کتاب عبور از منطقه۶۰ درجه زیر صفر، توسط آقای مهندس حسین دژاکام بنیانگذار جمعیت احیای انسانی کنگره۶۰ در زمینه راهنمایی درمان اعتیاد نوشته شده است. این کتاب میتواند برای بیماران مواد مخدر، خانوادهها، پزشکان، محققین، قضات و تمام انسانها مورد استفاده قرار بگیرد. در واقع کتاب۶۰ درجه یک راهنمای درونی نیز میباشد و مبداء و مسیر سفر را برای ما مشخص میکند. این کتاب مانند چراغی است که مقصد را کاملاً مشخص و تا رسیدن به آن انسان را همراهی میکند.
کتاب۶۰ درجه زیر صفر، شامل تجربیات آقای مهندس است که پس از ۱۷ سال اعتیاد مستمر به موادمخدر و ترکهای گوناگون و بینتیجه به رشته تحریر درآمده است و در نهایت به خواست خداوند این روش مورد کاوش قرار گرفت و به سهولت قابل استفاده برای انسانهایی که راه خود را گم کردهاند و هرچه تلاش نمودهاند و برای رهایی و درمان اعتیاد راه درستی را جهت نجات خود پیدا نکردهاند.
هدف از انتشار این کتاب روشن نمودن صورت مسئلهی اعتیاد و چگونگی درمان آن است و با دید کلی به مسئله اعتیاد توجه شده است. کتاب به صورت ساده و روان مشکلات فرد مصرفکننده را بیان میکند و مهمترین گرههای کور آن را مشخص و برای باز کردن این گرهها نظریه خود را بیان میکند. بخشهایی از این کتاب از زبان استادان صحبت میکند که آقای مهندس را در این مسیر و این راه یاری نمودند و راه را برای تمام انسانها نمایان میکند. این کتاب ممکن است همه را سیراب نکند؛ اما از غرق شدن عده کثیری از آنها جلوگیری میکند. در این کتاب ۱۴ تصویر و ۱۴ قانون یا راه مطرح شده که برگرفته از قوانین الهی هستند و راه را برای ما مطرح و مشخص میکند.
اجرا نمودن آن انسان را به مقصد راستین هدایت میکند. آقای مهندس تمام تجربیات خود در طول سفر را با تمام جزئیات به رشته تحریر درآوردند و این کتاب تجربیات مستند و علمی است. علمی که تجربه شده باشد سندی بدون نقص است. این یک روش الگویی میباشد و هر شخصی میتواند مشکلات خود را به آرامی و ذرهذره از سر راه بردارد. مثلاً چاقی مسئلهی بسیار خطرناک و تا به حال غیرقابلحل بوده؛ اما با روش الگویی و تغذیه درست و بدون سختی، افراد در لژیونهای جونز و با راهنمایی راهنمای تغذیه خود به نتیجه مطلوبی دست پیدا میکنند. و میبینیم این افراد ۴۰ کیلو ۵۰ کیلو ۶۰ کیلو را به راحتی با روشDST در طول یک سال کم میکنند؛ اما از ۱۴ تصویر کتاب هر یک از تصاویر مفاهیم بسیار خاصی را برای ما مطرح میکند.
تصویر شماره یک نشاندهنده مسیر حرکت و مربوط به کسانی است که سفر خود را آغاز کردهاند. تصویر شماره دو جسم انسان و تصویر درخت پوسیده و سرمازده است که بیانگر درون و بیرون شخص است. تصویر شماره سه مربوط به جسم انسان و اواخر فصل تابستان را نشان میدهد که درون شخص به همریخته است، و افرادی دیده میشوند که از سلامت جسم برخوردار هستند. تصویر شماره چهار انسان را به دو بخش: صور آشکار و صور پنهان تقسیم میکند. تصویر شماره پنج پاک شدن آلودگیهای درون و برون را نشان میدهد. تصویر شماره شش مربوط به جسم انسان است که شخص درمان خود را ادامه میدهد و از حالت خوبی برخوردار است و رو به بهبود است.
تصویر شماره هفت تاریکیها کمکم از بین رفته و راه را نمایان میسازد و باز باید آهسته حرکت نمود؛ زیرا هرگونه شتاب و عجله باعث سقوط خواهد شد. اتومبیل در کنار پرتگاه به راه خود ادامه میدهد. تصویر شماره هشت نشان دهنده مسیر حرکت است که ۹ ماه از سفر فرد میگذرد و در جاده از یخزدگی خبری نیست، جاده پر از گل و لای است و سرعت شخص را میگیرد باز باید به آهستگی حرکت نمود. تصویر شماره نُه، نبرد درون و نمایانگر حالت آشفته شخص مصرفکننده است و غرش رعد در صحرای ویران که نه آبی است و نه آبادانی و ویرانهای از استخوانهای اجساد گذشته در طول این راه و حرارت وجود، شهر را به آشوب و ویرانی تبدیل نموده است. صدای رعد و خروش که برمیآید و طوفان درون که حصارهای شهر را عنقریب به سرنگونی میخواند به نمایش گذاشته میشود، و جادوگر خفته که عصیان نموده است به خرابی شهر شرارههای تازه میافزاید.
تصویر شماره ده، نبرد درون با وجود باران که رحمتالهی بر انسان سرازیر میشود. باز باید مراقب بود چون نیروهای تخریبی در کمین انسان است که گوهر وجودی انسان را برباید؛ اما با وصلبودن و آموزشها است که میتوان جان سالم به دربرد. تصویر شماره یازده، نبرد درون است که بذری در دل انسان جوانه زده و نوری بر فراز آسمان راه را نمایان میکند و زندگی رو به سرسبزی و آبادانی میرود. تصویر شماره دوازده اسکی بازی انسان، که از قفس آزاد و رها شده و جسم دوم آگاه شده و در نهاد او توانایی ایجاد میکند و دیدار آن همه جادههای سخت نشاطآور است.
او با لباس اسکی و عبور از آنها، خویش خویشتن را یافته و نقطه تفکر و آغاز توجه به آن مکان است.تصویر روی جلد شنزار و ویرانی و در انتها دریا و آبادانی و سرسبزی را به نمایش گذاشته است و انسان قدرت اختیار دارد که در کدام مسیر باشد چون انسان دائماً بین دوراهی است با دانش و آگاهی و دانایی که کسب نموده میتواند راه را از چاه تشخیص دهد، در جهت خیرحرکت کند و تصویر پشت جلد عقاب سفید در پرواز نشان به دست آوردن قدرت و توانایی میباشد.
نویسنده: راهنما همسفر زینب
ویرایش: همسفر صدیقه رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون یکم)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی دلیجان
- تعداد بازدید از این مطلب :
58