English Version
This Site Is Available In English

قبل از انجام هر کاری راهش را پیدا کنم

قبل از انجام هر کاری راهش را پیدا کنم

همسفر پروین و مسافرشان با ۱۷ سال تخریب و آنتی‌ایکس مصرفی شیره و تریاک وارد کنگره شدند. با متد DST و داروی OT به راهنمایی مسافر کوروش و همسفر احسانه سفر کردند. در حال حاضر به مدت ۴ سال و ۲ ماه است که به لطف خدا و دستان پرمهر آقای مهندس آزاد و رها هستند. رشته ورزشی مسافر باستانی و رشته ورزشی همسفر در کنگره دارت است. همسفر پروین در بخش سردار خدمت کرده‌اند.

توجه شما را به گفت‌و‌گوی ایشان با سایت همسفران حسنانی در خصوص دستور جلسه «وادی هفتم (رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است؛ یکی یافتن راه و دیگری آن‌چه برداشت می‌نماییم.) و تأثیر آن روی من» جلب می‌کنم.

به نظر شما پیام اصلی وادی هفتم چیست؟

در این وادی آموختم که با کشف حقیقت، راه درست تفکر کردن را بیاموزم و قبل از انجام هر کاری راهش را پیدا کنم و بدون تفکر کاری انجام ندهم؛ چون به مشکل برمی‌خورم.

چرا شناختن «خویشتن» در این وادی اهمیت دارد؟

در این وادی بحث سر پیدا کردن راه است و ممکن است راهی ما را به مسلخ ببرد و یک‌ راه ما را به مرغزار برساند. پیدا کردن راه در زندگی نقش بسیار مؤثری دارد و هر لحظه ممکن است در زندگی سر دو راهی قرار بگیریم و تفکر کنیم.

آیا ممکن است انسان بدون شناخت خودش، راه درست را انتخاب کند؟

حقیقت راه، رمز و کشف است و هر سه مجهول راز پوشیده و نهفته می‌باشد.

با توجه به این وادی و آموزش‌هایی که از کنگره گرفته‌اید در زندگی شما چه تغییراتی به وجود آمده است؟

انسان باید حقیقت درون خودش را کشف کند تا بتواند برای هر قفلی که وجود دارد، کلیدی پیدا کند و به گنج درونی خویش پی ببرد و در بیقوله‌ها به دنبال گنج نباشد. انسان خردمند قبل از هر کاری تفکر می‌کند.

با توجه به وادی هفتم، یکی از نشانه‌های راه مستقیم چیست؟

راهی که می‌خواهم بروم را باید اول تعیین مسیر کنم. پیدا کردن راه درست در تمام مراحل زندگی خیلی مهم است. امیدوارم در مسیر کنگره، ارزش‌ها و صراط مستقیم باشم و از دانشی که آقای مهندس در اختیار ما قرار داده‌اند در زندگی کاربردی کنم.


کلام آخر؛

روزی که وارد کنگره شدم حال خرابی داشتم و پر از خشم، کینه و نفرت از زندگی خود و اطرافیانم و درگیر بیماری‌های اعصاب و روان بودم. در حال حاضر تغییرات زیادی در زندگی من حاصل شده است و از آقای مهندس و خانواده محترم‌ ایشان کمال تشکر را دارم و به اعضاء سایت حسنانی خدا قوت عرض می‌کنم.


با تشکر از همسفر پروین بابت فرصتی که برای بیان دیدگاه‌های خود در این گفت‌گو فراهم کردند.

رابط خبری: همسفر رقیه رهجوی راهنما همسفر احسانه (لژیون ششم)
طراح سوال و مصاحبه کننده: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون هشتم)
ویرایش، تنظیم و ارسال: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون اول)  نگهبان سایت
همسفران نمایندگی حسنانی تهران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .