English Version
This Site Is Available In English

سکون برابر سقوط است

سکون برابر سقوط است

جلسه دهم از دوره پنجاه و هشتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰ نمایندگی سلمان فارسی به استادی مسافر محمد ، نگهبانی مسافر ناصر و دبیری مسافر مرتضی با دستور جسله وادی هشتم (با حرکت راه نمایان می‌شود) در روز یکشنبه 20 مهرماه 1404 رأس ساعت 17 آغاز به کار نمود

سخنان استاد:

از خداوند متعال و آقای مهندس دژاکام و خانواده محترمشان که این بستر را برای ما فراهم نمودند سپاسگزارم. از ایجنت محترم، گروه مرزبانی و راهنمایان محترم آقای خاشعی و آقای شهابی که اجازه دادند من در این جایگاه خدمت نمایم نیز تشکر می‌کنم. دستور جلسه هفته وادی هشتم (با حرکت راه نمایان می‌شود) بنای حرکت تغییر وضعیت است منظور این است که باید جایگاه خود را تغییر دهیم شخصی که می‌خواهد کنکور دهد با درس خواندن جایگاه خود را تغییر می‌دهد و در کنکور شرکت می‌نماید. سکون برابر سقوط است و با آن هیچ زایشی پدید نمی‌آید، این حرکت است که بالندگی و پویایی می‌دهد. یکی از حرکت‌ها در سفر اول آموزش گرفتن وادی‌ها است، با حرکت راه برای ما نمایان می‌شود. وادی هشتم جهان‌بینی کاربردی را نشان می‌دهد، هنگامی‌که وارد راه شدی علائم و تابلوها مسیر درست را به ما نشان خواهند داد.

مانند زمانی که وارد تونل می‌شویم با اینکه دور دست را نمی‌بینیم، چراغ اتومبیل حداقل مسیری را به ما نشان می‌دهد و با حرکت به جلو، آهسته راه نمایان می‌شود و تابلوهایی که سر راه وجود دارد نمایانگر این است که می‌تواند شما را به مقصد برساند. انسان‌ها در دو جهت حرکت‌ می‌کنند یکی حرکت‌های شیطانی و ضد ارزشی و دیگری حرکت‌های الهی و ارزشی، که خوشبختانه مسیر کنگره۶۰  مسیر ارزشی است و صراط مستقیم را برای ما رقم‌زده است. تاثیر وادی هشت بر روی من این بود که  قبل از آشنایی باکنگره 60 برای رهایی از مواد مخدر و الکل راه‌های اشتباهی می‌رفتم زیرا مبنا و هدف مشخصی نداشتم بنابراین به نتیجه نمی‌رسیدم زمانی که به کنگره۶۰ آمدم آموزش گرفتم که هدف که همان درمان بود را مشخص نمایم و به آموزش‌های راهنما گوش فرا دهم، زیرا صحبت‌های راهنما چراغ راه من است و تمام علائم این مسیر را  نمایان می‌کند با دقت  به آن می‌توان به نتیجه مطلوب رسید. اکنون‌ که به سفر دوم رسیده‌ام بازهم حرکت‌های دیگری در زندگی وجود دارد که باید ساختار آن را بدانیم و بعد وارد آن شویم مثل‌ اینکه من بخواهم به سفر بروم اول باید کلیاتی از ساختار سفر خود را بدانم و مسیر راه را مشخص کنم و نباید درگیر جزئیات شویم.

در این وادی هم حرکت درونی و هم حرکت بیرونی داریم، اما از درون می‌دانم که من چه مسائل ضد ارزشی دارم و به چه مقصدی می‌خواهم برسم با آموزش‌هایی که در کنگره 60 گرفتم می‌توانم به این حرکت خود ادامه دهم. پیام دیگری که وادی هشتم دارد امید و تغییر نگاه است تا به درمان با کیفیتی برسم یعنی با تمام مشکلات زندگی همچنان بتوانم حالم را خوب نگه‌دارم و مسائل را مدیریت کنم و از تعادل خارج نشوم زیرا یاد گرفتیم که پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است جهت پیشرفت در زندگی، حرکت لازم است نه سکون. در پایان امیدوارم که همه در مسیر درست حرکت کنیم تا راه برای ما نمایان شود.

 

 

پیام مرزبانی: (مسافر منوچهر)

جلسه آموزشی و هماهنگی لژیون‌های سردار نمایندگی‌های شعب اصفهان در روز پنج‌شنبه مورخ 1404/07/24 راس ساعت 13 با حضور دیده‌بانان محترم مسافر آقای مجید سلامی و مسافر آقای علیرضا زرکش برگزار می‌گردد.

پیام نشریات: (مسافر مهدی)

سی‌دی هفته: رب 1

دستور جلسه هفتگی: وادی هشتم: با حرکت، راه نمایان می‌شود

سی‌دی های مرتبط با دستور جلسه: ظرفیت و مسئولیت، صبر و استقامت، نبود روشنایی

دستور جلسه هفته آینده: جهان‌بینی در ورزش

سی‌دی های مرتبط با دستور جلسه هفته آینده: آکادمی ورزش، تعادل، جسم

 

نگارش: مسافر امیر هفت‌برادران لژیون 8، مسافر رضا گلی لژیون 3

عکاس: مسافر اکبر فروغی لژیون 23

کاور: مسافر ابراهیم کاظمی لژیون 8

ویرایش و تنظیم: مسافر علی فدائی لژیون 21

از طرف خدمتگزاران سایت تقدیم نگاه زیبایتان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .