English Version
This Site Is Available In English

روح تنها مختص انسان است

روح تنها مختص انسان است

سی‌دی «رب (۱)» دو قسمت دارد: قسمت اول مربوط به کنگره۶۰ است و قسمت دوم به بررسی «روح» می‌پردازد. تعریفی که آقای مهندس در نوشته‌های خود ارائه داده‌اند، در هیچ جای دیگر بیان نشده است. بزرگان ما معمولاً نفس، روح و جان را یکی می‌دانند، در حالی که این‌ها تفاوت‌های زیادی با هم دارند.

از زمانی که کنگره۶۰ تأسیس شد، بر اساس تحقیقات علمی پایه‌ریزی گردید و در هر کارگاهی که برگزار می‌شود، دبیر تمام وقایع و نکات مهم را به صورت مکتوب ثبت می‌کند. این دفاتر از سال‌های گذشته موجود است و به‌طور مرتب بایگانی می‌شود. حتی پیگیری‌ها و فالوآپ‌های اعضاء نیز ثبت و نگهداری می‌شود. تا به امروز بیش از ۵۰ تا ۶۰ کنگره‌ جهانی از کنگره۶۰ دعوت کرده‌اند که در سخنرانی‌های آن‌ها شرکت کند. تمامی هزینه‌های حضور در این کنگره‌ها، از جمله ویزا، هتل و بلیط هواپیما، توسط خودشان پرداخت می‌شود و از آقای مهندس حسین دژاکام خواسته شده که در این مراسم‌ها شرکت کنند.

البته ایشان نمی‌توانند تمام این دعوت‌ها را بپذیرند، اما در این فصل، ۱۰ سخنرانی از این مراسم‌ها را پذیرفته و متن سخنرانی‌های خود را ارسال کرده‌اند. یکی از این سخنرانی‌ها درباره صرع است که در آمریکا ارائه شده، یکی دیگر در مورد دی‌سپ (اختلالات مربوط به عملکرد دستگاه گوارش) برای کارخانه‌های داروسازی و یکی دیگر در خصوص اعتیاد و مسائل مرتبط با ایمنی بدن، ام‌اس و کولیت در بریتانیا. تمام کنگره‌ها با افتخار از آقای مهندس دعوت کرده‌اند و در بیشتر نامه‌ها نوشته‌اند که برای آن‌ها افتخار است که ایشان در سخنرانی‌هایشان شرکت می‌کنند.

کنگره۶۰ بر اساس تحقیقات علمی بنا شده است. برای مثال، در مورد تأثیر آمفتامین و اپیوم، تحقیقات روی نمونه‌های جانوری انجام شده است. یک مقاله در مورد آمفتامین و تأثیرات آن بر روی موش‌های صحرایی به چاپ رسیده است. در سطح جهانی، سه مشکل اصلی وجود دارد: اعتیاد، چاقی و سرطان. کنگره۶۰ در هر دو مسئله اعتیاد و چاقی راه‌حل‌هایی ارائه داده است و در حال آماده‌سازی مقالات برای سایر بیماری‌ها است.

اولین گام در هر تحقیق، انجام آزمایشات بر روی نمونه‌های جانوری است. بعد از دریافت مجوز، می‌توان این آزمایش‌ها را روی انسان‌ها اجرا کرد. زمانی که فردی ادعای جدیدی دارد، باید مستندات آن را ارائه دهد و داوری شود. در مورد اعتیاد، بیشتر موارد شبیه به کارخانه‌هایی است که موتور و گیربکس تولید می‌کنند؛ یعنی باید نتیجه‌ای ملموس و واقعی از کار آن‌ها به دست بیاید. به‌عنوان مثال، اگر یک معتاد را درمان کنیم، او باید در شرایطی قرار گیرد که در برابر مواد مخدر هیچ واکنشی نشان ندهد و وسوسه نشود.

تحقیقات صحیح باید به درمان اعتیاد منجر شود. بعضی‌ها چندین کار را به‌طور هم‌زمان شروع می‌کنند، در حالی که هیچ‌کدام را نمی‌توانند به درستی به پایان برسانند. در کنگره۶۰، ما تا زمانی که یک کار را به درستی برنامه‌ریزی و انجام ندهیم، به سراغ کار دیگری نمی‌رویم. به همین دلیل، برای تأسیس یک شعبه جدید، ابتدا باید شعبه قبلی به‌طور کامل و به‌درستی قوی شود.

همچنین، انتخاب افراد لایق برای اداره شعبه بسیار مهم است؛ افراد مانند مرزبان، اسیستانت و راهنما باید مسئولیت خود را به‌طور کامل و با دلسوزی انجام دهند. در انتخاب دیدبان‌ها نیز ما تحقیقات زیادی انجام می‌دهیم تا فردی لایق و عاشق خدمت به خلق انتخاب شود.

نفس چیزی است که فراتر از ماده است. هر چیزی که بخواهد موجودیت پیدا کند، باید نفس داشته باشد. برخی‌ها می‌گویند که ما تنها انسان مادی را قبول داریم، اما واقعیت این است که ما سه جهان داریم: جهان مادی، جهان ذهنی و جهان خواب. ما اکنون که زندگی می‌کنیم، در جهان ذهنی هم زندگی می‌کنیم و در آن به سر می‌بریم و شب‌ها بارها به جهان دیگر می‌رویم و برمی‌گردیم.

حیوانات هیچ تغییری نمی‌کنند زیرا آن‌ها روح ندارند. در حالی که انسان‌ها به دلیل داشتن روح، تکامل پیدا می‌کنند. روح به امر رب است و مربی بسیار ارزشمند است. در لژیون راهنما حکم رب را دارد و پیامبران پیام‌ها را از ماوراء به زمین می‌آورند.

یکی از پیام‌آوران می‌گوید که نماز بخوان. از فواید نماز اول وقت این است که سحرخیز می‌شویم و چند بار در روز صورت‌مان شسته می‌شود. همچنین روزی ۱۷ بار خم و راست می‌شویم که این برای سلامتی مفید است. در وجود انسان‌ها هم نفس وجود دارد و هم روح و مسائل مثبت را به ما می‌آموزد.‌

در طول این سال‌ها، انسان به‌واسطه وجود روح، تکامل زیادی کرده است. برداشت من از این سی‌دی این است که برای انجام هر کاری باید افراد صالح و شایسته را در مسئولیت‌ها قرار داد. ساکنان آباد، بناهای خراب را آباد می‌کنند و تنها به منافع شخصی خود فکر نمی‌کنند. آنان به دنبال تکامل و آموزش خود هستند. در نهایت باید گفت که روح تنها مختص به انسان است و دیگر موجودات روح ندارند.

منبع : سی‌دی رب (۱)
نویسنده: راهنمای تازه واردین همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون چهارم)
رابط خبری: راهنما همسفر اعظم رهجوی (لژیون چهارم)
عکس: همسفر غزل رهجوی راهنما همسفر حمیرا (لژیون دوم)
ویرایش و ارسال: همسفر لیلا، رهجوی راهنما همسفر عطیه (لژیون اول) نگهبان سایت 
همسفران نمایندگی محمدی‌پور قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .