خدا را هزاران بار شکر میکنم که با کنگره آشنا شدم، از مسافرم تشکر میکنم که به واسطه ایشون الان اینجا هستم و آموزش میبینم و روش درست زندگیکردن را یاد میگیرم. از آقای مهندس بسیار سپاسگزارم و قدردان زحماتشان هستم بابت کشف و درمان بیماری چاقی و لژیون جونز. قبل از ورود به کنگره روش درست غذاخوردن را نمیدانستم حجم زیادی مواد غذایی فریز میکردم و فقط برای سیر شدن با آن غذا درست میکردم که تفاله شده بود و ارزش غذایی نداشت. با حضور در لژیون جونز فهمیدم که باید هر روز پروتئین بخورم و ۲۰دقیقه قبل از غذا سالاد بخورم.
یاد گرفتم چه موقع، چه مقدار و چه زمانی غذا بخورم و زبان بدن به من چه چیزی میگوید. چاق شدن من به خاطر پرخوری نبود بهدلیل ناآگاهی و ترس بود. اشتباهی که همیشه میکردم این بود که قبل از رفتن به مهمانی یا جایی مقدار زیادی غذا میخوردم که مبادا گرسنه شوم و این ترس از گرسنگی باعث میشد که چربیها در بدن ذخیره شود و چاق شوم. وقتی در این راه قرار گرفتم و سفرم شروع شد، با در نظر گرفتن زمان بدون اينکه به جسمم لطمهای وارد شود به وزن ایدهال رسیدم. بیماریهایی که داشتم، مثل پادرد، سردرد، فشار، تنبلیتخمدان، کبدچرب و... همه اینها درمان شد.
مهمترین چیزی که در این سفر به من انگیزه میداد، اعتمادبهنفس و شادابی و سرزندگی که در من بوجود آمده بود. زمانی که آقای مهندس به من گل رهایی دادند بهترین حس را داشتم. در این سفر یک چیز مهم یاد گرفتم، وقتی گریز میزدم به خودم میگفتم تویی که روی برنامه نیستی چهطور از مسافرت که تخریب شدید دارد توقع داری درست سفر کند و درس بزرگی گرفتم. از همه عزیزانی که در این سفر کمکام کردند مخصوصا از راهنمایم تشکر میکنم. بابت بودنم در این مسیر خدا را هزاران بار شکر میکنم، شکر شکر شکر.
مرزبان خبری: همسفر مینا
نویسنده مطلب: همسفر رقیه رهجوی راهنما همسفر آزاده (لژیون چهارم)
ویرایش و ارسال: همسفر افسانه رهجوی راهنما همسفر آزاده (لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی رازی
- تعداد بازدید از این مطلب :
99