English Version
This Site Is Available In English

مصاحبه با راهنمای تازه واردین مسافر علی اصغر

مصاحبه با راهنمای تازه واردین مسافر علی اصغر

در خدمت راهنمای تازه واردین مسافر علی اصغر ، جهت مصاحبه در خصوص دستور جلسه این هفته : عدالت، آیا همه در کنگره باهم برابرهستند . 

۱ _ لطفا  به رسم کنگره خودتان را معرفی نمائید؟ 

سلام دوستان علی اصغر هستم یک مسافر

با آخرین آنتی ایکس تریاک کشیدنی وارد کنگره شدم مدت ۱۰ماه و ۵ روز به روش DST با داروی OT با راهنمایی راهنمای بزرگوارم علی آقا سفر کردم رهایی از دام مواد ۴سال و ۹ماه در ضمن یک سفر سیگار داشتم . به راهنمایی علی آقا مدت ۱۲ ماه سفر کردم رهایی از بند نیکوتین ۴ سال و ۷ماه ورزش در کنگره والیبال 

 ۲ _ تعریف شما از عدالت چیست؟

عدالت یعنی قراردادن هر چیزی در مکان مناسب خودش و دادن هر حقی به صاحب آن ، عدالت گونه‌های مختلفی دارد که مهم‌ترین آن‌ها عدالت بشری، فردی و اجتماعی است. ما باید در همه جوامع ، عدالت را در نظر بگیریم؛ عدالت برای دیگران، عدالت برای خودم، عدالت در هستی و… عدالت یکی از مباحثی است که هم در قرآن وهم کنگره ۶۰ بسیار مهم شمرده شده است و در دستور جلسات نیز گنجانده شده است. عدالت ریشه‌های مختلفی دارد و از عدل، اعتدال و تعادل برگرفته شده است. در قرآن نیز خداوند از عدالت می‌فرماید، حتی با دشمنانتان نیز باعدالت رفتار کنید و این، اهمیت این موضوع را نشان می‌دهد . 

۳ _ جایگاه عدالت را چگونه می توان شناخت؟ 

کل جهان هستی بر اساس عدالت و اعتدال بنا شده است و اگر این اعتدال وجود نداشته باشد، همه چیز فرومی‌ریزد. عدالت مفاهیم بسیار گسترده‌ای دارد. برای اینکه ما مفهوم آن را درک نماییم، باید بدانیم عدالت یعنی هر چیزی در جایگاه خودش قرار بگیرد؛ اما شناختن این جایگاه بسیار دشوار است و لازمه آن معرفت است. یعنی عدل بدون معرفت ممکن نیست و باید شناخت، علم و آگاهی داشته باشیم تا بدانیم جایگاه هر چیزی کجاست. کسی می‌تواند عدالت را در بیرون و اجتماع پیاده کند که عدل در درون و وجود خودش تحقق پیدا کرده باشد. اگر انسان به تعادل درونی نرسیده باشد، عدل را با ذهن خود تفسیر می‌کند و به انحراف می‌رود. انسان در ابتدا باید اعتدال را در درون خود داشته باشد . 

۴ _ شما صحبت از اعتدال درونی و بیرونی کردید محبت کنید بگوئید منظور شما چیست ؟ 

اعتدال درونی یعنی شناسایی نیروهای درونی، یعنی رعایت حد وسط، داشتن و اخلاق متعادل. زمانی که انسان در درون عادل شد، قطعاً در زندگی بیرونی و در ارتباط با اجتماع و دیگران نیز می‌تواند انسانی عادل باشد. عدالت همیشه باعقل همراه است؛ یعنی اگر ما بخواهیم عدالت را به معنای واقعی و درست اجرا کنیم، باید از معرفت، شناخت، عمل سالم و عقل استفاده نماییم. در کنگره ۶۰ یکی از مثلث‌های بسیار مهمی که وجود دارد، دربرگیرنده همین عدالت، معرفت و عمل سالم است. حال پاسخ این سؤال را بدهیم که آیا در کنگره ۶۰ همه افراد با هم برابرند؟ بله، مسافر سفر اول و مسافر سفر دوم، مرزبان‌ها، راهنماها و… همه‌ و همه در برابر حرمت‌ ها و قوانین کنگره ۶۰ برابر هستند.

۵ _ آیا همه افراد در کنگره ۶۰ با هم برابرند  ؟ 

هر مسافر و همسفری بر اساس میزان خواست و تلاشی که دارد، در جایگاه‌هایی قرار می‌گیرد که عین عدالت است. افراد نسبت به جایگاهی که دارند برابر نیستند؛ بنابراین برخورد ما با مسافری که به‌خوبی سفر می‌کند، با مسافری که سفر نمی‌کند، متفاوت است. طبق گفته آقای مهندس در سی‌دی عدالت، کسی که با بنز به کنگره می‌آید و کسی که با فرغون می‌آید، یا کسی که باسواد است و کسی که بی‌سواد است، برای کنگره فرقی ندارد و همه یک هدف را دنبال می‌کنند و به آن‌ها مسافر یا همسفر اطلاق می‌شود. پس در اصل، شخصیت انسانی آن‌ها برابر است، اما در جایگاه‌ها متفاوت هستند.

در نتیجه، ما هر جایگاهی که در هر قسمت از زندگی خود داریم، چه در خانواده، چه در محل کار و چه در کنگره، همه از روی عدالت است و هیچ‌کدام تصادفی نیست و به‌اندازه خواست و تلاش خودمان است. به طور مثال، اگر شخصی در کنگره بیشتر از من مورد احترام و توجه و محبت دیگران قرار می‌گیرد، به دلیل تلاشی است که کرده و به دلیل خدمت‌هایی است که انجام داده و آن محبت را با حرکت‌های خودش به دست آورده است. اگر ما در درون و بیرون خود، عدالت را با توجه‌ به معرفت و عمل سالم رعایت کنیم، کائنات و هستی نیز همان عدالت را در ارتباط با ما برقرار می‌کنند.

۶ _ در پایان اگر مطلبی دارید بفرمایید؟ 

در آخر از جناب آقای مهندس و خانواده محترمشان و همچنین از همه خدمتگزاران عزیز اساتید راهنما و مرزبانان و همچنین ایجنت محترم تشکر می کنم.

مصاحبه کنننده و تایپ : مسافر مهدی لژیون دوم 

تنظیم و ارسال: مسافر جواد لژیون یکم 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .