English Version
This Site Is Available In English

جهان‌بینی عملی یعنی باید دانسته‌ها و آموزش‌ها را در زندگی خود کاربردی نماییم

جهان‌بینی عملی یعنی باید دانسته‌ها و آموزش‌ها را در زندگی خود کاربردی نماییم

ما در کنگره‌۶۰ قوانین زندگی کردن را می‌آموزیم. وادی‌ها مانند مسیر‌یابی است که راه را برای ما کاملاً مشخص می‌‌کند تا ما از مسیر خارج نشویم و در راه درست به حرکت خود ادامه دهیم. خدا را شکر که اذن ورود به کنگره‌۶۰ برای من صادر شد و توانستم در این دانشگاه بزرگ، علم درست زندگی کردن را آموزش ببینم. هر چقدر بیشتر آموزش می‌بینم، متوجه می‌شوم که از خود و جهان هستی هیچ شناختی ندارم؛ باید دائم درحال آموزش گرفتن و کسب اطلاعات و آگاهی باشم. در کتاب عشق، ۴ وادی ابتدایی روی مسئله تفکر، درست اندیشیدن و به هر چیز بیهوده‌ای فکر نکردن متمرکز شدیم و یاد گرفتیم از هیچ‌‌کس انتظاری نداشته باشیم.

تنها خود را مسئول تمام مسائل زندگی خود بدانیم، آموختیم در مسیر مشکلات، فقط باید به سعی و تلاش خود اکتفا کنیم در سکون هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد و تنها نتیجه‌ آن فرو رفتن در عمق تاریکی‌ها خواهد بود. جهان‌بینی عملی یعنی باید دانسته‌ها و آموزش‌ها را کاربردی و اجرایی نماییم، پیدا کردن راه بسیار مهم است؛ ولی مهم‌تر از آن این است وقتی کسی راه را پیدا کرد در آن مسیر حرکت کند تا به وضعیت و نتیجه مطلوب برسد. مثلاً اگر کسی برای درمان به کنگره‌۶۰ می‌آید دچار حاشیه و مسائل دیگران یا حتی مسافر خود نباشد وگرنه به نتیجه نخواهد رسید. انسان‌های زیادی در اثر اشتباهات و پیدا نکردن راه درست تصمیم‌های نا‌درست گرفتند و در این مسیر جان خود را از دست دادند برای خود و خانواده‌هایشان مشکلات فراوانی را ایجاد کردند.

ما برای این‌که اعتیاد را درمان کنیم؛ باید صورت مسئله اعتیاد را بشناسیم به همین دلیل خانواده باید تحت آموزش باشد تا بتوانیم برداشت و نتیجه درست داشته باشیم. وقتی خداوند انسان را خلق کرد به او اختیار داد تا مسیرش را خودش انتخاب کند؛ برابر سر‌نوشت انسان با توجه به اختیاری که به او داده می‌شود بستگی به اعمال، رفتار و کردار خود او دارد. اعمال در تقدیر ما نقش مهمی دارند. در گذشته در اثر انتخاب و تفکر اشتباه همیشه به‌ دنبال ترک‌ها و راه‌های آسان و کوتاه مدت بودیم و به همین علت با شکست مواجه می‌شدیم؛ زیرا پارامتر زمان و صبر که جزء پارامتر‌های مهم کنگره‌۶۰ است در نظر نداشتیم و این مستلزم آن بود تا به دانایی برسیم که قرار گرفتن در مسیر ارزش‌ها و دوری از ضد ارزش‌ها و حس‌های آلوده از خود ما باعث یافتن راه درست و رسیدن به حقیقت موضوع می‌شود.

ما انسان‌ها برای رسیدن به هر چیزی باید رمز و راز آن را کشف نماییم، گاهی ما بدون تفکر می‌‌خواهیم مسائل را خیلی سریع حل کنیم. بهترین گنج، گنج درون خود ما است که آن را بیابیم، کشف کنیم و بدانیم هر بذری را که امروز می‌کاریم در آینده همان را برداشت خواهیم کرد؛ پس سعی کنیم بذرهای مناسب، سالم، بدون عیب و نقص بکاریم تا برداشتی سالم و بدون آفت داشته باشیم و مانند انسان‌های کم‌خرد نباشیم که در ابتدا بدون تفکر مسیر را ادامه می‌دهند و تجربه دیگران را نادیده می‌گیرند و در ادامه شکست می‌خورند و به قعر تاریکی‌ها فرو می‌روند. خردمندان بر‌عکس این گروه قبل از شروع به هرکاری تفکر می‌کنند به مسیر درست و علائم راه توجه می‌کنند، از تجربیات دیگران درس می‌گیرند و مسیر درست را انتخاب می‌کنند. با توجه به فر‌آیند تغییر، تبدیل و ترخیص به انسانهای بامعرفت، سالم و با عدالت تبدیل می‌شوند و از تاریکی‌ها عبور کرده وارد نور و روشنایی می‌شوند و زندگی با صلح، آرامش و آسایش را تجربه می‌کنند.

نویسنده: راهنمای تازه‌واردین همسفر زهرا (لژیون تغذیه سالم)
رابط خبری: همسفر مژگان رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون تغذیه سالم)
عکاس: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون چهارم)
ویرایش و ارسال: راهنما همسفر شیوا (لژیون دهم) نگهبان سایت
همسفران نمايندگی پرند

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...