جلسه سیزدهم از دور نهم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره ۶۰ نمایندگی خیام با استادی همسفر سمیه، نگهبانی همسفر زهرا و دبیری همسفر سمیه با دستور جلسه «شیشه و مخدرهای صنعتی و درمان آن با متد DST» روز دوشنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:
سالها در سایه ترس و سکوت افتاده بودم. از امید دور بودم؛ اما چراغی در دلم برافروخته بودم. تا رسیدن آن روز روشن نوری از راهی پدیدار شد، کنگره آشیانم شد، بال پروازم را گشودم. این حرف درست است که میگویند: زندگی با مصرفکننده شیشه مثل راهرفته روی لبه تیغ است؛ نه راه برگشتی دارید و نه جرئت جلو رفتن. وقتی با یک مصرفکننده شیشه زندگی میکنید او فقط خودش را نابود نمیکند؛ بلکه تمام اطرافیانش را هم به نابودی و تاریکی میکشاند.
وقتی از یک مصرفکننده شیشه صحبت میشود همه فکرها و ذهنها به سمت توهم، بیخوابی، عصبانیتها و آن رفتارهای عجیب مصرفکننده میرود؛ ولی ما درکنگره یاد گرفتیم که برای درمان هر ماده اول باید آن ماده را بشناسیم. شیشه یا آمفتامین، مادهای محرک است؛ اما از دیدگاه آقای مهندس، «نه محرک است و نه مخدر؛ بلکه یک ماده مخرب و جنایی است که مستقیماً روی سیستم عصبی مرکزی تأثیر میگذارد.»
شیشه چون پاپاورین دارد؛ وقتی وارد بدن میشود مقدار زیادی دوپامین آزاد میکند. این دوپامین همان مادهای است که برای لذت، انرژی و تمرکز در بدن آزاد میشود؛ اما چون این آزادسازی شدید، یکباره و ناگهانی است، مغز را خالی میکند و بعد از مدتی مغز دیگر حتی حالتهای طبیعی خودش را هم ندارد. نتیجه آن چیست؟ افسردگی شدید، پرخاشگری، پارانویا، اضطراب، توهم، بیخوابی و درنهایت فروپاشی عقل و روان.
درکنگره یاد گرفتیم که مصرف شیشه ازنظر فیزیکی مثل تریاک یا برخی مواد دیگر وابستگی شدید ندارد؛ اما تخریبش ازلحاظ عصبی و روانی چندین برابر است. مصرفکننده شیشه مغزش فلج میشود، درک درستی از واقعیت ندارد و این موضوع هم برای خودش و هم برای اطرافیانش خطرناک است. توهمات فرد شیشهای به خاطر چیست؟ به خاطر اختلال شدید در ترشح و تعادل مواد شیمیایی مغز ایجاد میشود.
زمانی که دوپامین بیشازحد و بهصورت ناگهانی در بدن آزاد میشود مغز پیامها را بهاشتباه تفسیر میکند. یک مصرفکننده شیشه صداهایی را میشنود که وجود ندارند یا تصور میکند کسی میخواهد به او آسیب بزند این سوءظنهای دیداری و شنیداری، همان توهمها هستند که به خاطر آزاد شدن غیرطبیعی دوپامین ایجاد میشود. کنگره ۶۰ چه میکند؟ کنگره ۶۰ سیستم ایکس را با چه چیزهایی بازسازی میکند؟ بازمان، آموزش، صبر و متد DST بازسازی میکند.
وقتی سیستم عصبی بازسازی شود مصرفکننده شیشه که انسانی بیتعادل بود تبدیل به انسانی عاقل، سالم و امیدوار میشود. مسافر من ۱۸ سال مصرفکننده بود که مدت ۸ سال از آن را به مصرف شیشه گذراند. شاید این دستور جلسه بیدلیل به من محول نشده باشد. من ۸ سال سختی شیشه را با گوشت، پوستواستخوان لمس کردم که یک مصرفکننده شیشه چگونه هم از درون و هم از بیرون نابود میشود.
ولی امروز از ته دلم میگویم؛ برای تمام همسفرانی که مسافرشان مصرفکننده شیشه است یا در اطرافیانشان فردی با این شرایط دارند مطمئن باشند درمان میشود. من معجزه درمان را با چشم خودم دیدم. دیدم چگونه انسانی که از همهچیز بریده بود؛ دوباره به زندگی برگشت. البته این فقط برای شیشه نیست؛ چون دستور جلسه درمان شیشه است من این مثال را زدم. درکنگره هر مادهای که مصرف شود، با هر میزان تخریب درمان خواهد شد چرا؟ چون ما یاد گرفتیم که با علم و عشق کنگره درمان همه مواد امکانپذیر است.
درمان در آموزش، زمان، بستر مناسب و نه در دارو و قرص است. آقای مهندس این را خیلی زیبا در سیدی خوابهای طلایی و سیدی شیشه توضیح داده بودند. البته شیشه هم دیگر مثل ۱۰ یا ۱۵ سال پیش نیست. آقای مهندس در لایو چهارشنبه هم فرمودند: «من دیگر درباره شیشه حرفی ندارم، چون شیشه درکنگره ۶۰ با متد DST مثل آب خوردن درمان میشود.» من سالها تحمل کردم و تلاش کردم کمکش کنم، نجاتش دهم؛ ولی واقعاً هیچ فایدهای نداشت تا زمانی که با کنگره آشنا شدم.
آنجا فهمیدم من هم بیمار هستم با ترسهایم، ناآگاهیام، با آن رنجی که هرگز باکسی در میان نگذاشته بودم و با تمام وجود درک کردم که من هم نیاز به آموزش دارم؛ اما باید آرام و صبور باشم، زمان بدهم. بانظم، صبر، متد DST میتوانم زندگی را بسازم؛ حتی اگر زیر آوار شیشه باشم. الآن بعد از گذشت مدتها که مسافر من به درمان رسیده و من هم از آن تاریکی بیرون آمدهام، بسیار خوشحالم که نهتنها مسافرم درمان شد؛ بلکه خود من هم از بسیاری از ضد ارزشها و تاریکیها رها شدم. از آقای مهندس، راهنمایان و از این مکان مقدس بسیار سپاسگزارم که چراغ امیدی شدند و دل ما را روشن کردند.

مرزبانان کشیک: همسفر سمیرا و مسافر حسن
تایپ: همسفر فرزانه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم)
ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر مهین رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون هفتم)
عکاس: مرزبان خبری همسفر مرضیه
همسفران نمایندگی خیام نیشابوری
- تعداد بازدید از این مطلب :
318