English Version
This Site Is Available In English

هدف من درمان و آرامش است

هدف من درمان و آرامش است

دومین جلسه از دوره دوم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶٠، ویژه مسافران نمايندگی میلاجرد با استادی راهنمای محترم مسافر محسن، نگهباني مسافر غلامرضا و دبیری مسافر قیس با دستورجلسه «وادی هشتم، با حرکت راه نمایان می‌شود» دوشنبه ۲۱ مهر ماه ۱۴۰۴، ساعت ١۶:٠٠  آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد؛
سلام دوستان، محسن هستم، یک مسافر از خانواده آقای مهندس.
شکر می‌کنم که چنین بستری را فراهم کردند. از راهنمای خوبم آقا رضا تشکر می‌کنم و از نگهبان جلسه نیز سپاسگزارم که اجازه دادند در این جایگاه بنشینم و خدمت کنم.

در مورد دستور جلسه، "با حرکت راهنمایان" می‌خواهم صحبت کنم. یک پیام بسیار زیبایی ابتدای وادی است که وقت نیست بخوانم و از مشارکت‌ها استفاده می‌کنیم. از وادی اول تا چهارم روی تفکرات من کار می‌کند تا از آن جهان‌بینی خراب‌شده به‌واسطه مصرف مواد مخدر خارج شوم و راه گریز و فرارهایی که برای یک مصرف‌کننده وجود دارد را می‌بندد.

وادی پنجم، ششم و هفتم روی پیدا کردن راه، برداشت، حرکت و عمل کردن تمرکز دارند. از وادی هشتم به بعد، آقای مهندس درباره خلقت و پیدایش انسان صحبت می‌کند و اتفاق‌هایی که برای انسان افتاد را توضیح می‌دهد.

در وادی هشتم، من دوباره مطالعه کردم و دیدم که بحث نقض فرمان توسط شیطان اتفاق افتاد؛ چون به انسان سجده نکرد و این شد که قسم خورد انسان را از مسیر خارج کند. در این وادی به من هشدار داده می‌شود که شیطان دشمن آشکار انسان است، چون می‌داند انسان با اختیار کامل بر سرنوشت خود خلق شده است. فرشتگان خداوند، از جمله شیطان، از این خصوصیت آگاه‌اند و می‌دانند که انسان می‌تواند مسیر خود را انتخاب کند و از همین آگاهی استفاده می‌کنند تا او را از مسیرش منحرف کنند.

وقتی انسان نقض فرمان کرد، از بهشت رانده شد؛ یعنی از حال خوب، آرامش و آسایش دور شد. اما توبه کرد و خداوند توبه را پذیرفت و گفت باید برگردی.

تأثیری که این وادی روی من گذاشت این بود که فهمیدم من نیز با مصرف مواد مخدر و گرفتن انرژی از بیرون، نقض فرمان کرده‌ام. من از قوانین هستی تبعیت نکردم، سیستم بیوشیمی بدنم را خراب کردم و هیچ راهی ندارم جز اینکه این مسیر را برگردم. در کنگره به من آموزش دادند که اگر می‌خواهم از یک شخص مصرف‌کننده به انسان عادی و سالم تبدیل شوم، باید این مسیر را معکوس بروم؛ یعنی مهندسی معکوس انجام دهم.

اینجا فهمیدم راه‌هایی که برای ترک اعتیاد در بیرون مطرح می‌شود، همه اشتباه‌اند، چون در آن‌ها هیچ راه برگشتی وجود ندارد؛ سه روز آزمایش ادرار، ۲۱ روز کمپ و سم‌زدایی! اما در کنگره، من همان موادی که مصرف می‌کردم (تریاک) را طبق دستور راهنما استفاده می‌کنم و با روش DST این مسیر را برمی‌گردم تا سیستم بیوشیمی بدنم دوباره راه‌اندازی شود.

این مهم‌ترین کاری است که انجام می‌دهم، چون باعث می‌شود بدنم بهترین بیوشیمی را تولید کند تا دیگر به مواد بیرونی نیاز نداشته باشم. این دقیقاً همان حلقه مفقوده درمان اعتیاد بود که در کنگره کشف شد و بیش از صد هزار نفر با این روش درمان شدند.

این پاسخ تمام چراهای من بود؛ اینکه چرا باید برگردم و چرا نباید دوباره مصرف کنم. استرس و نگرانی‌هایم با آموزش وادی‌ها از بین می‌رود، چون یاد می‌گیرم برای چه نباید مواد مصرف کنم.

در وادی هشتم به من فرمان حرکت داده می‌شود؛ می‌گوید خواسته‌ات باید مشخص باشد. خواسته من این است که خواب خوبی داشته باشم، وسوسه نداشته باشم و بتوانم آزادانه در هر جمع و مهمانی حضور پیدا کنم بدون اینکه آسیبی ببینم. این هدف من است و باید آن را همواره در نظر داشته باشم.

در سفر اول باید از بعضی موقعیت‌ها و مکان‌ها دوری کنم چون هنوز در حال درمان هستم. این محدودیت‌ها برای زمانی است که درمان کامل شوم و وارد سفر دوم گردم. الان در سفر اول بالا و پایین زیاد دارم، اما اگر هدف و خواسته‌ام مشخص باشد ـ که در جلسه تازه‌واردین برایم توضیح داده شد ـ تمام انرژی‌ام را روی درمان می‌گذارم و هیچ چیز جلودارم نیست.

در دعا هم همیشه داریم: تنها یک خواسته، یعنی اولویت اول من درمان است. باید قدم به قدم حرکت کنم، به قدم فعلی دقت کنم و نگران صد قدم بعدی نباشم. وادی هشتم همین را می‌گوید: "با حرکت، راه نمایان می‌شود."

من الان در پله ۲۱ روزه هستم؛ دقت می‌کنم دارو را سر وقت بخورم و کارها را درست انجام دهم. پله بعدی را بعداً فکر می‌کنم، نگران ۱۰ ماه بعد نیستم. وقتی این پله را درست انجام دهم، پله بعدی خودش روشن می‌شود.

در سفر ما، هر لحظه سر دوراهی هستیم، چون اختیار داریم. هرچقدر علم و جهان‌بینی بیشتری یاد بگیرم، در این دوراهی‌ها تصمیم‌های بهتری می‌گیرم. برای همین راهنما تأکید می‌کند که سر جلسه حضور داشته باشیم، دارو را دقیق مصرف کنیم و سی‌دی‌ها را بنویسیم. چون در هر لحظه ممکن است وسوسه شویم کمتر بخوریم، بیشتر بخوریم یا اصلاً جلسه نرویم.

هرچقدر خود را با آموزش و علم جهان‌بینی مجهزتر کنیم، بهتر می‌توانیم مسیر درست را انتخاب کنیم و آسیب نبینیم. از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید، از همه شما سپاسگزارم.

تایپ و عکس: مسافر قیس
تهیه و تنظیم: مسافر علی
(مسافران نمایندگی میلاجرد اراک)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .