English Version
This Site Is Available In English

قدردانی بخشی از فرآیند درمان و تربیت نفس انسان می‌‌باشد

قدردانی بخشی از فرآیند درمان و تربیت نفس انسان می‌‌باشد

کلمه قدردانی از قدر به معنای اندازه و دانستن میزان هر چیزی در کل هستی است؛ اما در مورد انسان این موضوع کاملاً فرق می‌کند، چراكه انسان‌ از قدرت اختیار برخوردار است و مختار به انجام کارهای خیر و شر خود می‌باشد؛ زمانی‌که احساس می‌کنیم چیز خوبی وارد زندگی ما شده است از آن قدردانی می‌کنیم. قدردانی، احساس رضایتی در ما به وجود می‌آورد که این حس در مغز ما باعث ترشح هورمون سروتونین می‌شود که هورمون شادی و ضدافسردگی است و حال انسان را خوب می‌کند.

در کنگره۶۰، قدردانی تنها یک رفتار اخلاقی نیست؛ بلکه بخشی از فرآیند درمان و تربیت نفس و بهترین ابزار برای تغییر انسان می‌باشد؛ زیرا فرد را به سمت خدمت هدایت می‌کند و خدمت کردن بالاترین نوع قدردانی می‌باشد. آقای مهندس می‌فرمایند: کسانی‌ که خدمت می‌کنند در بهشت قرار دارند که به ما اجازه خدمت در کنگره۶۰ داده شده است، قدردانی در سه حالت ذهنی یا قلبی، زبانی و عملی است و در کنگره۶۰ در اندیشه، افکار و پندار ما صورت می‌گیرد. ما باید قدردان کسانی‌ باشیم که در این سیستم خدمت و تلاش می‌کنند تا پا برجا بماند. در کنگره۶۰ قدردانی با زبان را یاد می‌گیریم و از کسانی‌ که در کنار ما قرار دارند و به ما خدمت می‌کنند تشکر می‌کنيم. حالت آخر قدردانی با عمل است که ما می‌توانیم خدمت در لژیون مالی، حمایت از قانون یازدهم و مشارکت در خرید زمین داشته باشیم. من نیز باید برای چرخش این سیستم تلاش کنم تا دیگران هم مانند من در مسیر درمان قرار بگیرند.

پیروی کردن و رعایت حرمت در کنگره۶۰ نوعی دیگر از قدردانی‌ است که من می‌توانم انجام دهم تا این سیستم استوار بماند، قدردانی در کنگره۶۰ یک رفتار اخلاقی ساده نیست؛ بلکه مسیر تربیت انسان است، شخصی که قدردان باشد آرامش بیشتری دارد خداوند در قرآن می‌فرماید: شکرگزاری باعث زیاد شدن روزی می‌شود و باید بدانیم شکرگزاری از خالق، تشکر از مخلوق او است و این یک اصل معنوی است که به ما انگیزه می‌دهد که زیبایی‌های زندگی را ببینیم.

منابع: سی‌دی کمک من به کنگره و کمک کنگره به من، سی‌دی چگونه شکرگزاری کنیم، سایت کنگره۶۰

نویسنده: همسفر فریده رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون بیست‌و‌ششم)
رابط خبری: همسفر پری رهجوی راهنما همسفر(لژیون بیست‌وششم)
ویرایش: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون بیست‌و‌یکم)
عکس: همسفر فریناز رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون سوم)
نمایندگی همسفران کنگره 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .