English Version
This Site Is Available In English

حرمت از کلمه حریم است به‌معنای اندازه

حرمت از کلمه حریم است به‌معنای اندازه

اولین جلسه از دوره سیزدهم سری کارگاه‌های آموزشی عمومی مسافران و همسفران کنگره۶۰ نمایندگی خیام با استادی مسافرمجید و نگهبانی مسافر امان و دبیری مسافر علی با دستور جلسه «حرمت کنگره 60» در تاریخ 11  تیر ماه 1405 رأس ساعت 17 آغاز به کار نمود.

سخنان استاد:

سلام دوستان مجید هستم مسافر؛

خداوند را شاکرم و سپاسگزارم که در کنگره ۶۰ حضور دارم، درمان شدم و زندگی دوباره‌ای برای من شکل گرفت. بابت این همه نعمت، قدردان هستم. همچنین از راهنمای خود، راهنمای لژیون ششم، تشکر می‌کنم که به من این افتخار را دادند تا در این جایگاه قرار بگیرم، آموزش بگیرم و خدمت کنم.

دستور جلسه «حرمت کنگره ۶۰» است. اینکه چرا در کنگره، رابطه مالی و خانوادگی ممنوع است، به نظر من یکی از زیبایی‌های کنگره در این است که روابط ما بر پایه محبت، احترام و آموزش شکل می‌گیرد، نه بر پایه پول و کار. هنگامی که بین ما معامله یا مشارکت مالی وجود نداشته باشد، بسیاری از سوءتفاهم‌ها و دلخوری‌ها از بین می‌رود و می‌توانیم بدون انتظار و منفعت شخصی، در کنار یکدیگر رشد کنیم، آموزش بگیریم و به هدف خود برسیم.

این قانون توسط آقای مهندس وضع شده تا حرمت‌ها حفظ شود و فضای کنگره همواره آرام، امن و سرشار از حس خوب باقی بماند.در خصوص روابط خانوادگی نیز، یکی از مسائل این است که رفت‌وآمدهای خانوادگی ممکن است باعث ایجاد وابستگی‌های عاطفی، سوءتفاهم‌ها و دلخوری‌ها شود. این موارد می‌تواند موجب شود که منِ مجید از هدف اصلی خود که درمان و آموزش در کنگره ۶۰ است، فاصله بگیرم و به‌تدریج حضورم کمرنگ شود.

هدف از این قوانین آن است که من بتوانم در فضای کنگره، با آرامش و امنیت خاطر، درمان شوم و به هدف خود برسم و به آن آموزش‌ها و جهان‌بینی‌ای که آقای مهندس برای ما ترسیم کرده‌اند، دست پیدا کنم و بتوانم این جهان‌بینی را در خارج از کنگره نیز به کار بگیرم. اگر بخواهم از صمیم قلب صحبت کنم، من حدود پنج سال است که در کنگره حضور دارم، اما هنوز نتوانسته‌ام این قوانین و حرمت‌ها را به‌طور کامل رعایت کنم. در این مدت، اتفاقات زیادی برایم رخ داده است. یکی از مهم‌ترین قوانین، همین موضوع حرمت و پرهیز از روابط کاری و مالی است. من خودم در این زمینه با برخی از دوستانی که در کنگره بودند، روابط کاری و مالی داشتم و در بیشتر موارد به اختلاف برخوردیم.

یکی از اصول مهم کنگره این است که این نوع روابط حذف شود. در حال حاضر، دو یا سه نفر از دوستانم که با چنین روابطی وارد کنگره شده بودند، به‌طور کامل از کنگره فاصله گرفتند و این موضوع برای من بسیار ناراحت‌کننده بود. در ابتدا از پیامدهای این کار آگاه نبودم، اما به مرور زمان متوجه شدم که این مسائل چه تأثیری می‌گذارد.امیدوارم همه شما دوستان، زیر سقف این کنگره، به حرمت‌ها و قوانین کنگره ۶۰ احترام بگذارید و آن‌ها را به‌درستی اجرا کنید؛ چرا که کنگره مکانی است که ما را به هدف اصلی‌مان، یعنی درمان و آرامش، می‌رساند. اگر بخواهیم به این هدف دست پیدا کنیم، باید قوانین و حرمت‌های کنگره را به‌درستی رعایت کنیم.
 

من چندان اهل صحبت کردن نیستم، اما بسیار خوشحالم که در کنگره ۶۰ حضور دارم، درمان شدم و از تاریکی خارج شدم؛ تاریکی‌ای که شاید سال‌ها آرزوی رهایی از آن را داشتم. به لطف آقای مهندس، راهنمایان، مرزبانان و ایجنت، توانستم به درمان و حال خوش دست پیدا کنم. برای حفظ این حال خوش تلاش می‌کنم و تلاشم بر این است که در کنگره حضور داشته باشم، خدمت کنم و حال خوبی داشته باشم. از اینکه به صحبتهای من گوش دادید، سپاسگزارم.

عکاس: مسافر حسین(لژیون سوم)
تایپ : مسافر احمد (لژیون سوم)
بارگذاری: گروه خبری و سایت نمایندگی خیام نیشابوری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .