English Version
This Site Is Available In English

رسیدن به قدرت مطلق با بهترین حال

رسیدن به قدرت مطلق با بهترین حال

وادی‌ها یکسری مسائل کاربردی هستند که راه یا مسیر زندگی را به ما نشان می‌دهند، چگونه فکر کردن، چگونه اندیشیدن‌‌‌‌‌ و هنر درست زندگی کردن را البته به‌شرط عملی کردن آن‌ها در تار و پود وجودمان می‌تنند.‌ وقتی در وادی قبلی این آموزش به ما داده شد که صفت گذشته در انسان قابل تغییر است و بیان شد که تو می‌توانی، تغییر کنی؛ بنابراین این وادی تلنگری است، برای کسانی که در مسیر جمعیت احیا انسانی کنگره۶۰، نعمت سلامتی، حال خوش و آرامش را به دست آورده‌اند.

به آن‌ها این نوید را می‌دهد، حالا که از منطقه۶۰ درجه زیر صفر عبور کرده‌ای و توانسته‌ای اهریمن تاریکی را به زانو در آوری و دعوت‌های او را پس زده‌ای؛ اگر می‌خواهی اوج بگیری و در صراط مستقیم ثابت قدم باشی؛ باید مانند یک چشمه جوشان شوی و حرکت کنی؛ چراکه تو اشرف مخلوقاتی و یکی از زیباترین ویژگی‌ها یعنی قدرت اختیار به تو ارزانی شده است.

این قدرت اختیار دو انتخاب خوبی و بدی را در مسیر راه تو قرار می‌دهد و به تو یادآور می‌شودکه، مختاری کدام راه را پیش بروی. هر انسانی با حضور در کنگره۶۰ هدیه‌ای دیگر از قدرت مطلق را تصاحب می‌کند و می‌تواند با خدمت کردن در این قطعه بهشتی، منابع اطلاعاتی خود را بالا ببرد و بعد شروع به خدمت کند. با خدمت کردن زکات چیزهایی را که به دست آورده است را پرداخت می‌کند و باعث کسب انرژی در او می‌شود و می‌تواند پیشرفت کند.

حال اگر این انرژی مثبت باشد، می‌تواند او را مانند رودی جاری سازد؛ اگر این انرژی منفی باشد او را به باتلاق مبدل می‌کند. رود جاری با قدرت حرکت می‌کند و ذره ذره مشکلات را از سر راه برمی‌دارد تا به اقیانوس یا انتهای هستی که رسیدن به قدرت مطلق با بهترین حال است، دست یابد. این وادی امید را به انسان می‌دهد؛ البته به‌شرط اینکه با تمام توان حرکت کنی و جوشش داشته باشی.

در این وادی اگر ده وادی گذشته را توانسته باشیم به انجام برسانیم؛ قطعا به چشمه جوشان تبدیل می‌‌شویم. همه ما یک چشمه درونی داریم که این بستگی به نوع اندیشه، گفتار و کردار ما دارد. چشمه درونی ما  می‌تواند، آب زلال و پاک و یا آب زهرآگین و گندآب باشد و این بستگی به درون ما دارد. بعضی چشمه‌ها آن جوشش لازم را دارد، وقتی چشمه جوشان باشد، ما رود خروشان هم داریم؛ اما بعضی چشمه‌ها خیلی آرام جوشش دارند و آب کمی از آن‌ها جاری می‌شود.

آیا این جوشش می‌تواند به دریا و اقیانوس برسد؟ اگر چشمه ما جوشش لازم را داشته باشد، سنگ‌ها و سنگلاخ‌ها نمی‌توانند، جلوی این آب را سد کنند، از موانع عبور می‌کند و سنگلاخ‌ها را می‌شکند و به دریا و اقیانوس می‌رسد. حالا یک سوال پیش می‌آید که چرا رود خروشان شویم؟ برای رسیدن به بحر، اقیانوس، رهایی، آرامش و اگر به بحر و یا اقیانوس نرسیم، تبدیل به مرداب می‌شویم.

برای این‌که انسان به چشمه جوشان تبدیل شود، دو ویژگی باید داشته باشد: ۱)کسب منابع اطلاعاتی صحیح در مسیر دانایی؛ انسان باید دائما اطلاعاتش را بالا ببرد و تبادل اطلاعات کند. اگر انسان متوقف باشد؛ مانند چشمه‌ای می‌ماند که نمی‌تواند از موانع عبور کند و به باتلاق می‌رسد. ۲) اختلاف پتانسیل درونی و بیرونی که با تغییر جایگاه به وجود می‌آید؛ برای چشمه جوشان شدن باید دائما در حال حرکت باشیم؛ باید اختلاف پتانسیل درونی و بیرونی را به وجود آوریم.

دوچرخه باید همیشه رکاب بزند تا حرکت کند؛ اگر رکاب نزد سقوط می‌کند. حال اگر بخواهیم این دستور جلسه را به حضور خودمان در کنگره۶۰ ربط بدهیم در کنگره با خدمت‌های کوچک شروع  می‌شود؛ مثل مهمانداری، نگهبانی، دبیری و ... این وادی به نکات مهم و اساسی اشاره می کند. چرا؟ چون انسان در جهان مادی زندگی می‌کند و باید همواره بداند که می‌تواند بر ماده سوار شود. در جهان فیزیکی ماده و مادیات حرف اول را می‌زند. کسانی که در حال بازپرداخت هستند، آن چه را دریافت می‌کنند، چه مادی و چه معنوی حداقل زکات آن‌ها این است‌که همیشه مانند چشمه زلال سرشار از انرژی و شادی مضاعف هستند.

کسانی که هیچ گونه بازپرداختی ندارند و همه چیز را برای خودشان  می‌خواهند، تبدیل به شوره‌زار و یا کویر می‌شوند که هیچ‌گاه هیچ روییدنی در آن‌جا نمی‌روید و همیشه در گرمای کویر منتظر طوفان شن می‌باشند. انسان به هر جایگاهی که بخواهد، می‌تواند برسد از هر نظر مادی و معنوی و این به تلاش خودش بستگی دارد. اگر انسان اطلاعاتش را بالا ببرد و در راه صراط مستقیم باشد و تمام تلاش قلبی خودش را داشته باشد؛ قطعا می‌تواند به هدفش نزدیک‌تر شود؛ اما به شرط اینکه خواسته قوی داشته باشد و در جهت رسیدن به آن خواسته تمام تلاش خودش را بکند. آموزش‌ها را بگیریم در کنگره تمام سعی‌مان بر این باشد که ان‌شاءالله تمام بازپرداخت هر آنچه دریافت می‌کنیم، در قسمت مادی و معنوی خیر و برکت آن نیز به دیگران برسد.

نویسنده: مرزبان خبری همسفر سمیه
رابط خبری: راهنمای تازه واردین همسفر زینب
عکاس، ویرایش و ارسال: راهنمای تازه واردین همسفر فاطمه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی گوجان

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .