English Version
This Site Is Available In English

ما باید با ارائه پیام روش درست DST و به نمایش گذاشتن رهایی هایمان خط بطلانی باشیم بر دیگر روش های غلط

ما باید با ارائه پیام روش درست DST و به نمایش گذاشتن رهایی هایمان خط بطلانی باشیم بر دیگر روش های غلط

پنجمین جلسه از دوره هفدهم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی مسافران کنگره۶۰، نمایندگی قائمشهر، روزهای یکشنبه، به استادی راهنمای تازه واردین مسافر دانیال، نگهبانی مسافر عسکری و دبیری مسافر حبیب با دستور جلسه «وادی هفتم و تاثیر آن روی من» در تاریخ 22 شهریور ۱۴۰۵ رأس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان دانیال هستم یک مسافر
شاکر خداوند هستم که یک بار دیگر در جمع شما خوبان هستم و توفیق خدمت درین جایگاه را دارم  و از لژیون محترم تازه واردین ممنونم از آقای مهندس وخانواده محترمشان سپاسگزارم و از ایجنت، گروه محترم مرزبانی و راهنمایانی که تاکنون مرا در طی کردن مسیر صراط مستقیم یار و همراه بودند متشکرم.
دستور جلسه وادی هفتم، رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است؛ یک یافتن راه و دیگری آنچه برداشت می نماییم. یکی از مضامین این دستور جلسه همین روش DST کشف شده شده توسط آقای مهندس در کنگره 60 می باشد واین که به راستی راه درست کدام است و برداشت ما از این راه چیست؟
آقای مهندس در سی دی ها اینگونه پاسخ این سوال را می دهند که باید ما با ارائه پیام روش درست DST و به نمایش گذاشتن رهایی هایمان خط بطلانی باشیم بر دیگر روش های غلط از جمله روش هایی که ترک اعتیاد را در قرص های پیشنهادی عطاری ها و یا رفتن به کمپ های مختلف و یا سواستفاده از عناوین مورد علاقه مردم در جلسات مختلف هیاتی دانست ولی ما اعضای کنگره 60 میدانیم که هیچکدام ازین روش های مرسوم پاسخگوی مقوله اعتیاد نبوده و نخواهد بود.


من بسیار خوشوقت بوده ام که اکثر موارد مطرح شده در سی دی های آقای مهندس را در دوره خدمتم در لژیون تازه واردین می بینم. خاطراتی از تازه واردین و راه های اشتباهی که طی نموده اند می شنوم که کاملاً مسائل یاد شده بالا برایم یادآور می شود که لزوماً راه های کوتاه و حتی پرهزینه درست نمی باشد. یکی از تازه واردین برایم تعریف میکرد که تا بحال 40 بار است که برای ترک به کمپ مراجعه کرده ولی توفیقی حاصل نشد و در کنار اینها روش های به ظاهر علمی هم وجود دارد و افرادی با مدارج علمی بالا مدعی اجرای این روش ها هستند؛ مثل سم زدایی سریع یا قرص های مثلاً علمی پیشنهادی شبکه ها ماهواره ای که ادعای ترک اعتیاد در چند روز و چند هفته را دارند. اگر این جور ادعاها درست از آب در می آمد و واقعاً ترک های اینچنینی جواب می داد پس این همه افراد در خرابه ها و بیغوله ها چه می کردند؟ آیا نمی شد که با این روش های سریع و راحت و با خوردن چند قرص و سمزدایی سرپایی به درمان برسند؟ جواب همین سوال ساده به ما می گوید خیر. اگر به رمز و راز کشف حقیقت درمان اعتیاد پی نبریم نه راه درست را پیدا می کنیم و نه با برداشت غلط به درمان خواهیم رسید.
ممنونم که با سکوت زیبایتان به مشارکتم گوش دادید.

نگارش: مسافر عباسعلی، لژیون دوم

عکس و ارسال: مسافر کاوه، لژیون یکم

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...