جلسه هشتم از دوره پانزدهم سری کارگاههای آموزشی مسافران و همسفران نمایندگی جواد گلپایگان، به استادی راهنمای محترم مسافر عباس، نگهبانی مسافر منصور ودبیری مسافر مسعود با دستورجلسه ( جهان بینی ۱و۲)پنجشنبه ۱۸اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان عباس هستم، یک مسافر
خداوند بزرگ را شاکرم که فرصت داد تا در این جایگاه خدمت بکنم و آموزش بگیرم.
پیشاپیش هفته دیدهبان را خدمت همه خدمتگزاران کنگره ۶۰ ،علی الخصوص خود این عزیزان تبریک عرض مینمایم. اگر امروز ما روی این صندلی نشستهایم به خاطر زحمات بیدریغ این عزیزان است .
دستور جلسه این هفته جهانبینی ۱ و ۲ است به خاطر دارم که در زمان گذشته در دبیرستان در مورد جهان بینی ۱ و ۲ مطالعه کردیم اما معنای آن را متوجه نشدهایم.
دیروز کتاب ۱۴ مقاله را مطالعه میکردم و متوجه شدم مخترع متد DST و مثلث درمان جناب آقای مهندس ژاکام در سال ۱۹۹۹ میلادی بودند .ایشان یک مثلث به نام مثلث درمان را طراحی کردند که این مثلث شامل سه ضلع جسم ،روان و جهانبینی است ؛همچنین ایشان برای اولین بار نگاهی سه بعدی به صورت مسئله اعتیاد انداختند، زیرا تمام جهان آن بر این تصور بودند که اعتیاد بیماری غیر قابل درمان لاعلاج و مرموزی است در همین زمان ایشان بر این نظریهها خط بطلانی کشیدند و فرمودند اعتیاد بیماری کاملاً قابل درمانی است.
جناب آقای مهندس فرمودند: جسم ما با داروی OT به درمان میرسد و هنگامی که جسم ما به حالت تعادل برسد، روان ما نیز به تعادل میرسد، اما صورت مسئله جسم جهانبینی چه ربطی به مسئله اعتیاد دارد؟
پاسخ این سوال این است که در یکی از نوشتارهای کنگره ۶۰ آمده مصرف کننده شخص بیماری است که در اثر ناآگاهی برای قسمت جسم خود در اثر استفاده از مواد مخدر تخریب به وجود آورده است؛ همچنین فردی که دچار اعتیاد میشود جهانبینی او افیونی میشود ؛یعنی نگرش او نسبت به جامعه تغییر میکند. جناب آقای مهندس فرمودند یک مصرف کننده دچار جهان بینی افیونی میشود و جهانبینی افیونی به گونهای است که فرد دچار ترس و اضطراب میشود.
همانطور که میدانید ترس و اضطراب سبب میشود تا مصرف کننده دچار جهل و نادانی شود؛ در نتیجه از هستی کائنات پدر مادر همسر و غیره طلبکار میشود؛ همچنین خود را انسانی آگاه و دانا میداند و دچار منیت میشود و در این صورت آموزش ناپذیر میشود و همه افراد خانواده و و جامعه را به غیر از خودش مقصر میداند؛ زیرا تصور میکند همه دست به دست هم دادهاند تا او دچار اعتیاد شود.
جناب آقای مهندس با استفاده از جهان بینی افکار ما که توسط اعتیاد پوسیده و خراب شده بود را صیقل دادند؛ همچنین ما را دوباره به زندگی برگرداندند و راه زندگی کردن را به ما آموختند.
ما در جهان بینی و با استفاده از دیدهبان محترم استاد امین یاد گرفتیم که از خداوند و جامعه طلبکار نباشیم و سپاسگزار خداوند خود باشیم. کسانی که در دایره هستی بلد نیستند که چگونه سپاسگزاری کنند مردود میشوند، اما کسانی که سپاسگزاری را بلدند شاگرد اول میشوند. ما نباید تنها به به خاطر برآورده کردن خواستهها سپاسگزار خداوند باشیم؛ بلکه باید به خاطر چیزهایی که در زندگی داریم از خداوند سپاسگزار باشیم.
جهان بینی به معنای جبران خسارت است ما در کنگره ۶۰ یاد گرفتیم که قدردان چیزهایی باشیم که در زندگی ما وجود دارند ،به طور مثال ما باید قدردان سلامتی خود باشیم همچنین قدردان همسفرانی باشیم که در طول دوره درمان پا به پای ما حرکت کردند تا ما به درمان و رهایی برسیم. جهان بینی ؛یعنی آشنایی با حقایقی که من چشم خود را روی آنها بسته بودم و آنها را نمیدیدم.
امیدوارم همه ما بتوانیم در سایه آموزشهای جناب آقای مهندس مسیر درست زندگی کردن را بیاموزیم تا به نقطهای که از آنجا انشعاب یافتهایم برگردیم.
معارفه مسول اوتی :

رهایی شعبه:

خدمتگزاران:


تایپ و ویرایش مسافر رضا لژیون سوم
عکس مرزبان خبری مسافر جواد
تنظیم و ارسال مسافر محمد لژیون سوم
مسافران نمایندگی جواد گلپایگان
- تعداد بازدید از این مطلب :
106