هشتمین جلسه از دوره چهاردهم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی کاشمر با استادی همسفر آمنه، نگهبانی همسفر هانیه و دبیری همسفر معصومه با دستور جلسه «جهانبینی ۱ و ۲» در روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.
.jpg)
خلاصه سخنان استاد:
از نگهبان و دبیر جلسه سپاسگزارم که به من فرصت دادند تا خدمت کنم و آموزش بگیرم. برای درمان اعتیاد ما نیازمند مثلثی هستیم که اضلاع آن شامل جسم، روان و جهانبینی میباشد. جهانبینی فقط برای مصرفکنندگان و کنگره۶۰ نیست هر شخصی باید جهانبینی را داشته باشد و آن را کاربردی کند.
جهانبینی دو بخش دارد که شامل: جهانبینی درون و بیرون میباشد. شناختی که من نسبت به خود داشته باشم جهانبینی درون میباشد و شناختی که نسبت به اطرافیانم و هستی داشته باشم جهانبینی بیرون نام دارد. هدف ما در زندگی بر مبنای سه ضلع است که عبارتاند از: مبدا، مسیر حرکت و مقصد میباشد. مبدا تعیین میکند که من در کجا قرار دارم و مسیر حرکت جهانبینی بیرون شما است یعنی مطالبی که برای حرکت استفاده میکنید و مقصد، قدرت مطلق یا خالق خود میباشد.
ما جهانبینی را یاد میگیریم که معجزه حیات را درک کنیم. زندگی دارای قوانینی میباشد که جهانبینی این قوانین را به ما آموزش میدهد. هر یک از ما دارای خواستههایی میباشیم که نفس بر مبنای خواستههای معقول و نامعقول تعیین موجودیت میکند. نفس دارای سه مرحله میباشد که شامل: اماره، لوامه و مطمئنه میباشد.
مراتب دانایی شامل سه بخش میباشد که شامل: علمالیقین، عینالیقین و حقالیقین میباشد. علمالیقین یعنی: فردی که اعتیاد را از بیرون میبیند و فقط اطلاعات آن را دارد و از آن استفاده نمیکند. عینالیقین یعنی: فردی که با فرد مصرفکننده زندگی میکند و آن را حس میکند و تجربه دارد. حقالیقین یعنی فردی که مصرفکننده میباشد. جهانبینی به ما آموزش میدهد که زندگی را زندگی کنیم و از فرصتها استفاده کنیم.
.jpg)
مرزبانان کشیک: همسفر سمیه و مسافر هادی
تایپ: همسفر مهناز رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون هشتم)
عکاس خبری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهارم)
ویراستاری و ارسال: همسفر گلناز رهجوی راهنما همسفر آمنه (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی کاشمر
- تعداد بازدید از این مطلب :
483