English Version
This Site Is Available In English

اولین قدم در کنگره ۶۰ برای قدردانی رعایت و احترام به قوانین و حرمت‌های کنگره ۶۰ است

اولین قدم در کنگره ۶۰ برای قدردانی رعایت و احترام به قوانین و حرمت‌های کنگره ۶۰ است

سومین جلسه از دوره سی‌ویکم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی عطار نیشابوری ، ویژه مسافران در روزهای یکشنبه  با استادی: مسافر حسین و نگهبانی: مسافر محمد و دبیری: مسافر علی با دستور جلسه  ((در کنگره 60 چگونه قدردانی می‌کنیم؟)) در تاریخ 23 آبان ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان حسین هستم مسافر
خدا را شکر می‌کنم که در کنگره ۶۰ حضور دارم از راهنمای خوبم و نگهبان جلسه تشکر می‌کنم که اجازه دادند این جایگاه را تجربه کنم و از شما عزیزان آموزش بگیرم .
تمام دستور جلسات کنگره ۶۰ از اهمیت بالایی  برخوردار است به نظر من یکی از دستور جلسات مهم ، قدردانی کردن در کنگره ۶۰ است ، آقای مهندس فرمودند :  آن‌چنان  قدردانی و شکرگزاری مهم است که ابتدای کتاب آسمانی ما با شکرگزاری شروع می‌شود .
  اولین قدم در کنگره ۶۰ برای قدردانی رعایت و احترام به قوانین و حرمت‌های کنگره ۶۰ است  .قدردانی ابتدا در قلب شکل می‌گیرد و بعد قدردانی ، به زبان جاری می‌کنیم  و سپس قدردانی را در عمل انجام می‌دهیم ، که عمل قدردانی در کنگره ۶۰ به شکل دادن پاکت است .
چهار جشن در کنگره ۶۰ داریم ، جشن هفته  دیده‌بان ،جشن هفته  راهنما جشن هفته  همسفر، جشن  هفته ایجنت و مرزبان که در این جشن‌ها از این عزیزان تقدیر و تشکر می‌کنیم .
یکی دیگر از روش‌های قدردانی در کنگره ۶۰ عضویت در لژیون سردار است .مسافران و همسفران در این لژیون شرکت می‌کنند که سردار یا دنور یا پهلوان می‌شوند و تمامی این مبالغ جمع‌آوری‌شده صرف اعضای کنگره ۶۰ می‌شود ، به همین دلیل جزئی از آئین  سپاسگزاری از  سیستم و کنگره ۶۰  است  .
انسان اگر به اطرافش نگاه کند و  به داشته‌های خودش فکر کند هرروز باید شکرگزاری کند ،  یکی از نعمت‌هایی که خداوند به اکثر انسان‌ها داده است نعمت سلامتی است و انسان زمانی قدر سلامتی را می‌داند که بیمار شود  و  دچار مشکل شود  و زمانی قدر یک نعمت را می‌دانیم ، که آن را ازدست‌داده باشیم ،با مصرف مواد مخدر و سیگار و نیکوتین خوراکی به‌سلامتی خودمان آسیب رساندیم ، الآن  که در کنگره ۶۰ حضور داریم، جای قدردانی و شکرگزاری دارد، یکی از چیزهایی که این روزها  در کنگره ۶۰  موردبحث است ، شربت اوتی است و الآن بهتر قدر این شربت و این دارو را می‌دانیم .
از سال‌های دور آقای مهندس زحمت‌های زیادی کشیدند ، خدمتگزاران خدمت می‌کنند که این شربت بدون دغدغه به دست ره جو  و فرد خواهان رهایی برسد ،  امیدوارم این مشکل حل بشود،  کافی است گاهی   نیم‌نگاهی به گذشته داشته باشیم و ببینیم که با کوله باری از مشکلات وارد کنگره شدیم  و الآن در چه سطح  از آگاهی و حال خوب هستیم ، باید شکرگزار و قدردان کنگره و قدرت مطلق باشیم چرا ما باید شکرگزاری کنیم ؟آیا خداوند به شکرگزاری ما نیاز دارد؟ شاید معجزه شکرگزاری همین باشد  که با هر بار شکرگزاری از منبع انرژی کائنات از ترس ما کم می‌شود و  به خودمان گوشزد می‌کنیم که قدرتی عظیم‌تر از قدرتی که در ذهن ما هست ، از ما حمایت می‌کند و مراقب ماست به همین سادگی می‌توانید درک کنیم که علت اصلی شکرگزاری چند برابر شدن انرژی‌های درونی ما است .
در آخر من باید یاد بگیرم که قدر داشته‌هایم را بدانم قبل از اینکه روزگار به من بفهماند که قدردان باشم و از تمام خدمتگزاران کنگره ۶۰ که در رهایی تک‌تک ما نقش دارند. صمیمانه سپاسگزارم ممنون که به مشارکت من گوش کردید.

در ادامه نفرات برتر آزمون داخلی نمایندگی عطار نیشابوری معرفی شدند:


مرزبان کشیک: مسافر وحید

ضبط صدا:مسافر اشکان(لژیون دوم)
تایپ و نگارش: مسافر احمد (لژیون چهارم)
عکاس: مسافر مصطفی( لژیون دوازدهم)
بارگذاری:مسافر علی(لژیون دوم)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .