English Version
This Site Is Available In English

جهنم می‌تواند 60 درجه زیر صفر هم باشد

جهنم می‌تواند 60 درجه زیر صفر هم باشد

جلسه چهارم از دوره چهل و سوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰؛ نمایندگی امین قم، با استادی مسافر محمدحسن، نگهبانی مسافر حمید و دبیری مسافر عادل، با دستورجلسه "کتاب «‌عبور از منطقه‌‌ ۶۰ درجه زیر صفر»" سه‌شنبه 27 خرداد ۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان محمدحسن هستم یک مسافر؛
از گروه مرزبانی، دبیر جلسه، نگهبان و کسانیکه نوشتارها را خواندند تشکر می‌کنم.
خداوند را سپاسگزارم که به من توفیق داد تا در کنار شما دوستان، در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم.
دستور جلسه امروز "کتاب عبور از منطقه 60 درجه زیر صفر"می‌باشد؛
من قبلاً فکر می‌کردم جهنم جایی است که از حرارت آن انسان‌ها می‌سوزند، ولی به نظرم این قضیه برعکس هم دارد، مثل یخ زدگی حس‌های آدم که در دوران اعتیاد بسیار محسوس است و مهندس بصورت یک مثال زیبا این موضوع را مطرح نموده‌اند و این کتاب خیلی راحت با آموزش‌های ساده می‌تواند من را از این مسیر یخبندان و سخت عبور دهد و به رهایی برساند. سادگی و روان بودن مطالب کتاب، هفده سال تجربیات و معلومات مهندس است. به همین دلیل مهندس با تفکر متد DST را کشف نمودند.

یکی از مطالبی که باعث جذب و ماندگاری من در کنگره60 شد همین مثال‌های ساده و قابل فهمی بود که مهندس در کتاب 60 درجه فرموده بوند. مثلاً با تشبیه جسم به «شهر وجودی» من خیلی مسائل برایم نمایان شد، چون قبلاً یک روشی را برای ترک اعتیاد امتحان کرده بودم که قرار بود طی 21 روز با قرص اعتیاد را ترک کنم، ولی بعداً متوجه شدم که برای آن دکتر جسم من اصلاً مهم نبود، چرا که حال من بعد از برنامه او بهتر نشد و شب‌ها باید با قرص‌های مختلف می‌خوابیدم، با این وجود نصف شب‌ها با درد از خواب می‌پریدم. مشکل این بود که من ذره ذره این جسم را تخریب کرده بودم و می‌خواستم در مدت کوتاهی آن را درست کنم که در کنگره60 فهمیدم کاملاً در اشتباه بودم، چون طبق آموزش‌های کتاب می‌بایست به تدریج این درمان در جسم من صورت می‌گرفت.

در واقع فرماندهی وجودی من در جسم از بین رفته بود و باید با درمان، آن را دوباره به دست می‌آوردم. کتاب 60 درجه در کنگره خیلی مهم است زیرا چهارچوب اصلی این ساختار با این کتاب شکل گرفته است. نکته دیگری که من از این کتاب ارزشمند فهمیدم این است که اگر به هرطریقی گرفتار بندهای اهریمنی شدم، با آموزش‌های این کتاب می‌توانم راه برگشت را پیدا کنم. یکی از مسائل مهمی که از اوایل ورودم به کنگره60 به آن رسیده بودم این است که فکر می‌کنم مهندس این کتاب را با إلهامات و إلقائات از اساتید نوشته‌اند که می‌تواند به احیای انسان‌ها کمک کند. قبلاً که من تلاش می‌کردم از راه و روش‌های دیگری اعتیاد را ترک کنم، هنوز به دکتر نرسیده، دستگاه کارتخوان را آماده کرده بود تا پولش را بگیرد، یعنی به فکر جسم و یا خوب شدن من نبود. اما اینجا در کنگره60 مهندس فقط به فکر درمان رهجوها هستند. همه مطالب در کتاب 60 درجه مخصوصاً تک‌تک عکس‌های آن به من می‌فهماند که من کجا بوده‌ام و باید به کجا برسم. و در آخر از مهندس و خانواده محترمشان تشکر و قدردانی می‌کنم که چنین بستری را برای امثال من فراهم کردند تا به رهایی و حال خوب برسم.

ممنون که به صحبت‌های من توجه کردید.

3 تصویر از تصاویرِ کتاب عبور از منطقه 60 درجه زیر صفر:

تایپ: مسافر امیررضا لژیون دوم و مسافر مسلم لژیون سوم
عکس: مسافر علی لژیون پنجم
ویراستاری: مسافر حسن لژیون دوم
ارسال خبر: مسافر احمد لژیون یکم
مرزبان خبری: مسافر صادق
تهیه و تنظیم: گروه سایت شعبه امین قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .