English Version
This Site Is Available In English

آرامش و تعادل در چهره راهنمایان است

آرامش و تعادل در چهره راهنمایان است

اگر روزی در جایگاه فرماندهی قرار گرفتم اولین شرط آن این است که فرمانبرداری را به طور کامل اجرا کنم. زمانی‌که وارد کنگره۶۰ شدم راهنمای تازه واردین به من گفتند؛ اگر خواستار موفقیت هستید؛ باید سر خود را با سر راهنما عوض کنید من اول متوجه صحبت ایشان نشدم؛ اما کم‌کم با آموزش گرفتن متوجه شدم که اگر با سر خود ادامه می‌دادم به هیچ وجه نمی‌توانستم به رهایی و حال خوش امروز برسم؛ زیرا قبل از کنگره حتی نمی‌توانستم مسائل پیش پا افتاده زندگی خود را حل و فسخ کنم؛ ولی الان می‌توانم با آموزش گرفتن و فرمانبرداری به اهدافی که مثل غول شده بود برسم.

اگر انسان فرمانبرداری نکند از اعماق تاریکی نمی‌تواند بیرون بیاید و روز به روز در تاریکی بیشتری فرو خواهد رفت، زمانی‌که در تاریکی هستیم با فرمانبرداری می‌توانیم به ریسمان الهی و ریسمان کنگره۶۰ چنگ بزنیم تا از بند ناامیدی، منیت، حسادت و اعتیاد رها شویم. با سفر کردن در لژیون ویلیام می‌توانیم از این بندها رهایی پیدا کنیم، بندی که مشخص نیست چند بعد با آن درگیر بودیم به شرط فرمانبرداری از راهنما که با عشق و محبت فرماندهی می‌کند. من در لژیون ویلیام بدون چون و چرا فرمان‌های راهنما را به موقع اجرا کردم تا روزی بتوانم به فرماندهی لایق تبدیل شوم.

راهنمایان زمانی‌که به ما تلنگر می‌زنند به نفع  ما و هر فرمانی که می‌دهند برای ساخته شدن ما است. همین عشق و محبت در آن‌ها باعث شده فرمانده لایق در مسیر سبز عاشقی باشند. فرمان‌ها توسط راهنمایان بر قلب رهجو سرازیر می‌شود و تا زمانی‌که فرمانبردار خوب نباشیم هرگز فرمانده لایقی نخواهیم شد؛ باید با دل و جان گوش به فرمان راهنما باشیم؛ زیرا آرامش و تعادل حتی در چهره آن‌ها نمایان است؛ اگر در کنگره۶۰ فرمانبرداری انجام شود در زندگی روزمره هم تأثیر گذار است و در جوامع هم می‌توانیم به راحتی زندگی کنیم. زمانی‌که منیت را کنار بگذاریم و در فرمانبرداری کوشا باشیم نه تنها ضرر نمی‌کنیم؛ بلکه منفعت هم برای ما دارد؛ زیرا راه نمایان می‌شود. فرمانبرداری در مسیری که ایمان دارم درست‌تر از این مسیر نیست و با این فرمانبرداری ایمان من روز به روز بیشتر خواهد شد و امیدوارم روزی من هم به جایگاه فرماندهی برسم تا بتوانم خدمت کنم.

نویسنده: همسفر خاطره رهجوی رهنما همسفر الهه (لژیون ویلیام)
رابط خبری: راهنما همسفر الهه (لژیون ویلیام)
ویرایش و ارسال: همسفر مینا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی پرند

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .