English Version
This Site Is Available In English

DSAP غذایی است کامل برای جسم

DSAP غذایی است کامل برای جسم

یکمین جلسه از چهل و سومین دوره کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی نیما یوشیج بهشهر به استادی راهنمای محترم مسافر الیاس، نگهبانی مسافر محمدرضا و دبیری مسافر مهرداد با دستور جلسه (دیسپ) در روز سه‌شنبه مورخ 21 بهمن 1404 رأس ساعت 15:30 آغاز به کارکرد

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان الیاس هستم یک مسافر، خداوند را سپاسگزارم که این فرصت را به من داد تا مجدد در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم.

دستور جلسه در مورد دیسپ هست. بنده هم مایل بودم به‌اختصار مطالبی را در مشارکتم عنوان نمایم. خب در مورد دیسپ در مشارکت‌ها و سی‌دی‌ها گفته شد که یکی از محصولات کنگره 60 است که برای درمان و روند سفر یک مسافر یک ضرورت است و می‌تواند کارهای بسیار مفیدی را صورت دهد. درواقع دیسپ یک غذا هست و نمی‌توان آن را دارو قلمداد کرد.

استاد امین بارها تأکید کردند که دیسپ غذایی است کامل برای بدن سرشار از مواد معدنی و عناصر پر اهمیت که به فرایند سوخت‌وساز کمک شایانی می‌نماید. ازجمله خواصی که دارد ضد قارچ، ضد باکتری و در پاک‌سازی کبد، دفع چربی و عضله سازی کمک می‌کند. یکی از صحبت‌های جدیدی که مطرح است در رابطه با ویروس Hpv یا همان زگیل تناسلی که به امری شایع در ایران و سرتاسر دنیا مبدل گشته و دارویی قابل‌اتکا برای آن کشف نشده است درحالی‌که دیسپ با روند و شیوه‌ی مصرفی که دارد به‌صورت مطلوبی در درمان این بیماری مؤثر است که البته عزیزان می‌توانند با مشاوره از راهنمای خودشان اطلاع کافی را از مسیر درمانی آن بیابند.

در کل دیسپ یک غذای کامل است و خیلی فواید دیگر دارد. خداوند را شکر می‌کنیم که این نعمت در اختیار ما قرار داده شد. امیدوارم قدر آن را بدانیم و از آن استفاده بهینه نماییم. تمامی این مسائل در زیرمجموعه کنگره قرار می‌گیرد و آنچه من متوجه شدم و از اساتید دریافت کردم کنگره مانند یک درختی است که محصول خوبی داد. مثل درخت خرما ، میوه‌اش شیرین و قابل‌استفاده است. شما می‌توانید در وسط بیابان از میوه‌ی خرما، صبح، ظهر و شب آن‌هم یک ماه استفاده کنید و زنده بمانید درحالی‌که با میوه‌های دیگر این امر میسر نیست. درواقع این مثال مصداق بارز کنگره و روش درمانی آن است. شما می‌تواند بعد از رهایی میوه‌اش را به دست بیاورید و یک‌عمر راحت باشید.

چیزی که مهم است گفتیم ، یک درخت است. یک‌رهجو باید یاد بگیرد برای چیدن این خرما چه کند. فقط یک هنر باعث چیدن آن خرما نمی‌شود. شما باید استقامت بدنی و مهارت بالا رفتن از درخت را بلد باشید. پاهایتان قوی باشد و چیدن خرما را یاد گرفته باشید. این‌ها مجموعه‌ای است که باهم می‌تواند ابزار کافی برای انجام یک کار مطلوب باشد، مانند مجموعه‌ای از کارهایی که مثل یک پکیج عمل می‌کنند.

داروی خالی درمانگر مفیدی نیست. حتی سی دی نوشتن به‌تنهایی مسیر درمان را باز نمی کند. چیزهایی که در کنگره وجود دارد برای رهایی است و به عقیده من مهندس بیهوده نیاورده. یا مثلاً بی‌جهت بگوید دورهم جمع‌شویم و یک مشارکتی هم داشته باشیم. خیر این‌طور نیست تک‌تک مسائلی که هست در کنگره و راهنما یا مرزبان از آن می‌گویند بدون شک برای درمان یک مسافر امری ضروری است.

نکته دیگر اینکه ما در کنگره با حس سروکار داریم. یکی می‌گوید من حس خوبی دارم و دیگری می‌گوید حس خوبی ندارم. در مصاحبه‌ای استاد امین می‌فرماید حس خوب مثل سنگ خوب بستر رودخانه است. به عبارتی رود را تشبیه کرده به یک نور بهشتی که کارش صیقل دادن است و آن سنگ را به کسی تشبیه کرده است زمانی که من حسم خراب است مثل سنگ‌های تیز بالای قله هستم و چطور می‌توانم این وضعیت را اصلاح کنم و آن تیزی را برطرف کنم! باید اجازه دهم آن رود در بستر رودخانه آن‌قدر از روی من رد شود تا صیقل بخورم و صاف شوم. تبدیل به سنگی نرم می‌شوم که رودخانه از روی من عبور می‌کند و شکل صاف و زیبایی به خود می‌گیرد.

من می‌آیم به کنگره و بعد می‌گویم سخت است که مشارکت کنم، سی دی نوشتن برای من دشوار است. با انجام دادن آن سنگ شکل هندسی زیبایی به خود می‌گیرد و نتیجه‌ی لازم را به دست می‌آوریم. امیدوارم همه آن‌هایی که خواسته‌ی درمان در کنگره ۶۰ رادارند، پایبند به خواسته خود باشند. همان‌طور که مهندس در سی دی نازعات گفتند؛ بتوانند از انرژی خودشان استفاده کنند همانند هواپیما از جا کنده شوند و دچار نشاط شوند و در آخر شوند مدیر و مدبری که به رهایی ناب رسیده است. ممنونم از اینکه صحبت‌های من گوش کردید.

سایت:مسافر محمد جواد لژیون هشتم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .