English Version
This Site Is Available In English

اساس کار مرزبانان، بر مبنای سه اصل: عدالت، معرفت و عمل سالم است. (نمایندگی ارکیده کرمان)

اساس کار مرزبانان، بر مبنای سه اصل: عدالت، معرفت و عمل سالم است. (نمایندگی ارکیده کرمان)

سومین جلسه از دوره اول کارگاه‌های آموزشی_ خصوصی خانم‌های مسافر و همسفر نمایندگی ارکیده کرمان، با استادی ایجنت بوستان ریحانه کرمان، مسافر سمیه، نگهبانی ایجنت مسافر رمله و دبیری مرزبان مسافر اعظم، با دستور جلسه: «هفته ایجنت و مرزبان» در روز شنبه ۲۲ شهریورماه ۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۴:۰۰ آغاز به کار نمود.

سخنان استاد:

سلام دوستان، سمیه هستم یک مسافر.

تشکر می‌کنم از راهنمای خوبم خانم مونا، و همچنین ایجنت محترم شعبه خانم رمله که اجازه دادند در این جایگاه ارزشمند خدمت کنم. دستور جلسه این هفته در رابطه با "هفته ایجنت و مرزبان" است. این هفته را در رأس به جناب مهندس و خانواده محترم‌شان، خانم مونای عزیز، خانم ستاره، راهنمای سفر اولم، و تمام اعضای کنگره ۶۰ تبریک می‌گویم. همچنین به مرزبانان شعبه، خانم سعیده و خانم بتول، و مرزبانان پارک، خانم رمله و خانم مرضیه، که عاشقانه و صادقانه به ما خدمت می‌کنند، تبریک ویژه عرض می‌کنم و به ایشان خداقوت می‌گویم.

همان‌گونه که می‌دانیم، ما در کنگره چهار جشن اصلی داریم که شامل جشن دیده‌بان، جشن همسفر، جشن راهنما و همچنین جشن ایجنت و مرزبان می‌باشند. اگر بخواهم راجع به وظایف ایجنت و مرزبان صحبت کنم، باید بگویم که مرزبانان، مسئول اجرای قوانین و حرمت‌های کنگره ۶۰ و امور اجرایی شعبه هستند. ایجنت نیز راهنمای مرزبانان است و بر کار این عزیزان نظارت می‌کند. همان‌طور که می‌دانیم، مدت زمان خدمت در جایگاه مرزبانی و ایجنت ۱۴ ماه است و انتخاب آن‌ها با رأی اعضا انجام می‌شود.

ایجنت و مرزبانان، کارها و وظایف دشواری را پشت پرده انجام می‌دهند که ما قادر به دیدن آن‌ها نیستیم. همچنین نظارت بر کار راهنمایان نیز بخشی از وظایف آن‌هاست به همین دلیل آقای مهندس همیشه می‌فرمایند: "خدمت مرزبانی مانند راه رفتن بر روی گداخته‌های آتش است، نه در گلستان!"

تعداد مرزبانان در هر شعبه متفاوت است؛ شعب نمایندگی خانم‌های مسافر از دو نفر مرزبان و نمایندگی‌های آقایان مسافر از پنج نفر مرزبان تشکیل شده‌اند. مرزبانان، حافظان قوانین و حرمت‌های کنگره ۶۰ هستند که بی‌وقفه، بدون مزد و منت برای ما تلاش می‌کنند. همچنین از مهم‌ترین وظایف آنان، امانت‌داری و راز‌داری در قبال مسائل نمایندگی است.

وظیفه ما در قبال ایجنت و مرزبانان این است که برای رسیدن به آرامش و حال خوش خودمان، با آن‌ها همکاری کرده و به آن‌ها احترام بگذاریم تا چراغ این شعبه روشن بماند و خاموش نشود. باید آگاه باشیم که افرادی آمدند و به ما کمک کردند تا به درمان، تعادل و آرامش برسیم. ما نیز باید بمانیم و کمک کنیم تا دیگران نیز به این اهداف والا دست یابند.

اساس کار مرزبانان، بر مبنای سه اصل: عدالت، معرفت و عمل سالم است. پس اگر نکته‌ای را در چارچوب قوانین به ما گوشزد می‌کنند، قطعاً لازم بوده و ما نباید ناراحت شویم، بلکه وظیفه ما این است که فرمان‌بردار باشیم تا به حال خوش و درمان برسیم.

در کنگره، قدردانی را یاد گرفته‌ایم و می‌دانیم که اگر قدردان نباشیم، نعمت از ما گرفته خواهد شد. بنابراین، بر همه ما واجب و ضروری است که در این هفته، از ایجنت و مرزبانان شعبه به‌خوبی قدردانی کنیم. می‌توانیم با نوشتن یک دل‌نوشته‌ی زیبا و تقدیم مبلغی در حد توان، درون یک پاکت تمیز و شایسته، از این عزیزان تشکر کنیم. با این کار به آن‌ها نشان می‌دهیم که زحمات‌شان را دیده‌ایم و قدردان آن‌ها هستیم.

در پایان، برای گروه مرزبانی، خانم سعیده و خانم بتول، که بی‌وقفه در حال تلاش هستند، آرزوی سلامتی و حال خوش دارم. همچنین یک‌بار دیگر این هفته را به تمامی ایجنت‌ها و مرزبانان گروه خانم‌های مسافر تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم برکت این خدمت در زندگی آنان جاری و ساری باشد.

تایپ: همسفر مهرناز– لژیون سوم نمایندگی ارکیده کرمان
ویرایش: مسافر فرزانه– لژیون چهارم نمایندگی ارکیده کرمان
بازبینی و ارسال: همسفر سولماز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .