English Version
This Site Is Available In English

چهارمین دوره اهدای شال راهنمای درمان اعتیاد / 26 مهر 1404

چهارمین دوره اهدای شال راهنمای درمان اعتیاد / 26 مهر 1404

چهارمین دوره مراسم پیمان و اهدای شال راهنمایی DST روز ۲۶ مهر ۱۴۰۴ با حضور بنیان کنگره ۶۰ آقای حسین دژاکام، دیده‌بان راهنمایان همسفر خانم آنی و دیده‌بان راهنمایان مسافر آقای رضا ترابخانی در ساختمان سیمرغ، ساعت هشت صبح آغاز شد.

بنیان کنگره ۶۰ آقای مهندس دژاکام در این مراسم گفتند: ما پس از تلاش بسیار، توانستیم به این نقطه برسیم. در این مسیر، کوشش فراوانی لازم بود. از میان حدود دوازده هزار شرکت‌کننده در آزمون راهنمایی کنگره ۶۰، تنها حدود سه هزار نفر موفق به کسب جایگاه راهنمایی شدند. من به همه‌ی آنان تبریک می‌گویم و امیدوارم بتوانیم با هم خدمت کنیم و خداوند خدمت ما را قبول فرماید.
ایشان در ادامه افزودند: ما گوهری ارزشمند یافته‌ایم و می‌خواهیم آن را به دیگران منتقل کنیم. اصل مطلب این است که از آغاز پیدایش انسان تاکنون، روش مؤثر و علمی برای درمان اعتیاد وجود نداشته است. بزرگ‌ترین گروه‌ها، اعتیاد را بیماری‌ای مرموز و لاعلاج می‌دانستند. دانشگاهیان نیز آن را همانند بیماری قند یا فشار خون معرفی می‌کنند و معتقدند باید تنها آن را کنترل کرد و مسیر «پرهیزمدار» تنها راه ممکن است.
با این حال، افرادی هستند که شاید بیست تا سی سال است مواد مصرف نکرده‌اند، اما هنوز حالشان خوب نیست و خودشان می‌گویند که هنوز اعتیاد در وجودشان هست و درمان نشده‌اند. ما در کنگره ۶۰ این مسئله را حل کرده‌ایم و به نتیجه‌ای رسیده‌ایم که اکنون دانشگاه‌ها مشتاقانه خواستار همکاری با ما هستند؛ از جمله دانشگاه‌های علوم پزشکی اصفهان، یزد و تهران.
این موضوع برای ما که یک سازمان مردم‌نهاد (NGO) هستیم، مایه‌ی افتخار است.
همچنین از کشورهای دیگر نیز دعوت‌هایی برای حضور در کنفرانس‌های علمی مرتبط با دانش اعتیاد، درمان بیماری‌های عفونی، سرطان و کووید-۱۹ دریافت کرده‌ایم. اما اگر بازگردیم به موضوع اصلی؛ یعنی اعتیاد، ما این دانش را می‌خواهیم منتقل کنیم. با چه کسانی؟ با کمک شما راهنماها. شما هستید که پیام را منتقل می‌کنید؛ شما عامل به‌کارگیری این روش هستید که می‌تواند به درمان واقعی منجر شود.
بار سنگینی بر دوش ماست و خداوند بر ما منت نهاده که این خدمت را انجام دهیم. بسیاری از بندگان خداوند مشتاق خدمت هستند؛ اما توفیق آن را ندارند؛ زیرا اذن خدمت به آنان داده نشده است. حال که ما در این جایگاه قرار گرفته‌ایم و می‌خواهیم این کمک بلاعوض را ارائه دهیم، بدون هیچ تمنّا، انتظار یا درخواستی، نه از خدا و نه از بندگان او، باید بدانیم که در این خدمت، هیچ منتی نه بر خدا داریم و نه بر خلق خدا. این خدمت کاملاً بلاعوض است تا به ثمر بنشیند، و زمانی که به نتیجه برسد، بسیار پربار و ارزشمند خواهد بود.
به یاد داشته باشید: تا از خود نگذریم، به خود نخواهیم رسید. بنابراین اگر راهنما شدید، هیچ منتی بر شاگرد ندارید. همیشه به یاد آورید که کجا بودید و اکنون به کجا رسیده‌اید. همانند ایّاز، وزیر سلطان محمود غزنوی، گذشته‌ی خود را فراموش نکنید؛ روزهایی که مصرف‌کننده بودید، نگران و ناراحت، با مشکلات فراوان وارد کنگره شدید. اگر آن روزها را به خاطر داشته باشید، هرگز با دیگران از موضع بالا یا دستوری سخن نخواهید گفت و انسان‌ها را به زشتی یاد نخواهید کرد.
توصیه می‌کنم همیشه آن روز نخست را به یاد داشته باشید؛ زیرا اگر از یاد برود، مسیر ما منحرف خواهد شد. همان‌طور که در سخنرانی «بادبادک‌باز» گفتم، برای اینکه بادبادک به آسمان برود، هم باید بادبادک‌باز خوبی باشیم و هم باد مناسب وجود داشته باشد. هرچقدر هم انسان دقیق و متفکری باشیم، اگر باد مناسب نباشد، بادبادک بالا نخواهد رفت.
اگر کنگره ۶۰ نبود، آیا امروز می‌توانستید به این جایگاه برسید؟ مسیر را کنگره فراهم کرد؛ باد مناسب برای ما، کنگره ۶۰ بود. به هر حال این جشن را به شما راهنمایان عزیز تبریک می‌گویم. شما از مراحل دشواری عبور کرده‌اید، حرمت این مقام را بدانید و به مردم بدون هیچ‌گونه توقع، انتظار یا منّتی خدمت کنید.

گزارش سرکار خانم آنی دیده‌بان راهنمایان همسفر در کنگره ۶۰:
تعداد همسفران پذیرفته‌شده در آزمون راهنمایی «DST» در شهریور ماه ۱۴۰۳، در مجموع ۷۷۱ نفر می‌باشد.
امروز، چهارمین دوره اجرای «پیمان» و اهدای شال راهنمایی DST با حضور ۱۱۰ نفر از قبول‌شدگان، بخش همسفران از ۴۹ نمایندگی تهران و شهرستان‌ها، در روز پنج‌شنبه ۲۶ مهرماه ۱۴۰۴ رأس ساعت ۷:۵۰ صبح در ساختمان سیمرغ برگزار می‌گردد.
قبول‌شدگان این دوره به تفکیک نمایندگی‌ها به شرح زیر هستند:
نمایندگی‌های شهرستان‌ها:
البرز، دکتر مسعود، امام‌قلی، طارم، دکتر علیرضا مبارکی (بنیان)، دماوند، شهررضا، میرداماد، شهباز، اردستان، نیما یوشیج، صادق قم، خیام نیشابوری، ارومیه، سلمان فارسی، شفا، کاشمر، زاهدان، گوجان، زنجان، بیهقی، سبزوار، چرمهین، یحیی زارع، جهان‌بین، تاکستان، دهخدای قزوین، الوند قزوین، فردوسی، سمنان و خمین، فیروزآباد.
نمایندگی‌های تهران:
رودکی، وحید، آکادمی، پرستار، حسنانی، حر، یوسف، صالحی، لویی پاستور، صالحی ۲، شمس، پردیس، شادآباد، ایمان، ستارخان، شهرری و پرند. برای این عزیزان آرزوی موفقیت دارم.

گزارش آقای رضا ترابخانی، دیده‌بان محترم راهنمایان مسافر آقا در کنگره ۶۰:
از مجموع ۱۲٬۴۳۵ نفر از مسافران و همسفران شرکت‌کننده در آزمون راهنمایی مردادماه سال ۱۴۰۳، که از ۱۳۳ نمایندگی و در ۱۱۸ مرکز برگزار گردید، تعداد ۳٬۵۰۲ نفر موفق به قبولی شدند.
از این تعداد:
۱٬۸۷۹ نفر در بخش راهنمایان DST،
۱٬۶۲۳ نفر در بخش تازه‌واردین،
و ۱٬۰۴۲ نفر در بخش اقایان (شامل ۹۹۳ نفر مسافر و ۴۹ نفر همسفر) موفق به کسب نمره قبولی شدند.
تا کنون ۹۴۱ نفر از قبول‌شدگان اقدام به تشکیل پرونده نموده‌اند و از میان آنان ۲۴۶ نفر موفق به بستن پیمان و دریافت شال راهنمایی گردیده‌اند.
این جلسه، چهارمین جلسه اجرای پیمان و دریافت شال راهنمایی است که در تاریخ ۱۴۰۴/۰۷/۲۶ در ساختمان سیمرغ، رأس ساعت ۷:۵۰ صبح با حضور ۹۹ نفر مسافر آقا و ۱۱ نفر همسفر از ۲۲ استان و ۶۱ نمایندگی برگزار می‌گردد.
نمایندگی‌های شرکت‌کننده از تهران:
آکادمی، ارتش، اسلامشهر، ابن‌سینا، رودکی، وحید، ستارخان، صفادشت، شادآباد، رودهن، ایمان، پرند و شهرری.
نمایندگی‌های شرکت‌کننده از شهرستان‌ها:
گیلان، قزوین، کاسپین، ایران، البرز، بویین‌زهرا، زنجان، صادق قم، امین، محمدی‌پور، پروین اعتصامی، خمین، دلیجان، امیر، شهباز، امام‌قلی‌خان اصفهان، زاگرس، اردستان، سلمان فارسی، جواد، میرداماد، نایین، هاتف، دکتر مسعود البرز، جهان‌بین، عمان سامانی و بروجن (چهارمحال و بختیاری)، تخت‌جمشید، لامِرد، ارومیه، تبریز، ارگ کرمان، اروند، شوشتر (خوزستان)، الیگودرز، سمنان، سنقر، شیروان، زال پارس (خراسان رضوی)، شفا، خیام، قوچان، معدن فیروزه، عطار، ملایر، خلیج فارس (بوشهر)، نیما یوشیج و قائم‌شهر.

در ادامه نیز آقای بابک لطفی دیده‌بان OT در مورد موارد فنی مرتبط و مشترک، توضیحاتی ارائه دادند.

 

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .