English Version
This Site Is Available In English

ما در کنگره، ساختاری «درختی» را برگزیدیم؛ یعنی ساختاری که از ریشه به سمت ساقه، شاخه و برگ حرکت می‌کند

 ما در کنگره، ساختاری «درختی» را برگزیدیم؛ یعنی ساختاری که از ریشه به سمت ساقه، شاخه و برگ حرکت می‌کند

جلسه هشتم از دوره سی و ششم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ با استادی مسافر پیمان، نگهبانی مسافر مرتضی و دبیری مسافر حامد با دستورجلسه " هفته دیده بان" در روز پنج شنبه ۱۴۰۵/۰۶/۰۵ راس ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد

سلام دوستان، پیمان هستم یک مسافر

امیدوارم حال همگی خوب باشد. پیش از هر چیز، شکر خدای بزرگ را می‌گویم که به من این فرصت را داد تا در چنین جایگاه ارزشمندی برای خدمت قرار بگیرم. همچنین صمیمانه از جناب مهندس و خانواده محترم ایشان سپاسگزارم که با فراهم کردن این بستر، امکان آموزش، درمان و خدمت کردن را برای ما میسر ساختند.

امروز در هفته‌ی «دیده بان» هستیم؛ هفته‌ای که به مناسبت آن، به بنیان کنگره ۶۰، خانواده‌ی بزرگ ایشان و تمامی دیده بانان عزیز تبریک می‌گویم.

زمانی که جناب مهندس در پی ایجاد کنگره بودند، بر این باور بودند که مسیر درمان اعتیاد در سطح جهانی، هنوز بر روی ریل‌های استواری حرکت نمی‌کند. برای رسیدن به یک درمان واقعی، نیاز به ساختن یک بنیان تازه بود؛ بدون آنکه بخواهند چرخ را از نو اختراع کنند، کنگره ۶۰ را بنا نهادند. در این مسیر، نگاه ما به واژگان نیز تغییر کرد؛ کلماتی که بار معنایی قدیمی خود را از دست داده بودند، با مفاهیم نو جایگزین شدند. برای مثال، به جای «معتاد»، از واژه «مسافر» استفاده نمودند؛ کسی که در سفری پرماجرا از تاریکی به سوی نور حرکت می‌کند و همسفران او نیز در این مسیر همراه اویند. همچنین به جای «رئیس»، واژه «نگهبان» و به جای «کاهش پله‌ای»، از اصطلاح «DST»استفاده شد.

در مورد ساختار مدیریتی، نگاه آقای مهندس متفاوت بود. برخلاف سازمان‌های معمول که ساختاری «از بالا به پایین» دارند، ما در کنگره، ساختاری «درختی» را برگزیدیم؛ یعنی ساختاری که از ریشه به سمت ساقه، شاخه و برگ حرکت می‌کند (از پایین به بالا). هدف از این طراحی این بود که حتی اگر روزی بنیان کنگره حضور نداشت، شیرازه‌ی این مجموعه از هم نپاشد. همچنین برای مدیریت صحیح شعب در آینده، ساختار «۱۴-C» را ابداع نمودند؛ یعنی ۱۴ عضو کنگره که در قالب یک «شورای ۱۴ نفره» نظارت و مدیریت را بر عهده دارند.

انتخاب این ۱۴ دیده بان نیز با دقت و بر اساس شایستگی انجام شد. برای حفظ حساسیتِ جایگاه دیده بان، از روش انتخابات رای عمومی استفاده نکردند، زیرا معتقد بودند انتخاب فردی که به سطح دانش و تجربه لازم رسیده باشد، نیازمند مشورت و تایید متخصصان است. بدین ترتیب، با مشورت‌های مستمر، این تیم تشکیل شد. وظیفه اصلی دیده بان‌ها، سیاست‌گذاری (قانون‌گذاری) و نظارت بر اجرای قوانین است. ما در شاخه‌های مختلف، از دیده بان راهنمایی و مالی گرفته تا انضباطی، هر کدام مسئولیت ویژه‌ای دارند. همچنین برای دقت بیشتر، «دستیار دیده بان» نیز فعالیت می‌کند تا گزارش‌های دقیق از وضعیت شعب به دیده بان مربوطه ارائه دهد.

امسال در هفته دیده بان، بسیار خوشحالیم که برای دومین سال متوالی، میزبان یکی دیگر از اعضای خانواده‌ی محترم جناب مهندس هستیم. پس از میزبانی از دکتر امین جانشین بنیان کنگره، امسال افتخار میزبانی از خانم آنی کماندار را داریم. تاریخ دقیق حضور ایشان را به محض اعلام، به اطلاع شما خواهیم رساند و در مورد برنامه‌های روز جشن، حتماً راهنمایی‌تان خواهم نمود.

یک نکته بسیار مهم و دوستانه:

در روز حضور ایشان، ما وظیفه داریم از ایشان قدردانی کنیم. این قدردانی می‌تواند به سه روش باشد: قلبی، زبانی و عملی. دوستانی که مایل به ارائه هدیه هستند، خواهشمندم دقت کنند که در بخش «هدایای مادی»، از پاکت‌ها و نامه‌های بسیار شکیل و مرتب استفاده شود. لطفاً از کاغذهای پاره، نوشته‌های نامنظم یا نامه‌هایی که با خط‌خراش و امضاهای نامناسب نوشته شده‌اند، پرهیز کنید. نامه‌ها باید با خطی خوش، در کاغذی باکیفیت، همراه با مشخصات کامل نوشته شوند تا نشان‌دهنده احترام و جایگاه شما باشد. همچنین پیشنهاد می‌شود پیش از آمدن به محل، مقدمات تهیه مبالغ مورد نظر را فراهم کنید تا در روز جشن، با آرامش و تمرکز به مراسم رسیدگی کنیم.

امیدوارم با همدلی و همکاری یکدیگر، جشنی باشکوه و ماندگار داشته باشیم.

از اینکه به صحبت های من توجه نمودید سپاسگزارم.

 

تهیه ،تنظیم و ارسال : مسافر محمد لژیون نهم 

نمایندگی خواجو

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .