English Version
This Site Is Available In English

راه جنت یا آرامش پرهیزکاری است

راه جنت یا آرامش پرهیزکاری است

 سی دی‌«سختی‌ها» از آقای مهندس در تاریخ  ۱۴۰۳/۱۲/۲۸این سی دی بیان شده است و مطالب آن مربوط به تاریخ ۷۹/۹/۱۰ قسمتی از مطالبش هم مربوط به تاریخ ۷۴/۱/۳۱می باشد. آقای مهندس سه مشکل اساسی موجود در جهان را اعتیاد، چاقی، سرطان بیان کردند و ادامه دادند که اعتیاد در کنگره۶٠ نزدیک به ۲۸ سال پیش حل شد و چاقی نیز با کمک اصول درست، لژیون جونز و بدون جراحی  درمان شده است. سرطان هم تا تحقیقات پیشرفته است؛ ولی چون ما پزشک نیستیم نمی‌توانیم راه درمان را پیش بگیریم و فقط تا تحقیقات ادامه می‌دهیم.

درادامه منظور خود را از جهان‌بینی بیان کردند. جهان‌بینی؛ یعنی هنر درست زندگی کردن را آموختن. این‌ که باید کاری کنیم تا به آرامش برسیم و به بیماری‌ها دچار نشویم؛ چون بسیاری از بیماری‌ها از افکار و اندیشه نادرست به وجود می آید و برداشت دیگری که می توان از جهان بینی داشت اعتقاد به زندگی بعد از مرگ است. کاری کنیم که در بعد، بعدی دچار مشکل نشویم. مبحث امروز ما درمورد این است که باید چکار کنیم که حلقه‌های حیات را درست پشت سر گذاریم تا در بعد، بعدی دچار مشکل نشویم. ایشان در ادامه دوران وحلقه‌های حیات را بیان کردند که این‌گونه است« کودکی، جوانی بعد از جوانی جا افتادگی و آخرین مرحله وارد بعد، بعدی می شویم».

راه جنت یا همان آرامش، پرهیزکاری و درست زندگی کردن است و اینجا آرامش را برابر با بهشت و رنج را برابر با جهنم دانستند و تمثیل بهشت را همان باغ دانستند در عمل هم همان آرامش و آسایش انسان دانستند. قوانین الهی را نام بردند مثل دروغ نگفتن، تهمت نزدن و… . فرمودند:« کسی که این قوانین را انجام ندهد به طرف ضد ارزش ها حرکت کرده است. وقتی آموزش می‌گیریم و به آگاهی و بیداری می‌رسیم، می‌توانیم به گذشته نگاه کنیم و بفهمیم که کدام کار را درست و کدام را نادرست انجام داده ایم اینکه انسان با تحمل رنج و سختی است که می تواند به کلید و چراغ دست پیدا کند»‌؛ یعنی همان رمز و راز کشف حقیقت را پیدا می کند. بعد اشاره به این کردند که با تکرار است که مطالب ملکه ذهن انسان می‌شود و همین که من قوانین الهی را در سی دی قبل بیان کردم واین جا دوباره تکرار کردم در ذهن شما بیشتر ماندگار می‌شود.

ارزش زمان را بیان کردند که برای انسان خیلی با ارزش است و ادامه دادند که در حلقه‌های مختلف حیات، زمان نیاز است وانسان با گذشت زمان از آن حلقه می گذرد و به وادی، حلقه بعدی وارد می شود و این باعث به تکامل رسیدن اندیشه و تفکر و تعقل انسان می‌شود با مرور زمان؛ باید یاد بگیریم  که اشتباهاتمان را تکرار نکنیم وانسان از تولد تا مرگ به این حلقه‌ها توجهی نمی کند. ایشان ادامه دادند یکی از این حلقه‌ها کودکی است که انسان در حال یادگیری است وحلقه بعدی جوانی است که با غرور وجهل همراه است ومهم ترین حلقه، حلقه سوم است که تحول انسان در این زمان رخ می دهد وحلقه سازندگی انسان است وسن آن هم متغیر است. از سی سالگی تا چهل وپنج سالگی می تواند باشد وآن بستگی  به خود انسان دارد، انسان در این مرحله؛ باید تلاش برای تزکیه وپالایش خود کند وفرامین الهی را انجام دهد؛ چون این مرحله پایه وریشه حلقه چهارم که همان ورود به بعد بعدی می باشد وبعضی انسان‌ها به دلیل آن تزکیه وپالایش خود همزمان می‌توانند هم در حلقه سوم باشند وهم به حلقه چهارم سفر کنند.

ایشان اشاره کردند که قوانین الهی، قوانین اصلی درست زندگی کردن است و ربطی به دین خاصی ندارد  در ادامه این طور توضیح دادند که وقتی از حلقه سوم برای سازندگی خود درست استفاده کنیم و تزکیه و پالایش را انجام دهیم می توانیم از نیروی خفته درون خودمان به درستی استفاده کنیم و انرژی لازم را از آن بگیریم وانسان‌هایی که به خود برچسب بیماری و افسردگی  می زنند انرژی درونی خود را سرکوب می‌کنند که گذشتن از مرحله سوم و ورود به حلقه چهارم دشوارترین مرحله است و به مرحله امتحان نیز شناخته می‌شود که گاهی انسان‌ها در این مرحله جذب ماده و مادیات می‌شوند و همه چیز را فدای مادیات می کنند.

افرادی که فکر اعمال نیک و بد خود نیستند در بدو ورود به حلقه چهارم مورد غضب الهی قرار می گیرند و در همین حلقه سوم هم این غضب را دارند پس زمانی که می‌خواهی در صراط مستقیم قدم برداری و حرکت کنی و سازندگی خود را انجام دهی باید از سختی‌ها عبور کنی؛ ولی این سختی‌ها آن قدر طاقت فرسا نیست که نتوانی تحمل کنی پس این هم یک مرحله و حلقه از حیات است که باید تسلیم آن شوی و قوانین را رعایت کنی و در صراط مستقیم قدم برداری که اگر این‌گونه رفتار نکنید؛ باید تمام توانت را بگذاری تا خودت را از خشم طبیعت نجات دهید؛ پس دست خود انسان است و اختیار با خودش است که کدام راه را انتخاب کند.

نتیجه گیری، که من از این سی دی گرفتم این بود که اگر می‌خواهم در حلقه چهارم آرامش و آسایش لازم را داشته باشم و بتوانم  طبق فرامین الهی زندگی کنم؛ باید در همین حیات تلاشم را کنم تا جهان‌بینی خودم را آموزش دهم  علاوه بر آن در صراط مستقیم قدم بردارم و با تزکیه و پالایش که می کنم خودم را به آن سازندگی که قوانین الهی گفته‌اند، برسانم.

منبع: سی دی سختی‌ها
نویسنده: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون اول)
رابط خبری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهره(لژیون اول)
ویراستاری و ارسال : همسفر مریم رهجوی راهنما زینب (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی زاگرس

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .