English Version
This Site Is Available In English

ورزش در کنگره60 کمک زیادی به درمان مسافران می‌کند

ورزش در کنگره60 کمک زیادی به درمان مسافران می‌کند

جلسه پنجم از دوره چهل‌و‌چهارم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰؛ نمایندگی امین قم، با استادی راهنمای تازه‌واردین مسافر حمید، نگهبانی مسافر عادل و دبیری مسافر محمد، با دستورجلسه "جهان‌بینی در ورزش" سه‌شنبه  29  مهر ماه ۱۴۰۴ راس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان حمید هستم یک مسافر؛ از گروه مرزبانی، دبیر جلسه، نگهبان و کسانیکه نوشتارها را خواندند تشکر می‌کنم. خداوند را سپاسگزارم که به من توفیق داد تا در کنار شما دوستان، در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم.
دستورجلسه امروز «جهان بیبنی در ورزش» می‌باشد؛
آقای مهندس طوری برنامه‌ریزی کردند که برای من سفراولی که وارد کنگره60 می‌شوم هم برنامه DST (همان فرایند بیوشیمی که در درون ما انجام می‌شود) و هم به صورت جسم، روان و افکار و اندیشه همه پیش‌بینی شده است، کافی است من خواستش را داشته باشم و از این روش استفاده کنم. یکی از اضلاعی که در مسیر سفر به درمان من کمک می‌کند ورزش است. انسان موجودی اجتماعی است و می‌دانیم اولین قوه به کار افتادن عقل، حس می‌باشد که این حس همانطوری که در کارگاه‌های آموزشی بسیار خوب می‌شود، در ورزش‌های پارک نیز چون بصورت دسته جمعی انجام می‌شود مانند جلسات کارگاهی حس ما را بسیار بهبود می‌بخشد.

همانطور که می‌دانید تعریف جهان‌بینی آنچه که ما نسبت به خود و جهان پیرامون دریافت، ادراک و برداشت می‌کنیم می‌باشد. از این تعریف می‌توان استفاده‌های زیادی نمود، مثلا اگر دیدگاه من نسبت به ورزش ارتقاء سلامتی باشد مواظب حس خود هستم، یعنی اگر خطا یا قصوری از کسی دیدم زود بهم نریزم چون ورزش‌های گروهی قوانینی دارند و طبق یکسری چهارچوب انجام می‌شوند، اما داوری که در آنجا حضور دارد یک انسان است و او هم ممکن است اشتباهی انجام دهد. برخورد من در این شرایط کاملا به جهان‌بینی من مرتبط است. اگر به‌خاطر اشتباهات انسانی که در یک مسابقه ورزشی اتفاق می‌افتد اعصاب و روان خودم را بهم بریزم همین موضوع روی بیوشیمی بدنم نیز تاثیر خواهد گذاشت.

همین کار باعث می‌شود که صبر و تحمل من بالاتر برود و این در زندگی روزمره من نیز می‌تواند تأثیرات مثبت زیادی داشته باشد. یک نکته دیگر این است که باید سعی کنم ورزش کردنم فقط محدود به هفته‌ای یک بار نباشد و حداقل دو روز یک بار ورزش سبکی انجام دهم تا به سلامتی جسم من کمک بیشتری بشود. جدای از تأثیرات مثبت جسمی، ورزش در بالا بردن روحیه و سلامت روانی هم بسیار کمک کننده می‌باشد. یکی از فواید انجام دادن ورزش‌های گروهی در پارک یاد گرفتن و بهبود روابط اجتماعی و روش‌های تعامل با دیگران می‌باشد که این موضوع نیز در بالا بردن کیفیت زندگی من بسیار می‌تواند مؤثر باشد. من برای اینکه بتوانم در ورزش و فعالیت‌های پارک موفق عمل کنم، یکی از الزاماتش دانستن قوانین و مقررات پارک می‌باشد.

هفته پیش در پارک موقع ورزش همه دوستان بسیار سرحال بودند و همگی با حس خیلی خوبی مسابقه می‌دادند و در پایان که حرف از برد و باخت پیش آمد، گفتم که در واقع همه ما برنده هستیم، چون امروز به آن حس و حال خوبی که مد نظر بود رسیدیم و دیگر زیاد مهم نیست که چه کسی برده یا نبرده است. وقتی که همه بتوانند انرژی‌های خوب بگیرند و نفع جمعی حاصل بشود، همه برده‌اند. امیدوارم که إن‌شاءالله بتوانم این آموزش‌ها را هرچه بیشتر در زندگی خودم به کار ببندم تا از حس و حال بهتری برخوردار شوم.
ممنون که به صحبت‌های من توجه نمودید.

تایپ: مسافر محمدحسن لژیون هفتم
عکس و ارسال خبر: مسافر علی لژیون پنجم
مرزبان خبری: مسافر صادق
تهیه و تنظیم توسط گروه سایت امین قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .