English Version
This Site Is Available In English

همسفر یعنی همراه واقعی در زندگی

همسفر یعنی همراه واقعی در زندگی

جلسه‌ دوازدهم از دوره‌ شصت و هفتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی نمایندگی حکیم هیدجی با استادی مسافر اصغر، نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر بهلول با دستور جلسه‌‌ «هفته همسفر: نقش همسفران خانم و آقا در درمان اعتیاد مسافران» روز سه‌شنبه 9 دی ماه ١۴٠۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.



خلاصه سخنان استاد: سلام دوستان اصغر هستم یک مسافر
جا دارد از ایجنت محترم نمایندگی، مرزبان‌های محترم و نگهبان گرامی تشکر کنم که اجازه دادند در این جایگاه خدمت کنم. همچنین یک تشکر ویژه دارم از آقا سعید، جناب آقای سعید نبی‌لو، که اجازه دادند امروز به‌عنوان استاد در خدمت شما باشم و از شما آموزش بگیرم.

هفته همسفر را هم به بنیان کنگره ۶۰، اولین همسفر کنگره ۶۰ خانم آنی، و تمام اعضای شعبه حکیم هیدِجی تبریک عرض می‌کنم.
اگر بخواهم در مورد همسفر صحبت کنم، همان‌طور که می‌دانید همسفر کسی است که سابقه اعتیاد ندارد و به‌عنوان یک همراه، در کنگره ۶۰ در کنار ما مسافران حضور دارد. ما در کنگره اصولاً همسفر را «بال پرواز» می‌دانیم و واقعاً هم همین‌طور است.
من در کنگره ۶۰ همسفر ندارم، اما از دور می‌بینم دوستانی که با همسفر وارد کنگره می‌شوند، خیلی موفق‌تر هستند؛ از هر نظر که فکر کنید. همسفرهای ما به‌طور کلی مشکلات بیشتری از ما دارند.
منِ نوعی، اصغر، زمانی که مصرف‌کننده بودم، چه در خماری و چه در نشئگی، اصلاً شخصیت عادی خودم را نداشتم. پر از تنش، جنگ و جدال بودم و زندگی‌ام پر از مشکل. الان هم که درمان شدم، با اطمینان می‌گویم هنوز به مقدار خیلی کمی این مشکلات را دارم و علتش این است که همسفر در کنگره ندارم.
شما حساب کنید کسی که با همسفر به کنگره می‌آید، همسفرش می‌داند چه زمانی باید شربت بخورد و چطور باید با یک مصرف‌کننده برخورد کند. اما همسفر من این‌ها را نمی‌داند؛ کاملاً جدی می‌گویم. مثلاً می‌گوید: «چقدر می‌خواهی شربت بخوری؟» وقتی می‌گویم شربت باید بخورم، می‌گوید: «باز هم؟ مگر تمام نشد؟» خب این یعنی هنوز به آن درک نرسیده است.
با این حال خدا را شکر می‌کنم. آن روز در جشن دیدم دوستان زیادی با همسفر آمده بودند؛ با چه عشقی به کنگره ۶۰ می‌آیند و چه آموزش‌هایی می‌بینند. ما اینجا افرادی داریم که با همسفرشان می‌آیند. نمی‌گویم در زندگی ناراحتی ندارند، اما حضور همسفر در کنگره ۶۰ واقعاً در درمان اعتیاد کمک بزرگی است.
به نظر من باید به همسفرها احترام بگذاریم و از آن‌ها تشکر کنیم که در این مسیر حضور دارند. جناب آقای مهندس با تفکرات بسیار عمیق، کنگره ۶۰ را بنیان گذاشتند و یکی از این تفکرات ارزشمند، حضور همسفرها در کنگره بود؛ چون از همان ابتدا همسرشان و فرزندانشان کنارشان بودند. احتمالاً استاد امین هم اشاره کردند که از همان اوایل در کنار پدرشان بودند و در همه کارها کمک می‌کردند و امروز هم همین‌طور در کنار ایشان هستند.
همسفر یعنی همراه واقعی در زندگی. ما اینجا آموزش نمی‌بینیم فقط که چطور شربت بخوریم یا سی‌دی بنویسیم. خانم‌های همسفر هم آموزش می‌بینند که چطور با مصرف‌کننده برخورد کنند، چطور در زندگی قناعت داشته باشند، چگونه زندگی را مدیریت کنند و چطور با همسرشان رفتار کنند؛ چون مصرف‌کننده حالت عادی ندارد و تازه وقتی به کنگره می‌آید، درمان را شروع می‌کند.
منِ اصغر، با اینکه شش سال است در کنگره حضور دارم، هنوز به حالت کاملاً عادی نرسیده‌ام و این را از روی واقعیت می‌گویم. مشکلات زیادی در زندگی دارم، چون خودم باعث این مشکلات شده‌ام. با مصرف، ستون زندگی‌ام را خراب کردم و حالا باید خودم دوباره این ستون را بسازم.
در شعبه ابهر یک برگه به من دادند که همسفرت را دعوت کن. اما همسفر من هنوز به آن درک نرسیده که باید در کنگره حضور داشته باشد تا بداند چگونه با یک پسر جوان یا با خانواده برخورد کند. برای این آموزش‌ها نه سواد خاصی لازم است و نه مال و اموال؛ این‌ها آموزش‌هایی است که در کنگره می‌گیریم و به نظر من از یک دانشگاه هم بالاتر است.
اینجا افرادی هستند مثل آقای مهدی افضلی که نمونه یک زن و شوهر موفق‌اند؛ با هم آمدند، راهنما شدند و بهترین آرامش را دارند. اما کسانی که همسفر ندارند، به شما قول می‌دهم آن آرامش واقعی را در زندگی ندارند؛ چون خودم این مسیر را تجربه کرده‌ام.
ان‌شاءالله همه عزیزان با همسفر در کنگره حضور پیدا کنند. به نظر من این برنامه‌ای است که آقای مهندس برای مسافران در نظر گرفته‌اند؛ اینکه همسفرشان را همراه بیاورند. این را هم کاملاً جدی می‌گویم: اگر همسفر حالش خوب باشد، زندگی گلستان می‌شود.
به افتخار تمام همسفران 🌺



مرزبان کشیــــک: مسافــــر حاتـــــم



تایپ: مسافر رسول
عکاس: مسافر رضا
صدابردار: مسافر مجید
ثبت: مسافر مهدی

مسافران نمایندگی‌ حکیم هیدجی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .