سلام دوستان حمید هستم یک مسافر
در تاریخچه پیدایش ماده مخدر که بهتره بگیم مخرب شیشه اومده که این ماده ابتدا در سال ۱۸۹۳ در کشور ژاپن توسط یک داروساز ژاپنی ساخته شد و سپس از حدود ۸۰ سال قبل از کشورهایی مانند آلمان و ژاپن راهش را به سمت نقاط دیگر دنیا کج کرد.
کارخانه آلمانی "تلمر" این ترکیب را به تولید انبوه تحت نام "پرویتین"درآورد که در طول جنگ این کارخانه تولید انبوه پرویتین را ادامه داد. در زمان جنگ جهانی دوم این ماده توسط سربازان ژاپنی، آمریکایی برای برطرف کردن خستگی و افزایش انرژی استفاده میشد.
از فردای جنگ هم پرویتین به صورت غیرمجاز و زیرزمینی تحت نام "کریستال مث" که در ایران به نام "شیشه" مشهور شده است تولید و مصرف میشود.
در واقع میتوان گفت تاریخچه شیشه این آلمان نازی بود که مصرف بی رویه شیشه را توسط نظامیان گسترش داد. نازی های آلمان در سال ۱۹۳۹ در حمله ای که به اشغال لهستان و آغاز جنگ دوم جهانی منجر شد، قرصهای پرویتین که از مت آمفتامین گرفته شده بود را در اختیار سربازان نازی قرار دادند. رهبران آلمان نازی در آن سال از معجزه سربازان تحت امر سخن گفتند و از اینکه چه آسان کشورهای اروپایی یکی پس از دیگری توسط ارتش آلمان به اشغال در آمدند. در سال ۱۹۴۰ ود جریان اشغال دوسوم از خاک فرانسه نظامیان تحت امر آدولف هیتلر در روزهای لشگر کشی بیشتر از ۳۵ میلیون قرص متآ آمفتامین مصرف کردند.
و به حدی مصرف بالا بود که ارتش هیتلری بعدها توسط مورخان به ارتش معتادان معروف شد. مت آمفتامین به جز هشیار نگه داشتن سربازان در خط مقدم باعث میشد واقعیات تلخ جنگ آنها را تحت تاثیر قرار ندهد. در نهایت در طول جنگ جهانی دوم این ماده مخرب به دست سربازان بریتانیایی هم افتاد و در مقطعی توسط آنان نیز مصرف میشد. تاریخچه شیشه در ایران قدمت زیادی ندارد روزی که شیشه به نام "شابو" از آسیای جنوب شرقی توسط جوانان ایرانی که در آن کشورها کار میکردند وارد ایران شد در ابتدا خیال میکردن که شابو اعتیاد آور نیست، افراد را لاغر میکند و توانشان را بالا میبرد و بهانه چربی سوز بودن این ماده مطرح شد. اما در حقیقت موجی که باعث شد مصرف این ماده همه گیر شود،شایعه ای بود که قاچاقچیان مواد مخدر راه انداختند مبنی بر اینکه چون شیشه محرک است اعتیاد ندارد و همین مسئله خیلی از کسانی که به تریاک اعتیاد داشتند را به سمت مصرف این ماده هل داد. با این خواب و خیال که بعد از مصرف یک ماه استفاده از شیشه میتوانید برای همیشه اعتیادتان را کنار بگذارید. در ایران قبل از سال ۱۳۸۶ مصرف شیشه بسیار محدود بود و در بررسی سو مصرف مواد در ایران که در سال ۸۳ انجام شد هیچ موردی از مصرف پیدا نشد. البته میتوان حدس زد تعداد محدودی مصرف کننده وجود داشته است. در سال ۸۶ سه و نیم درصد از جمعیت مصرف شیشه گزارش شد و در همین سال بود که مهندس دژاکام بنیان گذار و موسس کنگره ۶۰ به مسئولین هشدار دادند و در روزنامه و مجله آنزمان چاپ شد که سونامی شیشه در راهست! اوج مصرف شیشه از سال ۸۷ و هم زمان با تولید داخلی آن، در بازار سیاه شروع شد. در تاریخچه شیشه در ایران می توان از این سال یعنی سال ۱۳۸۹ نام برد که شیشه از نظر تعداد مصرف کننده به دومین ماده شایع تبدیل شد و تعداد مصرف کنندگان آن هر روزه افزایش یافت. استاد امین در سی دی "اهمیت خواب شب" فرمودند؛ برای اینکه شخص بتواند شب راحت بخوابد و خواب عمیقی را تجربه کند، هنگام خواب سرعت امواج مغزی باید پایین بیاید که در مصرف کنندگان شیشه این سرعت برعکس مواد مخدری چون تریاک مورفین و مشتقات آن، بالا میرود و شخص تا سه شبانه روز خواب به چشمش نمیآید و دلیل علمی آن میتواند این باشد که شیشه گیرنده هورمونهای سروتونین، آدرنالین و استیل کولین را که برای خواب رفتن باید ترشح کنند را مسدود میکند.
مصرف کننده شیشه به سرعت از تعادل در قسمت جسم، روان و جهانبینی خارج میشود و همچنین فاصله بین صور آشکار و صور پنهان در مصرف کننده شیشه به مراتب خیلی خیلی بیشتر از مخدرهای سنتی چون تریاک مورفین و امثالهم میباشد و من فکر میکنم کسی که شیشه مصرف میکند به سرعت خیلی خیلی جاهل تر و نادان تر و احمق تر از کسی میشود که تریاک و یا حتی هروئین مصرف میکند حتی اگر آدم باسواد و تحصیلکرده و هنرمندی هم باشد چرا که ساختار درونی مصرف کننده شیشه بواسطه دو علت مهم یکی؛ بی خوابی و کم خوابی و دوم؛بنابر قوی شدن پنج حس درون خصوصا بینایی و شنوایی،بدلیل آزاد شدن مقادیر زیاد دوپامین در بدن هاله تابان شخص آسیب شدید میبیند و القائات و الهامات مخربی توسط نیروهای اهریمنی در تفکر شخص نفوذ میکند که شایع ترینش همین بدبینی و سوظن شدید نسبت همسر، پارتنر یا شریک جنسی! و همینطور قوی شدن حس منیت که دیده شده شخص مصرف کننده خود را در قامت یک برگزیده می بیند که رسالتی را باید به انجام برساند! و دیگر ترس شدید از تحت کنترل و تعقیب بودن توسط دیگران، مامورهای کلانتری و امنیتی و حتی اجنه و موجودات غیرارگانیک ... که مواردی از این دست به شدت مصرف کننده شیشه را در صور آشکار و پنهان از نظم و انظباط خارج میکند و بهم ریختگی شدید در روح و روانش بوجود میآورد و در رویارویی با مسائل و مشکلات زندگی حسهای منفی از قبیل ترس، ناامیدی، استرس، تنبلی، بی حوصلگی کلافگی سردرگمی عدم قدرت در تصمیم گیری در درونش مثل آتشفشان فوران میکنند و اینجاست که علاوه بر خود مصرف کنندگان، متخصصین و پزشکان این حوزه در دنیا اعلام کردن شیشه درمان ندارد هرچند که به قول مهندس دژاکام که فرمودند مگر تریاک درمان دارد؟ هروئین درمان دارد الکل درمان دارد یک تریاکی و هروئینی درمان شده محض نمونه ندارید که اینچنین با صراحت میگویید شیشه درمان ندارد! و اما خوشبختانه و با اقتدار تمام متد DST و در کنارش تفکر و علم کنگره ۶۰ خط بطلانی کشید روی این ادعا که شیشه درمان ندارد چرا که در یکی از تعریفهایی که در کنگره ۶۰ از اعتیاد و مواد مخدر ارائه شده، آمده است که اعتیاد به هرنوع ماده مخدر، الکل، قرصهای روانگردان و همینطور مواد مخربی چون شیشه را اگر قفل در نظر بگیریم، روش و متد DST همانند شاه کلیدیست که به هر کدام از این قفلها بیندازیم آن قفل را در طی ۱۰ تا یازدماه باز خواهد کرد، مشروط به اینکه شخص بخواهد قفلش باز شود یعنی بداند که نمیداند و تحت امر مربی سفرش را شروع کند،؛ سفری از مصرف مواد تا قطع آن و سفری دیگر از قطع مواد تا رسیدن به خود.
تایپ:مسافر راهنما حمید (لژیون چهارم)
تنظیم و ارسال:مسافر روح الله (کاربرسایت).png)
نمایندگی مسافران دکتر احمد اراک
- تعداد بازدید از این مطلب :
83