English Version
This Site Is Available In English

ورزش، تغذیه و آگاهی؛ سه ضلع مثلث سلامتی در کنگره۶۰

ورزش، تغذیه و آگاهی؛ سه ضلع مثلث سلامتی در کنگره۶۰

جلسه پنجم از دوره‌ نوزدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی یحیی زارع میبد یزد به استادی مرزبان همسفر شهناز، نگهبانی همسفر ثریا و دبیری همسفر راضیه با دستور جلسه «جهان‌بینی در ورزش» روز دوشنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

از نگهبان جلسه تشکر می‌کنم که استادی جلسه را به من واگذار کردند و بسیار خداوند را شاکرم که راه کنگره برای من باز شد تا بتوانم در این مسیر قدم بر دارم، خدمت کنم و آموزش بگیرم. دستور جلسه در مورد «جهان‌بینی در ورزش» است. همه ما می‌دانیم اساس درمان بر سه‌ پایه یا یک مثلث است که آقای مهندس آن را تشکیل داده‌اند به نام جسم، روان و جهان‌بینی. همان‌طور که می‌دانیم جسم باید سالم باشد تا بتوانیم به زندگی ادامه دهیم و حال خوش و خوبی داشته باشیم. برای داشتن جسمی سالم ابتدا باید به تغذیه خود توجه کنیم و فعالیت‌های ورزشی و بدنی را در برنامه زندگی‌مان قرار دهیم. یکی از کارهای ارزشمندی که آقای مهندس انجام داده‌اند تشکیل لژیون تغذیه سالم است؛ زیرا بسیاری از اطلاعات و آگاهی‌هایی را که قبلاً نداشتیم، در این لژیون به‌ دست آورده‌ایم.

خداوند می‌فرماید: این جسم زیبا، منظم و شگفت‌انگیز را در اختیار شما قرار دادم، ادامه کار بر عهده خودتان است تا به آرایش و نگهداری آن بپردازید. خداوند نعمت‌های فراوانی در جهان آفریده تا ما بتوانیم از آن‌ها استفاده کنیم و جسمی سالم و قوی داشته باشیم. همچنین خداوند فرموده است که انسان را از خاک آفریده‌ام. ما همیشه فکر می‌کردیم تنها از خاک آفریده‌ شده‌ایم و به خاک‌ باز می‌گردیم؛ اما راهنمای تغذیه سالم تأکید کرده‌اند که بدن انسان به ۱۰۲ عنصر موجود در خاک نیاز دارد. عناصری مانند کلسیم، پتاسیم، منیزیم و فسفر و ...؛ پس لازم است آگاهی و دانایی خود را نسبت به جسممان بالا ببریم و ابتدا جسم خود را بشناسیم.

اکنون‌که می‌دانیم کلسیم برای رشد استخوان‌ها و فسفر برای کارکرد مغز ضروری است، در می‌یابیم که هر یک از این عناصر در بخش‌های مختلف بدن نقش مهمی دارند؛ بنابراین شناخت و آگاهی از نیازهای بدن، گامی مهم در سلامتی است. یکی دیگر از موارد مهم، ورزش و فعالیت بدنی است. شاید درگذشته به ورزش اهمیتی نمی‌دادیم؛ اما اکنون‌ که وارد پارک شده‌ایم و ورزش‌ها را انجام می‌دهیم، متوجه می‌شویم که این فعالیت‌ها چه تأثیر شگفت‌انگیزی بر جسم و روح ما دارند. آقای مهندس نیز می‌فرمایند: «در جوانی به تقویت ماهیچه‌ها و استخوان‌های خود بپردازید تا در پیری همان ماهیچه‌ها عصای دست شما باشند.» ایشان همیشه بر ورزش و پیاده‌روی تأکید دارند.

خدا را شکر می‌کنیم که نعمت حضور در پارک راداریم و می‌توانیم یکی از فعالیت‌های ورزشی را به انتخاب خود انجام دهیم. ورزش‌هایی مانند تنیس روی میز، شطرنج، بدمینتون، دارت یا والیبال، هر کدام بنا به علاقه و ذوق شخصی. حضور در پارک بسیار بهتر از خواب صبح جمعه است. اگر از خواب صبح بگذرید و مدتی جمعه‌ها به‌ طور منظم در پارک شرکت کنید، کم‌کم به این حضور عادت کرده و انرژی زیادی دریافت می‌کنید؛ انرژی‌ که حتی در کارهای خانه هم به شما کمک خواهد کرد. از همه ورزشبان‌ها پارک که با تلاش و حضور فعال خود الگو و منبع آموزش برای ما هستند تشکر و قدردانی می‌کنم. تقاضا دارم همه اعضاء حتماً جمعه‌ها در پارک حضور داشته باشند، مطمئن باشید که پشیمان نخواهید شد.

مرحله ۳۰ سی دی راهنما همسفر سودابه رهجوی راهنما همسفر زهرا

مرزبانان کشیک: همسفر زهرا و مسافر مسلم
تایپیست: همسفر طاهره رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)
عکاس: همسفر سعیده رهجوی راهنما همسفر راضیه (لژیون دوم)
ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی یحیی زارع میبد یزد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .