰، را محکم‌تر و درخشان‌تر از قبل ادامه دهیم.

در ابتدا می‌خواهم مختصری از دستاوردهای جناب مهندس را به ویژه برای سفر اولی‌ها و تازه واردین که با ایشان آشنایی ندارند، بگویم: جناب مهندس مخترع چشم‌های الکترونیک بودند. آن‌قدر جان انسان‌ها برای ایشان اهمیت داشت که طراحی و تولید این اختراع را در عرصه‌ای از زندگی به انجام رساندند. ایشان قبل از این‌که فرایند درمان اعتیاد را آغاز کنند، در بخش مهندسی تلفن‌های داخلی مشغول بودند و این فرایند به صورتی بود که در جهت عیب‌یابی آن اتصالات باید میان انبوهی از سیم‌ها، قطع اتصال را بررسی و پیدا می‌کردند؛ همین امر باعث شد انسان را به شکل یک سیستم مورد تحلیل و پردازش ببینند.

جناب مهندس در تاریخ ۱۴ آذر ماه سال ۱۳۷۶ توانستند با الهام از ماه رمضان، متد DST را کشف کنند و به رهایی برسند؛ امّا پای کار ماندند و از این متد نتایج ارزشمندی استخراج شد؛ همه ما می‌دانیم درمان اعتیاد، اضافه وزن، کمبود وزن، ویلیام و خیلی از سرطان‌ها که مشغول تحقیقات روی آن‌ها بودند، به واسطه متدDST (یعنی کم کردن) به وجود آمدند؛ پس ایشان متد DST را به عنوان یک شاه کلید برای همه ما به یادگار گذاشتند؛ این شاه کلید آن‌قدر مهم بود که حتی در امورات خود و امورات نفسانی خود از همین ویژگی DST و تیپر کردن می‌توانیم در جهت رشد یا در جهت کم کردن نقطه ضعف‌ها و نقاط منفی استفاده کنیم.

من یکسری از مقالات جناب مهندس را عنوان می‌کنم که حاصل تجربیات ارزشمند ایشان است؛ اول از همه جناب مهندس تمام تجربیات سفر خود را در کتاب گران‌بهای  "عبور از منطقه۶۰ درجه زیر صفر" به تحریر درآوردند و در ادامه کتاب ارزشمند " ۱۴ وادی عشق" که نقشه راه همه اعضای کنگره۶۰، محسوب می‌شود و زیر بنای آموزش‌ها قرار دارد، در ادامه مقالات متعددی نوشتند که ۱۴ تا از مقالات ایشان در "کتاب ۱۴ مقاله" جمع آوری شده است، در بحث نوش‌ داروی دیسپ که در زمان کرونا جان بسیاری از اعضای کنگره‌۶۰، را نجات بخشید؛ همه جا تعطیل بود امّا کنگره۶۰، سرپا به قوت خود باقی ماند.

در صورتی‌که همه در تعجّب بودند، چطور ممکن است هنگامی که همه از هم فرار می‌کنند، امّا افراد کنگره۶۰، دور هم جمع می‌شوند و اگر گاهی هم ماسک می‌زدیم نمادین بود، چون همه ما می‌دانستیم که ماسک اثرگذار نمی‌باشد، چرا که اگر اثرگذار بود، این همه آدم از بین نمی‌رفتند؛ در مورد دیسپ و آن مقدار اسید لاکتیکی که خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتری قوی دارد؛ تمام این‌ مقالات جمع‌آوری شده است؛ در مورد بهبود زخم کولیت با متد DST، کاهش التهابات و عفونت با نوش‌داروی دیسپ که انشالله شما عزیزان در مشارکت‌های خود از این دستاوردها خواهید گفت.

به جرأت می‌توانم بگویم که درمان عفونت چشم و گل مژه من فقط با دیسپ درمان شد و دیگر از هیچ کرم و پمادی استفاده نمی‌کنم؛ در مورد درمان ۴ نوع از سرطان‌های خون آن هم با روش DST و با استفاده از داروی تریاک که به نتایج ارزشمندی رسیدند، در مورد بیماری MS و برخی از بیماری‌های دیگر که در مرحله تحقیقات بودند، پروتکل جدید درمان وابستگی به اَمفتامین و آخرین مقاله ایشان در مورد بیماری‌های سرطانی در MS که بهترین جایزه را جناب مهندس کسب کردند؛ این مقالاتی که می‌گویم همه در کنگره بین‌المللی و  سایت‌های معتبر جهانی ارائه می‌شوند و نیز تمامی این مقالات را می‌توانید در سایت Research Square مشاهده و بررسی کنید؛ متن کامل آن موجود می‌باشد. این‌ها قسمتی از دستاوردهای عظیم جناب مهندس بود که هر کدام جای صحبت بسیار و بحث دارد؛ همچنین معجزات آن‌ها را تک تک ما دیده‌ایم و می‌توانیم درباره آن صحبت کنیم.

یاد گرفتیم که ارتباط بین جهان‌ها صوت، حس و نور است؛ طنین گرم جناب مهندس، در فایل‌های صوتی ایشان برای ما جاری است؛ همچنین نور تفکر مهندس؛ در کتاب‌ها و مقالات ایشان برای ما ارمغان است و حس گرم کلمات ایشان؛ بر قلب یخ زده ما جاری می‌باشد؛ ما با یک میراث زنده روبرو هستیم که نمی‌میرد و جاویدان است چون تمام اضلاع آن از بُعدهای دیگر وارد می‌شود. خداوند در کلام‌الله و در سوره قلم به معجزه و امانت قلم قسم می‌خورد و چقدر زیبا جناب مهندس رسم امانت را با قلم به جا آوردند و برای ما به یادگار گذاشتند.

امروز همه ما با عزّت و احترام دور هم جمع شده‌ایم، سر پیمان و  قرارداد دلی خود استوار خواهیم ماند؛ در برابر تلاش‌های بی‌وقفه عاشقانه و خالصانه جناب مهندس سر تعظیم فرود می‌آوریم، به خود، خدای خود و به خدای مهندس این قول را می‌دهیم که از حالا بیشتر و بیشتر در این مسیر قدم برداریم، از داشته‌ها و نعمت‌هایی که در اختیار ما قرار گرفته مراقبت کنیم؛ درواقع قلم مهندس برکت حرکت ما می‌شود. ایشان که آن‌قدر با تدبیر بودند، مگر می‌شود یک استراتژی بعد از وجود نازنین خود در ساختار کنگره۶۰، تعیین نکنند و این سیستم بخواهد به راحتی از بین برود؟! به یاد ندارم در کدام سی‌دی استاد امین بیان می‌کردند که آقای مهندس ناگهان بدون هیچ اطلاعی رفتند و دیده‌بان‌ها از دکتر امین پیگیری می‌کردند که مهندس کجا هستند! ولی از مهندس خبری نبود! ایشان برای مدتی بدون این‌که به کسی چیزی بگویند، رفتند و پس از مدّتی که بازگشتند، از ایشان پرسیدند: چرا به ما اطلاع ندادید؟ پاسخ دادند: می‌خواستم بدانم شما بدون من می‌توانید ساختار کنگره۶۰، را پیش ببرید؟ کسی که تا این حد استراتژی دقیق دارد، پس حتماً نقشه‌ای حساب شده برای این مسیر چیده است. ایشان که ۲۸ سال از عمر با عزّت خود را در این مسیر گذاشتند، از خانواده خود گذشتند و خانواده ایشان که عاشقانه همراه ایشان در این مسیر بودند، مگر می‌شود تنها به فکر دوران حیات خود باشند؟ هرگز!

جناب مهندس ساختار را به گونه‌ای چیدند که بعد از خود این ساختار قوی‌تر از قبل پیش برود؛ هر زمان مشکل و مسئله‌ای در کنگره۶۰، ایجاد شده با آموزش‌ها توانستیم کنگره۶۰، را قوی‌تر از قبل کنیم. حال نیز در این فقدان و رنج حتماً گنج و آموزش بزرگی برای تک تک ما نهفته است، کافی است آن را پیدا کنیم؛ در آخرین آموزش جناب مهندس سی‌دی عالم غیب ایشان می‌فرمایند: نگهبان فقط کسی نیست که در یک جایگاه مسئولیت داشته باشد و مراقبت کند، بلکه باید اول نگهبان خود و داشته‌های خود باشیم.

هر گاه شخصی از زنده‌یاد مهندس می‌خواست که او را نصیحت کند، ایشان  می‌گفتند: قدردان داشته‌های خود و سپاسگزار خداوند باشید. این جمله طلایی ایشان بود و همیشه در تمام سی‌دی‌ها به این اشاره‌ داشتند که ما موظف هستیم قوانین الهی را اجرا کنیم"؛ همان‌طور که در سوره حمد می‌گوییم " اِهدِنا الصّراطَ المُستَقیم یعنی خدایا ما را به راه راست هدایت کن" راه راست چیست؟ این هدایت در مسیر، یک نعمت است؛ چرا که در طوفان و تلاطم‌های زندگی باید سپاسگزار خداوند باشیم که راه و مسیر کنگره۶۰، را به ما نشان داده است؛ پس هدایت یک نعمت الهی محسوب می‌شود؛ در ادامه سوره حمد می‌گوید: " غَیرِالمَغضوبِ عَلَیهِم وَلا الضّالّین" یعنی خداوندا من از گمراهان و از آن دسته آدم‌هایی نباشم که به آن‌ها غضب کردی و این غضب کردن یعنی چه؟ یعنی: آگاهی به آن‌ها رسیده ولی از انجام عمل به آن سرباز می‌زنند؛ این می‌شود همان مغضوب؛ یعنی به من می‌گویند خدمت و انفاق کن تا رشد کنی، ولی من از ترس، چون فقط منافع شخصی خود را می‌بینم و دنبال کاروبار و زندگی خود هستم، حرکت نمی‌کنم؛ سپس از مغضوبین می‌شوم و چوبش را خواهم خورد.

گمراه کیست؟ این‌که به کنگره۶۰، می‌آیم و راهنما به من می‌گوید: باید به خودت زمان بدهی، سه الی چهار ماه بیا و برو، کم کم حسّ شما برقرار می‌شود؛ اما من انکار می‌کنم و با خود می‌گویم: بیایم اینجا که چه شود؟ او مصرف‌کننده است، او باید سی‌دی بنویسد، چرا من باید این کار را بکنم؟ پس انکار می‌کنم؛ حق را می‌بینم، اما نمی‌خواهم وارد شوم و می‌خواهم در جهل و نادانی خود بمانم؛ امّا این موضوع مراتبی دارد که طبق آن در گمراهی باقی می‌مانم. پس همه ما از این پس قدرتمندتر با صلابت‌تر از قبل به خودمان، صور پنهان جناب مهندس که همیشه و در همه حال زنده هستند، قول ادامه دادن می دهیم؛ چرا که یاد گرفتیم نفس از بین نمی‌رود و همیشه زنده است.

همیشه دانشمندان بزرگ در عصر خود گمنام بودند، امّا نام و یاد آن‌ها جاودانه می‌ماند؛ چراکه بَعدها انسان‌ها متوجه می‌شوند چه نعمتی را از دست دادند. قطعاً نام و یاد مهندس در قلب همه ما ریشه دوانده و سپاسگزار این مکان خواهیم شد؛ طوری با رفتار و کردار خود عمل خواهیم کرد که سپاسگزار آموزش‌ها باشیم؛ چرا که جناب مهندس به ما آموختند: برای باورها ارزشی نمی‌توان قائل شد، پس باید صرفاً با رفتارم سپاسگزار این مکان باشم. مهندس عزیز تو رفتی اما نیکی‌های تو پابرجا است؛ نام تو در دل، روح و روان ما پابرجا است.

مرزبانان کشیک: همسفر فهیمه و مسافر احمد
تایپیست: همسفر نرگس رهجوی راهنما همسفر طاهره (لژیون هفدهم)
عکاس: همسفر تکتم رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون سوم)
ویرایش: همسفر یاسمن رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون شانزدهم) دبیر سایت
ارسال: همسفر راضیه مرزبان خبری
همسفران نمایندگی شفا مشهد

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...