English Version
This Site Is Available In English

ورزش یک امر مهم ضروری است

ورزش یک امر مهم ضروری است

هدف کنگره آموزش جهان‌بینی با گذر زمان در همه امور است. جهان‌بینی در ورزش را نباید سبک شمرد ورزش یک امر مهم و ضروری است یک مصرف‌کننده مواد باید مصرف خود را کم‌کم و پله‌پله کم کند ورزش نیز باید کم‌کم و پله‌پله بالا برود تا بدن عادت کند. هدف از ورزش برد و باخت نیست آقای مهندس می‌فرمایند: چه ببازیم چه ببریم هر دو برد است. اولین نکته جهان‌بینی ورزش این است؛ ما برای سلامتی روح، روان، جسم خود و افزایش طول عمر ورزش می‌کنیم؛ پس هدف از ورزش سالم نگه‌داشتن روح، جسم و افکار خودمان است.

ورزش استخوان‌های ما را مستحکم می‌کند تا در برابر مشکلات بتوانيم محکم‌تر و جدی‌تر با آن‌ها روبه‌رو شویم و برخورد کنیم تا کم‌تر با شکست مواجه شویم. انرژی که از ورزش به دست می‌آید بسیار بالا است و این انرژی بسیار در راه درمان اعتیاد به حال خوب مسافران و حتی همسفران در کنگره۶۰ کمک می‌کند. وقتی یک مصرف‌کننده که دارد مصرف خود را درمان می‌کند ممکن است مشکلاتی اعم از: مشکلات جسمی، روحی، روانی پیدا کند که ورزش کردن می‌تواند به این حال خرابی‌ها کمک کند و انرژی لازم را بگیرد از آن حال خرابی‌ها به حال‌خوش تبدیل کند.

آقای مهندس آمدند در کنار درمان اعتیاد تدریجی اضافه وزن را هم درمان پیدا کردند و ارائه دادند گفتند: چاقی از زیاد خوردن غذا نیست؛ بلکه از درست غذا نخوردن است این که ما غذا نخوریم یا حتی با ورزش چربی‌های بدن را آب کنیم یا از بین ببریم روش‌های غلطی می‌باشد و باید با روش صحیح که کنگره۶۰ به ما می‌آموزد عمل کنیم که بدن باید خودش چربی را بیرون بریزد؛ بنابراین وقتی می‌توان به همین راحتی وزن خود را کم کرد اضافه وزن داشتن در کنگره جرم محسوب می‌شود و باید اقدام به راه درمان اضافه وزن خود کرد.

با ورزش کردن بدن عادت می‌کند که خود را قوی کند با بالا رفتن سن بدن احتیاج به عضله سالم دارد عضله به ما کمک می‌کند که بدن سالمی داشته باشیم؛ پس ما ورزش می‌کنیم و که بدنمان را قوی نگه داریم تا بتوانیم در پیری از بدن سالم استفاده کنیم ما با ورزش به شادابی و حال خوش می‌رسیم. در ورزش است که می‌توان اخلاق و جهان‌بینی شخص را سنجید که آیا در کنگره چیزی آموخته است یا خیر؟.

اگر جهان‌بینی درست باشد؛ اخلاق و رفتار شخص نیز تغییر یافته و به تعادل رسیده است کسانی که به تعادل و به جهان‌بینی کامل رسیده باشند هیچ‌گاه از کوره زود به در نمی‌روند، عصبانی نمی‌شوند و رفتار آن‌ها بسیار جهان‌بینانه می‌شود؛ زیرا ورزش با جهان‌بینی کامل می‌شود کسانی که بدون جهان‌بینی کامل و بدون به تعادل رسیدن روح و روان به ورزش می‌پردازند مطمئناً نه تنها به خود کمک نمی‌کنند؛ بلکه در راه ورزش به خود نیز بسیار آسیب می‌رسانند. 

نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون سوم)
رابط خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون سوم)
ارسال: همسفر آذر رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی باباطاهر همدان 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .