English Version
This Site Is Available In English

معجزه درمان

معجزه درمان

سلام دوستان، محمد هستم یک مسافر

ابتدا هفته سایت را به خدمتگزاران سایت نمایندگی خلیج فارس و تمامی خدمتگزاران سایت در سراسر کشور تبریک می‌گویم.

مطلبی که می‌خواهم با شما دوستان در میان بگذارم، در مورد صورت‌مسئله اعتیاد در کنگره ۶۰ است. درمان اعتیاد در کنگره در سه ضلع جسم، روان و جهان‌بینی صورت می‌گیرد و هر سه ضلع در طول ده ماه به‌صورت هم‌زمان و متعادل رشد می‌کنند تا شخص به رهایی برسد.

به جرئت می‌توانم بگویم که تمام دنیا هنوز در پی یافتن راهی برای درمان اعتیاد هستند، در حالی که به قول جناب مهندس دژاکام، بنیان‌گذار کنگره ۶۰، کنگره در زمینه علم درمان اعتیاد سال‌ها از دنیا جلوتر است.

وقتی به زمان مصرف خودم فکر می‌کنم، در ابتدا شاید نتوان گفت که خوش نمی‌گذشت؛ اما بعد از یکی دو سال، سختی‌های مصرف شروع شد و سال‌به‌سال بیشتر در باتلاق اعتیاد فرو می‌رفتم. دلیلش این بود که واقعاً هر راهی را برای ترک اعتیاد امتحان می‌کردم، اما به جایی نمی‌رسیدم. به کمپ می‌رفتم و برمی‌گشتم و دوباره مصرف می‌کردم. به کلینیک ترک اعتیاد می‌رفتم و به‌جای مصرف قبلی، یک قرص بی۲ هم به مصرفم اضافه می‌شد. در نهایت، به‌جای اینکه از این باتلاق بیرون بیایم، بیشتر درگیر مواد می‌شدم.

تا اینکه خداوند اذن و اجازه ورودم به کنگره را صادر کرد. وقتی می‌گویم اذن و اجازه، واقعاً همین‌طور بود؛ چون همسفرم به خدمت کردن ادامه می‌داد و من او را به کنگره می‌رساندم، اما خودم وارد نمایندگی نمی‌شدم و در آخر کوچه به مصرف کردن ادامه می‌دادم. به نظر من باید خواست واقعی درمان در وجود شخص شکل گرفته باشد تا بتواند وارد مسیر درمان شود.

وقتی برای درمانم اقدام کردم، بعد از انتخاب راهنما و شروع سفر، از روز اول متوجه شدم اگر شخص خواسته درمان داشته باشد و به روش DST ایمان و اعتقاد داشته باشد، معجزه درمان در کنگره برایش آغاز می‌شود.

من در حال حاضر شش ماه است که در سفر اول هستم. سفرم را با داروی ۱۶/۵ سی‌سی اتی آغاز کردم و وقتی فکر می‌کنم که امروز به ۴/۵ سی‌سی رسیده‌ام، روزی هزار بار خدا را شکر می‌کنم. مگر می‌شود؟ بله، در کنگره اگر در مسیر درمان باشی، می‌شود. اگر مبدأ و مقصد درمانت مشخص باشد، می‌شود به معجزه درمان و رهایی رسید و اگر در برابر راهنما فرمانبردار باشی، این مسیر را می‌توانی با موفقیت طی کنی.

می‌خواستم هدفم را با شما دوستان در میان بگذارم؛ هدفی که امیدوارم به آن برسم و آن، شرکت در آزمون راهنمایی و دریافت شال راهنمایی از جناب مهندس است. دلیلش این است که باید زحماتی را که در کنگره برای من کشیده شده جبران کنم و از نظر من، یکی از بهترین راه‌ها برای جبران این محبت‌ها، کمک کردن به همنوع خودم است.

در پایان، از تمامی خدمتگزاران کنگره ۶۰ در سراسر کشور و همچنین خدمتگزاران نمایندگی خودمان، خلیج فارس بوشهر، تشکر و قدردانی می‌کنم.

نگارش: مسافر محمد (لژیون پنجم)
ارسال: مسافر احسان

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...