English Version
This Site Is Available In English

قدرت ورزش

قدرت ورزش

آبان سال 1400 برای اولین‌بار به پارک طالقانی رفتم. آن روز صبح زود بیدار شدم؛ در حالی‌که حال خوبی نداشتم و مسافرم تخریب بالایی داشت، پرخاشگر بود و خانه‌ ما دیگر برای من محیط امنی نبود. در وجودم فقط ناامیدی، خشم و نفرت جریان داشت؛ اما به توصیه‌ راهنمایم صبح زود بیدار شدم و به پارک رفتم.

آنجا مسافرهایی را دیدم که زودتر از من رسیده بودند؛ کسانی که از دنیای تاریکی بیرون آمده بودند. شاید اگر در کنگره نبودم باورم نمی‌شد که روزی حال و روز آن‌ها شبیه برادرم بوده‌است؛ اما حالا همه‌ آن‌ها با انرژی زیاد مشغول فعالیت و ورزش هستند. آن روز برای من نقطه‌ عطف و آغاز یک تحول بزرگ بود.

انرژی زیادی گرفتم و همان‌جا به خودم قول دادم که ادامه بدهم، حتی با وجود سختی‌ها. کم‌کم خوابم را تنظیم کردم؛ شب‌ها قبل از ساعت 11 می‌خوابیدم و پیش از طلوع آفتاب بیدار می‌شدم و پیاده‌روی می‌رفتم. از مقدار کم شروع کردم؛ اما بعد از مدتی حس و حالم کاملاً تغییر کرد. شرایط مسافرم همان بود؛ اما من دیگر آن آدم قبلی نبودم، انرژی‌ام بیشتر شده بود، احساساتم زنده شده بودند و صبر و امید جایگزین خشم و ناامیدی شده بودند.

تمام این تغییرها از ساده‌ترین کار شروع شد، مثل پیاده‌روی در پارک طالقانی و عمل به توصیه‌ آقای مهندس درباره‌ اهمیت ورزش. شاید در ابتدا باورش سخت باشد؛ اما وقتی به نتیجه رسیدم و حال و روزم تغییر کرد، دیدم مسافرم هم کم‌کم متحول شد، پرخاشگری‌اش کاهش یافت و رفتارش بهتر و احساساتش نرم‌تر شد.الآن چهار سال از آن روز می‌گذرد. من و مسافرم هر دو تغییرات زیادی کرده‌ایم.

پس قدرت ورزش را دست کم نگیریم و کافی‌ است فقط شروع کنیم، حتی از ساده‌ترین فعالیت مثل پیاده‌روی. باید توجه کنیم که متناسب با سن و شرایط جسمانی خودمان ورزش کنیم. یک پیاده‌روی ساده هم اصول و قوانینی دارد که آقای مهندس همیشه بر آن تأکید می‌کنند؛ پس قبل از شروع کمی تحقیق کنیم و سپس از همین امروز شروع کنیم.

خداوند را شاکر هستم که کنگره در مسیر زندگی‌ام قرار گرفت؛ جایی‌که من، مسافرم و خانواده‌ام را از حال ناخوش و مشکلات فراوان نجات داد. امروز با اطمینان می‌گویم که اگر ورزش و کنگره60 در مسیرم نبودند، هیچ‌وقت این آرامش را تجربه نمی‌کردم. از آقای مهندس و خانواده بزرگ کنگره60 که مسیر نور را به ما نشان دادند سپاسگزارم.

نویسنده: همسفر صابرینا رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون اول)
ویرایش و ارسال: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر نازی (لژیون چهاردهم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی ستارخان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .