English Version
This Site Is Available In English

همسفر یعنی همراه، هم‌قدم و هم‌مسیر

همسفر یعنی همراه، هم‌قدم و هم‌مسیر

سلام دوستان الهام هستم، همسفر

احساسی که من از همسفر بودن داشتم یا اگر بخواهم تجربه‌ همسفر بودن را بیان کنم، این است که همسفر یعنی همراه، هم‌قدم و هم‌مسیر. قدم در راهی گذاشتم که امیدوارم روزهای خوبی را در آن تجربه کنم. هم‌قدم کسی شدم که مسیر سختی را در حال طی کردن است و می‌خواهم با صبوری، تحمل مشکلات و یادگیری، پشتیبان او باشم.

یادگیری از کنگره۶۰ باعث شد معنای واقعی همراه و همسفر بودن را یاد بگیرم. در کنار همسفرهایی که با بچه‌های کوچک در کنگره حضور دارند، می‌آموزم که اگر بخواهی، هیچ‌چیز مانع تو نمی‌شود و بهانه‌جویی معنایی ندارد یا از همسفر دیگری که با وجود مشکلات جسمی، باز هم همراهی می‌کند، درس و الهام می‌گیرم.

امیدوار بودن به زندگی و انرژی گرفتن از همسفرهای عزیزی که در کنگره۶۰ می‌بینم و هم‌صحبتی با آن‌ها، برای من نوری از امید را زنده می‌کند. امیدوارم هر کسی که قدم در این راه سخت گذاشته است، خداوند به او کمک کند تا بتواند به‌راحتی از این مسیر عبور کند.

من برکات زیادی از همسفر بودن دیده‌ام، اولین آن آرامشی بود که از دست داده بودم. خود را مدیون کنگره۶۰، آقای مهندس، استاد عزیزم و دوستان خوبی می‌دانم که در این مسیر پیدا کردم. از خداوند برای همه‌ آن‌ها صبر و آرامش خواهانم.

نویسنده: همسفر الهام رهجو راهنما همسفر مهین (لژیون سوم)
رابط خبری: همسفر طاهره رهجوی راهنما همسفر مهین(لژیون سوم)
ویرایش و ارسال: همسفر سارا رهجو راهنما همسفر سمیه (لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی باغستان کرج

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .