English Version
This Site Is Available In English

هفته دیده‌بان، فرصتی برای تقدیر از زحمات این عزیزان است.

هفته دیده‌بان، فرصتی برای تقدیر از زحمات این عزیزان است.

دوازدهمین جلسه از دوره چهاردهم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران آقا نمایندگی شفا مشهد با استادی ایجنت محترم همسفر علی، نگهبانی همسفر عماد و دبیری (موقت) همسفر معین با دستور جلسه "هفته دیده‌بان"، شنبه 20 اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان علی هستم یک همسفر.
خدا را شاکرم و سپاسگزارم که این فرصت را در اختیار من گذاشت تا بتوانم در این جایگاه خدمت کنم و از مشارکت‌های شما بهره‌مند شوم. در کنگره چهار جشن برگزار می‌شود که عبارتند از: ۱- جشن همسفر ۲- جشن راهنما ۳- جشن ایجنت و مرزبان ۴- جشن دیده‌بان. در این جشن‌ها، ما از عوامل نامبرده تقدیر و تشکر می‌کنیم. این هفته، هفته دیده‌بان است و من توضیحاتی را در رابطه با دیده‌بان به عزیزان ارائه خواهم داد.
در کنگره، پایین‌ترین رکن، رهجوها هستند و پس از آن، راهنماها وظیفه راهنمایی رهجوها را بر عهده دارند. پس از راهنمایان لژیون، مرزبانان قرار دارند که وظیفه حفظ و تعیین حدود شعبه را بر عهده دارند. پس از لژیون مرزبانی، ایجنت وظیفه هدایت و راهنمایی مرزبانان را بر عهده دارد. دیده‌بان‌ها مسئول رسیدگی به نمایندگی‌ها از طریق ایجنت هستند و زیر نظر جناب مهندس، قانون‌گذار کنگره، فعالیت می‌کنند.

در کنگره، ۱۴ دیده‌بان داریم که هر کدام مسئولیتی را بر عهده دارند. در هفته دیده‌بان، دیده‌بانان به تمامی شعب کنگره سرکشی می‌کنند و افراد کنگره از آن‌ها تقدیر و قدردانی می‌کنند. در این سرکشی، دیده‌بان‌ها مسئول هدایت و راهنمایی شعب هستند.
همه دیده‌بان‌ها در تهران حضور دارند و باید به تمامی شعب سرکشی کنند. در این سرکشی‌ها، هزینه‌های رفت و آمد را از جیب خود متقبل می‌شوند، اما برایشان مهم نیست؛ چرا که در این سیستم خدمت می‌کنند تا بتوانند اصل برداشت کنگره را به ما منتقل کنند. وظیفه ما است که از آن‌ها با پاکت قدردانی کنیم. راهنمایم آقا مصطفی همیشه به من می‌گفت: “جوری تقدیر و تشکر کنید که جیبتان حس کند چیزی کم شده.” مبلغ مهم نیست؛ مهم این است که ما یاد بگیریم چگونه تقدیر و تشکر کنیم و سپاسگزار باشیم. در کنار آن، دلنوشته فراموش نشود. بعضی از دلنوشته‌ها هنوز از دوره مرزبانی‌ام باقی مانده‌اند و هر بار که جابجایی در خانه‌ام رخ می‌دهد، این دلنوشته‌ها را می‌خوانم و تاریخ آن‌ها را نگاه می‌کنم و برایم بسیار لذت‌بخش است. ممنونم که با سکوت خودتان به صحبت‌های بنده گوش دادید.

تهیه گزارش:
مرزبان خبری: همسفر امین
تایپ و ویراستاری: همسفر جمال (لژیون اول)
ارسال خبر: همسفر معین (لژیون چهارم)
سایت همسفران آقا نمایندگی شفا مشهد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .