English Version
This Site Is Available In English

ماه رمضان در کنگره از اهمیت خاصی برخوردار است

ماه رمضان در کنگره از اهمیت خاصی برخوردار است

نهمین جلسه از دوره دوازدهم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی جهانبین شهرکرد؛ به استادی راهنما مسافر مهدی، نگهبانی مسافر مجتبی و دبیری مسافر امین، با دستور جلسه «الهام از رمضان» در تاریخ ۱۴ بهمن ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.

 

خلاصه سخنان استاد :

سلام دوستان، مهدی هستم یک مسافر؛

خداوند را شاکر و سپاسگزار هستم که یک بار دیگر توفیق این را پیدا کردم که در این جایگاه بنشینم و آموزش بگیرم. دستور جلسه‌ی این هفته: «الهام از رمضان و متد DST» است.

همه‌ی ما می‌دانیم که متد DSTکه الآن داریم با آن زندگی‌هایمان را نجات می‌دهیم و بیماری لاعلاج اعتیاد را درمان می‌کنیم، به‌واسطه‌ ماه رمضان و مشخص کردن مقدار ماده‌ مصرفی آقای مهندس بود و آن خواسته‌ای که آقای مهندس داشت برای اینکه روزه بگیرد؛ تنها کاری که کردند مقدار ماده‌ی مصرفی‌‌شان را مشخص کردند. چیزی که من هیچ‌ موقع رعایت نمی‌کردم و مصرف من هیچ نظم خاصی نداشت.

متد DST وقتی از دل ماه رمضان بیرون آمد؛ وعده‌ها مشخص شدند، مقدار مشخص شد و زمان مصرف آن مشخص شد. در ادامه آقای مهندس متوجه شدند که می‌تواند پله کم بکند و در ابتدای کار یک گرم از مواد مصرفی آقای مهندس کم می‌شود. یکی از آنتی‌ایکس‌های آقای مهندس الکل بوده که به واسطه ماه رمضان دیگر استفاده نکردند.

ماه رمضان برای ما که در کنگره هستیم از اهمیت خاصی برخوردار است. همه در ماه رمضان بهترین‌های خودشان را ارائه می‌دهند. سی‌دی صیام راجع به ماه رمضان می‌باشد؛ آقای مهندس آیه‌ای از قرآن را می‌خوانند: «که نوشته شد بر شما روزه، همان‌طور که برای پیشینیان شما نوشته شد.» و اینکه جسم انسان یک کاتالوگی دارد و باید یک روندی را برای سلامتی طی کند. همین که یک سفر اولی مواد مصرفی خودش را در سفر اول کنترل می‌کند، یک نمونه روزه می‌باشد و بزرگ‌ترین تجربه برای شناخت خودش است.

من تعمیرکار موبایل بودم و هر موقع موبایل‌ها خیلی مشکل داشتند، آن‌ها را یک بار ریست می‌کردم. در سال، بدن انسان نیاز دارد یک بار ریست شود. باید تمام اندام‌هایی که مواد شبه‌افیونی و هورمونی بدن را تولید می‌کنند، برگردند به حالت اول خودشان و کسی که تجربه کرده باشد و در ماه مبارک رمضان ۳۰ روز روزه گرفته باشد، به یک چنین حسی می‌رسد.

یکی از چیزهای بسیار بزرگ این است که ما در ماه مبارک رمضان می‌توانیم خودمان را بشناسیم. آقای مهندس می‌فرمایند: اگر ما بخواهیم به یک انسان کمک کنیم که از تاریکی بیرون بیاید، باید انسان را بشناسیم. ماه رمضان این کمک را به من می‌کند که خودم را بشناسم. آقای امین می‌فرمایند: اگر جسم خودمان را یک ذره فرض کنیم، با حس خوب و تزکیه و پالایش می‌توانیم انرژی خوبی را برای بدنمان فراهم کنیم تا سلول‌های ما به بهترین شکل شروع به بازسازی بدنمان بکنند.

ان‌شاءالله در ماه مبارک رمضان که در پیش داریم، بهترین برداشت را داشته باشیم. سفر اولی‌ها حتماً در مورد روزه گرفتن با راهنمای خودشان مشورت کنند. کلاً روزه گرفتن باعث می‌شود که بدن خودش را ترمیم کند و در قاعده اتوفاژی، سیستم ایمنی بدن شروع به خوردن سلول‌های سرطانی می‌کند و بهتر است در مورد روزه تحقیق کنیم و ببینیم چه چیزی برای بدن ما خوب است و چگونه باید کارمان را انجام بدهیم که بهترین برداشت را داشته باشیم.

از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید، از همه شما سپاسگزارم.

 

نگارنده: مسافر علی لژیون ۷

تنظیم: مسافر مهدی لژیون ۶

ارسال: مرزبان خبری مسافر وحید

نمایندگی جهانبین شهرکرد/مسافران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .