English Version
This Site Is Available In English

شیشه یک ماده مخرب خطرناک

شیشه یک ماده مخرب خطرناک

جلسه ششم از دور هجدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران گنگره۶۰ نمایندگی هاتف به استادی راهنمای تازه‌واردین همسفر زهرا، نگهبانی همسفر فاطمه و دبیری همسفر پروانه با دستور جلسه: «تخریب‌های شیشه و مخدر‌های جدید و درمان آن با متدDST» روز یکشنبه ۲۱ تیر ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

همان‌طور که می‌دانید، شیشه ماده مخدری است که تخریب‌‌های بسیار زیادی در انسان ایجاد می‌کند و اما چرا به این ماده، شیشه می‌گوییم؟ زیرا به صورت خرده‌های نبات یا شیشه‌ است. در ایران به آن شیشه می‌گویند، در اروپا و آمریکا به نام آیس، در آسیای شرقی به نام شابو شناخته می‌شود. اولین بار کی و کجا از این ماده استفاده شد؟ اولین بار در جنگ جهانی دوم، برای درمان افسردگی سربازان استفاده کردند؛ چون تخریب‌های زیادی بوجود آورد جلوی مصرف آن گرفته شد.

مهم‌ترین ترکیب شیشه، ماده مخدری به نام آمفتامین است. می‌دانید که آمفتامین‌ها و مواد مخدر طبیعی در بدن ما وجود دارد؛ وقتی انسان مواد مخدر بیرونی را وارد بدنش می‌کند باعث می‌شود که جسم دیگر سازندگی قبلی را نداشته باشد و با جایگزینی مواد بیرونی، تخریب‌های زیادی به بدن وارد می‌شود. اولین و مهم‌ترین ماده یا بهتر است بگوییم، مخرب‌ترین ماده‌ای که ساخته شد قرص‌های اکستازی بود که خوشبختانه به واسطه تخریب‌های فراوانی که داشت دیگر تولید نشد و کم‌تر از آن استفاده می‌کنند.

یکی از عوارض مصرف شیشه این است که پس از اولین بار مصرف، فرد ۲ تا ۳ روز خواب ندارد و دیگر تکان دادن بیش از اندازه دست و سر است که برای کاهش این حرکات، دوباره سراغ مصرف شیشه می‌روند. از نظر آقای مهندس، شیشه مخدر نیست، بلکه محرک و مخرب است؛ چون عوارض آن به خاطر مرفینی که آزاد می‌کند ۱۰ تا ۱۱ برابر تریاک است؛ در صورتی‌که در تریاک ۴ برابر است، به همین دلیل تخریب زیادی به بدن انسان وارد می‌کند. از نظر علم جهانی، شیشه درمان ندارد؛ اما خوشبختانه کنگره۶۰ ثابت کرد که همه‌ مواد مخدر و محرک؛ حتی شیشه قابل درمان هستند و برای کنگره۶۰ هیچ درمانی غیر ممکن نیست.

از نظر علم جهانی؛ چون تریاک یا شربت OT جزء مخدرها و شیشه جزء محرک‌ها است پس داروی OT نمی‌تواند به عنوان دارو برای درمان شیشه استفاده شود؛ اما آقای مهندس با تحقیقاتی که انجام دادند و تجربیاتشان ثابت کردند که شیشه هم با این متد قابل درمان است. انسان‌های زیادی در کنگره درمان شدند و در حال خدمت کردن هستند. آقای مهندس‌ می‌فرمایند: «علمی که تجربه شده باشد سندی بدون نقص است». سند بدون نقص در کنگره۶۰ انسان‌هایی هستند که با شربت OT درمان شدند و به حال خوش و آرامش رسیدند.

  از عوارض دیگر شیشه این است که باعث تحریک سیستم اعصاب می‌‌شود و افرادی که شیشه مصرف می‌کنند دارای توهمات شدیدی هستند؛ به همین دلیل خانواده‌های آن‌ها مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند، همیشه نگرانی و ترس همراهشان است که مبادا آسیبی به آن‌ها وارد شود.

در گذشته گنگره۶۰ اجازه درمان مصرف‌کنندگان شیشه را نداشت و از مصرف‌کنندگان آزمایش می‌گرفتند، اگر در آزمایش آن‌ها آمفتامین وجود داشت، اجازه درمان در کنگره به آن‌ها داده نمی‌شد و نمی‌توانستند وارد کنگره شوند؛ اما خوشبختانه آقای مهندس ثابت کردند، درمان قطعی شیشه امکان‌پذیر است. از آن زمان تاکنون همه مسافرانی که به شیشه اعتیاد دارند در کنگره۶۰ به درمان قطعی می‌رسند.

یکی از مهم‌ترین عوارض طولانی مدت مصرف شیشه بوی بد دهان، بدن و ادرار است. همچنین اختلال در تخلیه ادرار و اسپرم که امکان دارد به خاطر کوچک شدن بیضه‌ها عقیم شوند و تمام این اتفاقات بر اثر مصرف شیشه برای فرد مصرف‌کننده بوجود می‌آید.

رهایی ۴۰ سی‌دی همسفر الهام و همسفر آرام، راهنما همسفر مهشید

رهایی ۳۰ سی‌دی همسفر پروانه و ۴۰ سی‌دی همسفر فائزه، راهنما همسفر رعنا

رهایی ۴۰ سی‌دی همسفر مریم، راهنما همسفر زهرا

 

مرزبانان کشیک: همسفر زهرا، مسافر محمود
تایپیست: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوازدهم)
عکاس خبری: همسفر فائزه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون پانزدهم)
ویراستاری و ارسال: همسفر فرشته رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هفتم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی هاتف

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .