English Version
This Site Is Available In English

رسیدن به حال خوب در زندگی نیازمند صفت بخشش است

رسیدن به حال خوب در زندگی نیازمند صفت بخشش است

جلسه پنجم از دوره ششم کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی دماوند، به استادی مسافر پهلوان ابولفضل، نگهبانی مسافر خسرو و دبیری مسافر مهدی با دستور جلسه "جهان بینی در ورزش" چهارشنبه 30مهر ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد :
در ابتدا خداوند را شاکرم که امروز در این جایگاهم که خدمت کنم جهان‌بینی ورزش در کنگره یعنی رسیدن به تعادل، فهم، آگاهی و تسلط بر نفس در موقعیت‌های ورزشی کنگره. به این معنا که فرد توانایی داشته باشد از اشتباهات یا قضاوت‌های نادرست بگذرد و دچار خشم یا به هم‌ریختگی نشود.جهان‌بینی در هر جایگاهی از کنگره نیاز به جهان‌بینی خاص خود دارد و لازمه عمده جهان‌بینی در کنگره توان بزرگ شدن و دیدن چیزهایی است که مرزبان یا راهنما آنها را میبینند ولی به روی خود نمی آورند همچنین کنگره واقعیت‌ها را ایجاد می‌کند تا افراد بتوانند از واقعیت به حقیقت برسند، لژیون برای سفر از واقعیت مصرف‌کننده بودن به حقیقت رهایی و درمان و جایگاه مرزبانی برای خدمت و رسیدن به حقیقت آن جایگاه یا جایگاه لژیون سردار برای حرکت به سمت کسب صفت بخشندگی، که برای ادامه مسیر پس از رهایی حیاتی است.
افراد پس از رهایی با دو نیروی بزرگ سروکار دارند و عمدتاً ورود بسیاری به کنگره به دلیل مواجهه با همین نیروها بوده است که یکی از آنها خشم و دیگری شهوت می باشد که نه فقط شامل مصرف مواد، بلکه تمام صفات منفی مرتبط با آن را نیز دربرمی‌گیرد و گذشتن از این صفات نیازمند داشتن صفت بخشندگی است تا از این واقعه ای که کنگره درست کرده بتوانند به حرکت برسند حقیقت کنگره هم رسیدن به سراط مستقیم می باشد و در دعای کنگره هم می گوییم که می خواهیم برسیم به مکانی که از آنجا انشعاب یافته ایم و به خداوند برسیم و برای آن باید صفات خداوند در ما بارز بشود که بزرگترین و اولین صفت خداوند هم صفت بخشش می باشد .
اگر دو دوست بخواهند با هم ارتباط برقرار بکنند باید حس هایشان به هم نزدیک باشد و آن هم حس بودن باعث نزدیکی می شود  وما هم برای اینکه به درک و نزدیکی خداوند برسیم باید مثال یکی از آن صفات که بخشش است و بسیار هم مهم می باشد درون ما وجود داشته باشد که این هم شامل حرکت کردن است.ماه دیگر ما گلریزان در پیش داریم و گلریزان هم یک سفر درونی می باشد در کنگره ما هم سفر بیرونی داریم و هم درونی.سفر بیرونی که در سفر اول مشهود می باشد که دارو می خوریم و برای اینکه در این مسیر به خوبی جلو بیاییم و حالمان خوب بشود باید داروی خود را تیپر کنیم و همینطور که سفرمان پیش می رود از دارو بگذریم و ببخشیم تا حال خوب جسمی بدست آوریم.
اما در سفر دوم این بخشش شامل شرکت کردن در لژیون سردار و حمایت مالی از آن بوجود می آید در این مسیر ما می خواهیم به این توانایی برسیم که با وجود در دسترس بودن خیلی چیز ها توانایی استفاده نکردن از آنها را بدست بیاوریم که این مهم را لژیون سردار برای ما امکان پذیر می کند.امیدوارم با رعایت اصول و پایبندی به قوانین زندگی در کنار هم همگی به حال خوب برسیم و بتوانیم آن را به دیگران هم انتقال دهیم با آرزوب بهترین ها برای خوانندگان این مطلب.

تنظیم و ارسال:گروه سایت نمایندگی دماوند

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .