English Version
This Site Is Available In English

استفاده از سایت یک راه برای رهایی

استفاده از سایت یک راه برای رهایی

جلسه پنجم از دوره سی‌وپنجم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی ملاصدرا به استادی همسفر زهره، نگهبانی همسفر زهرا و دبیری همسفر زینب با دستور جلسه «از سایت، فضای مجازی و هوش مصنوعی در کنگره۶۰ چگونه استفاده می‌کنم؟» روز دوشنبه ۳۰ شهریورماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
ابتدا خداوند را شاکر هستم که بار دیگر توانستم در کنگره حضور داشته باشم و آموزش بگیرم. از مهندس حسین دژاکام و خانواده محترمشان تشکر می‌کنم که این بستر را برای آموزش ما فراهم کردند. از ایجنت محترم، گروه مرزبانی و نگهبان جلسه سپاسگزارم که اجازه خدمت در این جایگاه را به من دادند. همچنین از راهنمایان خود، همسفر مریم، همسفر ندا و همسفر زهرا، سپاسگزارم که حضور و قرار گرفتن من در جایگاه‌های خدمتی و دریافت انرژی را مدیون آموزش‌های این عزیزان هستم. دستور جلسه این هفته «از سایت، فضای مجازی و هوش مصنوعی در کنگره ۶۰ چگونه استفاده می‌کنم؟» است. این هفته را ابتدا به تمام خدمتگزاران سایت که به‌صورت رایگان و با عشق و محبت خالصانه خدمت می‌کنند، تبریک عرض می‌کنم.

همان‌طور که می‌دانید، دنیای ما در حال پیشرفت و تغییر است. یکی از این تغییرات، ورود اینترنت و فضای مجازی به زندگی ما است و هرچه جلوتر می‌رویم، نقش این فضا در زندگی ما بیشتر می‌شود. از زمان تأسیس کنگره ۶۰، مقدمات راه‌اندازی سایت و فعالیت در فضای مجازی در دستور کار کنگره قرار گرفت و از سال ۱۳۸۰، فعالیت رسمی در فضای مجازی و سایت آغاز شد. کنگره ۶۰ به منظور رهایی و درمان افرادی که در دام اعتیاد قرار دارند، تشکیل شده است. ما علاوه بر کارگاه‌های آموزشی کنگره، با استفاده از سایت می‌توانیم پیام رهایی را به افرادی که نیازمند رهایی و درمان هستند، برسانیم.

می‌توانیم با نوشتن یک مشارکت، مقاله یا دلنوشته، یک نفر را با کنگره آشنا و او را راهی کنگره کنیم و مسیر را برای فردی که مصرف‌کننده است، هموار سازیم. بسیاری از نمایندگی‌هایی که از تهران دور هستند نیز می‌توانند لایو مهندس دژاکام را از طریق سایت، در روزهای چهارشنبه مشاهده کنند و از آموزش‌ها بهره‌مند شوند. در رابطه با هوش مصنوعی و استفاده از آن می‌توان گفت که این ابزار کاربردهای بسیاری در زندگی ما دارد. این تدبیر مهندس دژاکام است که ما همیشه باید به‌روز و در حال پیشرفت باشیم. می‌توانیم در امر ویراستاری، ترجمه و کارهای مشابه از هوش مصنوعی استفاده کنیم؛ اما باید بدانیم که پاسخ‌های هوش مصنوعی همیشه درست و صددرصد نیست و باید از آن به عنوان یک ابزار کاربردی در زندگی خود استفاده کنیم.

بسیاری از افراد در کنگره از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند و این بسیار خوب است؛ چراکه ما باید پیشرفت داشته باشیم. اما باید هشیار باشیم که این ابزار در جهت پیشرفت ما قرار گیرد؛ چراکه هوش انسان همیشه مورد تأیید و اهمیت بیشتری قرار دارد و نباید جای تفکر و آگاهی انسان را بگیرد. همیشه باید بدانیم که پیشرفت در زمینه فناوری و ارسال مطالب مفید، زمانی ارزشمند است که به‌درستی از آن‌ها استفاده کنیم. قدر مسلم، مهندس دژاکام همیشه با تفکر و تدبیر صحیح، آموزش‌ها و روش‌های آموزشی را پیش می‌برند و ما نیز باید بدانیم که از این ابزارها در جهت پیشرفت خود و کمک به افرادی که خواستار رهایی و رسیدن به درمان هستند، استفاده کنیم؛ چراکه این کار بار آموزشی بسیاری نیز دارد.

مهم‌ترین هدف کنگره ۶۰ این است که اگر افرادی در هر جای دنیا در ظلمت و تاریکی اعتیاد هستند و به دنبال راهی برای رهایی می‌گردند، بتوانیم این پیام را به آن‌ها بدهیم و آن‌ها را به آگاهی و امیدواری برسانیم و مطمئنشان کنیم که راهی برای نجات وجود دارد. آن‌ها می‌توانند از تجربیات افرادی که خودشان زمانی در این ظلمت و تاریکی بودند، استفاده کنند و بدانند که راهی برای بیرون آمدن از این تاریکی وجود دارد.

در پایان، مجدداً این هفته را خدمت خدمتگزاران سایت، از جمله مهندس دژاکام و خانواده محترمشان و اعضای کنگره ۶۰ تبریک می‌گویم و از عزیزانی که خالصانه خدمت می‌کنند، سپاسگزار هستم. به‌طور قطع، انرژیِ خدمت خالصانه، عشق و محبت این عزیزان در زندگی آن‌ها جاری است. ممنونم که به سخنانم گوش دادید.

«اهدا تقدیرنامه به خدمتگزاران سایت نمایندگی ملاصدرا به مناسب هفته سایت»

مرزبانان کشیک: همسفر الهه و مسافر محمد
تایپ: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون هفتم)
عکاس: همسفر الهه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)
ارسال: همسفر میترا مرزبان خبری
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیک‌آباد)

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...