English Version
This Site Is Available In English

هستی بر مبنای عشق

هستی بر مبنای عشق

استاد امین می‌فرمایند: «بزرگ‌ترین درس و اصلی که آقای مهندس در کنگره به ما می‌آموزند، این است که بدانیم خوبی، خوب است و بدی، بد است؛ بنابراین وقتی قرار است کاری را به بهترین شکل انجام دهیم، باید اصول آن را نیز به بهترین نحو ممکن رعایت کنیم.» ایشان تأکید دارند که هستی و آفرینش بر مبنای عشق و محبت است. شعائر و ظواهر اعمال، خوب هستند، اما بازخورد و نتیجه‌ آن‌ها اهمیت بیشتری دارد. به شرط آن‌که سازنده باشد. در هر کاری، انرژی و حسی که با آن عمل انجام می‌شود، تعیین‌کننده است.

برای تغییر در درون، هر یک از ما باید دریابیم که اگر خواسته‌هایمان تغییر کند، شرایط زندگی ما نیز حتماً دستخوش تغییر خواهد شد. البته به شرطی که این خواسته‌ها معقول باشند. شرایط ما زمانی به شکل بنیادی تغییر می‌کند که درک کنیم بهترین راه، مسیری است که به سمت ارزش‌ها و فرامین الهی منتهی می‌شود. استاد امین در خصوص فرامین الهی توضیح می‌دهند: «این فرامین از جانب خداوند می‌آیند؛ اما چون دریافت مستقیم آن‌ها برای انسان دشوار است، خداوند پیامبران، اولیا و معلمان خاصی را برگزیده است تا این پیام‌ها را به ما برسانند.» پیامبران کسانی هستند که به نور و دانایی مطلق رسیده‌اند. آن‌ها همگی خیرخواه انسان‌ها بوده‌اند و در مسیر رسالت خود، ده برابر مردم عادی سختی کشیده‌اند. آن‌ها از مسیر آزمون‌های سخت عبور کردند و پس از قبولی، به جایگاه رسالت نائل شدند.

در پایان، استاد به مفهوم ظلم اشاره می‌کنند که به معنای تاریکی است. ظالم کسی است که محیط را تاریک می‌کند و تاریکی، ابزار اصلی نیروهای منفی است. برخی انسان‌ها ظلوم هستند. یعنی تمایل دارند خود را به کسانی که در تاریکی (ظلم) هستند، نزدیک کنند. زمانی که با تاریکی هم‌کلام و هم‌مسیر می‌شوید، دیگر در دسترس نور نیستید. گویی از مدار هدایت خارج شده‌اید و در نتیجه، دچار شکست و ناکامی خواهید شد.

منبع: سی‌دی مثلث تاریکی از استاد امین دژاکام
رابط خبری: راهنما همسفر فاطمه (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر شبنم (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی الیگودرز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .