English Version
This Site Is Available In English

بذر حسادت

بذر حسادت

همسفر معصومه (لژیون اول)

زمانی‌که مسافرم وارد لژیون سردار شد، مدام از صور پنهان آن صحبت می‌کرد و من زیاد اهمیت نمی‌دادم و باور نمی‌کردم به مسافرم می‌گفتم: «ما در شرایط سختی هستیم. افرادی که توان مالی دارندسردار و دنور می‌شوند» از آنجا که کنجکاو بودم صور ‌‌پنهان لژیون سردار چه هست؟ عضو لژیون سردار شدم و با پول وامی که ثبت‌نام کرده بودم، سردار را تسویه کردم و با شرکت در جلسات لژیون سردار و رونق در کسب و کارم، حقیقتاً متوجه صور‌ پنهان آن شدم و سعی کردم با بخشی از درآمدم، قانون یازدهم را حمایت کنم که خیلی برای من برکت داشت و لذت بخشش را حس کردم.

همیشه خود را با دیگران مقایسه و فکر می‌کردم افرادی ‌که توان مالی دارند، عضو لژیون سردار می‌شوند، در حالی‌که این تصور اشتباه بود. همه می‌توانیم با تلاش و تجربه، بخشش را حس کنیم و به این درک برسیم که فقط باید بخشیدن را بیاموزیم و بتوانیم از کمترین خواسته‌هایمان بگذریم. زمانی‌که قیاس را کنار گذاشتم، وارد لژیون سردار شدم. شاید در ابتدا مشکل به نظر می‌رسید؛ اما خدا را شکر با دریافت آموزش‌ها، توانستم بخشیدن را بیاموزم و در زندگی خود کاربردی کنم.

از آقای مهندس به خاطر رهایی مسافرم که با میلیاردها پول قابل جبران‌ نیست، همچنین رسیدن به این حال ‌خوش سپاسگزارم.


همسفر منیره (لژیون چهارم)

همان‌طور که استاد امین می‌فرمایند: «قیاس یکی از خطرناک‌ترین نیروهای منفی است» که همه‌ ما با آن برخورد داشتیم و در سفر دوم، باید بیشتر از قبل مراقب باشیم که درگیر این نیرو نشویم.

تا پیش از آ‌مدن به کنگره۶۰ با این صفت و معنای واقعی آن آشنا نبودم. همواره قیاس را عاملی برای پیشرفت در زندگی می‌دانستم؛ چراکه معتقد بودم رقابت حاصل از آن، تلاش مرا برمی‌انگیزد تا سطح خود را ارتقاء دهم؛ اما در مواجهه با برتری طرف مقابل، ناخودآگاه صفات منفی در من بیدار می‌شد. اولین آن‌ها این بود که قیاس باعث نفرت از اطرافیان، خداوند و حتی از خودمان می‌شود. قیاس صفات منفی زیادی مانند حسادت، کینه، غیبت و قضاوت را به‌دنبال دارد. همچنین فرزندانم را با دیگران مقایسه می‌کردم و به آن‌ها می‌گفتم که شما مانند آن شخص خوب عمل نمی‌کنید. اکنون با دریافت آموزش، متوجه شدم که با این رفتار صرفاً بذر حسادت را در دل فرزندم کاشتم و قیاس باعث شد فرزندم از خود، از آن شخص و حتی از من متنفر شود. تمام این رفتارها ناشی از داده‌های اشتباهی بود که به عقل می‌رسید؛ عقلی که با تکیه بر آن‌ها، نفس اماره را بیدار می‌کرد و این دقیقاً همان چیزی بود که نفس در کمین نشسته تا از آن استفاده کند.

از خداوند سپاسگزارم که راه کنگره را در مسیر زندگی‌ من قرار داد. از استاد عزیزم راهنما همسفر مرضیه تشکر می‌کنم که به من در این مسیر کمک کرد تا بتوانم این صفات منفی را از خود دور کنم.

منبع: «قیاس» (استاد امین)
نویسنده: اعضاء لژیون سردار
رابط خبری: همسفر مژگان رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون دهم)
عکاس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون اول)
ویرایش: همسفر مرجان رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون اول) دبیر اول سایت
تنظیم و ارسال: همسفر نجمه رهجوی راهنما همسفر صنم (لژیون نهم) نگهبان سایت
همسفران شعبه حسنانی تهران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .