English Version
This Site Is Available In English

شرط آموزش دیدن، تغییر و تبدیل؛ فرمانبرداری است.

شرط آموزش دیدن، تغییر و تبدیل؛ فرمانبرداری است.

(از فرمانبرداری تا فرماندهی)

سلام دوستان امیر هستم یک مسافر

هر زمان از فرماندهی صحبت به میان می‌آید ناخودآگاه انسان به یاد جنگ و میدان جنگ می‌افتد و لشکری که برای پیروزی در جنگ احتیاج به فرمانی واحد دارد که از جانب فرماندهی مقتدر و قوی صادر بشود. انسان موجودی است ناشناخته، عظیم و بسیار شگفت‌انگیز که علم کنونی شناخت بسیارکمی نسبت به آن دارد.

ولی با همه این وجود می‌دانیم که جسم انسان را سلول‌هایی تشکیل داده‌اند که تعداد آن‌ها نزدیک به ۴۰ هزار میلیارد می‌باشد از طرفی انسان دارای صور پنهان می‌باشد که آن‌هم اجزایی دارد و نفس هم از ذراتی تشکیل‌شده است. شخصی که درگیر بیماری اعتیاد می‌شود درواقع حجم کثیری از سلول‌های جسم و ذرات نفس از مدار طبیعی خود خارج می‌شود و به‌آرامی روبه‌زوال می‌رود.

در این میان دسته‌ای هستند که متوجه وخامت اوضاع می‌شوند و سرکشی نفس و ویرانی جسم آزارشان می‌دهد. لیکن درصدد تغییر شرایط برمی‌آیند و به دنبال راه‌حل می‌گردند. زمانی که شخص به کنگره ۶۰ به‌عنوان تازه‌وارد مراجعه و ورود می‌کند دقیقاً حکم فرمانده ای را دارد که در جنگ مغلوب شده و سپاهی درهم‌شکسته و پاشیده دارد.

اما از دیدگاهی می‌توان درمان اعتیاد را نوعی جنگ درونی تلقی کرد جنگی نرمی که در آن آرام‌آرام و ذره‌ذره سلول‌ها و ذرات نفس تغییر کرده و دوباره احیا می‌شود در این احیا شدن؛ درغلیان و جوشش انسان، در ناآرامی‌ها و سختی‌ها و روبرو شدن با مشکلاتی که از قبل به وجود آورده و یا به وجود می‌آید صورت می‌پذیرد.

اما نکته حائز اهمیتی که در طی کردن مسیر و رسیدن به مقصد وجود دارد این است که انسان می‌بایست نسبت به مسائلی که نمی‌داند و موجب گرفتاری دربندهای مختلف ازجمله اعتیاد شده است دانا و توانا شود یا به‌اصطلاح به دانایی مؤثر برسد و برای این امر احتیاج به آموزگار یا فرماندهی لایق و حاذق دارد و شرط آموزش دیدن، تغییر و تبدیل؛ فرمانبرداری است.

شخصی که فرمانبردار است و در مسیر آموزش در برابر دستورات سر خم می‌کند، به‌آرامی و در طی زمان به نیروهایش احاطه پیدا می‌کند و به فرماندهی می‌رسد و کلید شهر وجودی خود را تحویل می‌گیرد، شهر و جسمی سالم و آباد که از خرابی و درد و عذاب به دور است، نفسی که با تزکیه و پالایش تربیت‌شده و ساکنین آن خواسته‌هایشان اکثراً معقول و ارزشی است.

در این صورت است که زندگی روی خوشش را به انسان نشان خواهد داد و گویی حس آرامش رونمایی می‌شود به همین دلیل است که در کنگره ۶۰ دستور جلسه، از فرمانبرداری تا فرماندهی گنجانده‌شده تا مسافران و همسفران با این مهم آشنا شوند و برای رسیدن به آرامش و حال خوش آن را بکار گیرند.
انشالله که در مسیر خدمت فرمانبردار لایقی باشیم.

نگارش مقاله: راهنما مسافر امیر

ویراستاری و تنظیم: مسافر ابراهیم ل۶

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .