English Version
This Site Is Available In English

جهان‌بینی مثال ستون های یک بنا می‌باشد

جهان‌بینی مثال ستون های یک بنا می‌باشد

جلسه نهم از دوره‌ی نوزدهم، از کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی قیدار، با استادی مسافر سعید، با نگهبانی موقت مسافر سهراب و با دبیری موقت مسافر امین، با دستور جلسه" جهان‌بینی ۱ و ۲" در روز یک‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد

سلام دوستان سعید هستم یک مسافر، در مورد دستور جلسه، جهان‌بینی ۱ و ۲ باید بگویم مثال ستون های یک بنا می‌باشد که برای اجرای این ستون‌ها نیاز به مواد اولیه داریم که مصالح ما در این بخش، ترس، منیت و جهان‌بینی ایست و اگر ما این‌ها را یاد بگیریم می‌توانیم ستون های محکمی را در مسیر خود ایجاد کنیم.

ما زمانی که وارد کنگره می‌شویم خیلی از کلمات برای ما تازگی دارد، یعنی برایمان مبهم است که در مورد جهان‌بینی به ما می‌گوید: جهان‌بینی یعنی آنچه که ما نسبت به جهان هستی، جهان درون و جهان بیرون، برداشت، ادراک و احساس می‌نمائیم را جهان‌بینی می‌گوئیم. وقتی به معنا و مفهوم این واژه‌ها رسیدیم خواهیم فهمید که یک مسیر یا یک موضوعی برای ما خوب یا بد خواهد بود در غیر این صورت برداشت ما شاید برایمان بازدارنده یا مکمل باشد. 

اولین مدل‌ که در جهان‌بینی مطرح شده، مدل عقل است که نگهبان‌هایی دارد و این نگهبان‌ها بر اساس دانایی که دارند، وظیفه حفاظت از قلعه عقل را دارند که خواسته‌های ما را مورد سنجش قرار می‌دهند و به بعضی از آنها اجازه ورود و به بعضی دیگر اجازه ورود نمی‌دهند.

گاهی اوقات یک خواسته نامعقول با لباس تقوا وارد قلعه عقل می‌شود و ما بر اساس سطح دانایی خود باید بتوانیم با آن مقابله کنیم. 

مدل دیگری که مطرح شده، مدل باد است که این نیرو در مورد حرکت خودرو یک نیروی بازدارنده است ولی برای یک هواپیما یک نیروی مکمل است که برای اوج گرفتن هواپیما کمک می‌کند. اما ما چگونه می‌توانیم از این نیرو استفاده کنیم؟ ما باید بدانیم که نفس ما نقش خودرو یا نقش هواپیما را دارد و در چه نقطه‌ای از این خلقت قرار داریم، اگر در نقطه اول هستیم باید نفس خود را آگاه‌تر کنیم و صور پنهان خود را بشناسیم و نقات ضعف خود را تقویت کنیم تا از این نیرو مثال هواپیما به سود خود استفاده کنیم.

اما این مدل‌ها برای ما چه خاصیتی دارد؟ ما در زندگی خود با خیلی از این مسائل آشنایی نداشتیم، مدل مثلث دانایی وجود دارد که در درون آن مثلث دانایی موثر وجود دارد، اگر ما آموزش ببینیم و تجربه ما درست باشد و تفکر درست را انجام دهیم به مثلث دانایی خواهیم رسید و اگر بتوانیم این‌ها را اجرایی کنیم به مثلث دانایی موثر خواهیم رسید. 

ما باید بتوانیم در مسائل زندگی خود این‌ها را اجرایی کنیم، شاید در مورد غذا خوردن، شاید مورد مسائل اجتماعی یا خانوادگی ما لازم شود و ما باید در نظر داشته باشیم که در مقابل این مثلث، مثلث جهالت هم وجود دارد که مثال یک دیوار در مقابل ما قرار می‌گیرد و ما باید این دو را از یکدیگر تشخیص دهیم که اضلاع مثلث جهالت، ترس، منیت و ناامیدی ایست. 

اما امروز مراسم پیمان و اهدای شال مرزبانی را خواهیم داشت که توسط دیده‌بان محترم جناب آقای صداقت انجام خواهد شد و من به مرزبانان منتخب تبریک می‌گویم و برایشان آرزوی موفقیت را دارم و همین‌طور خدمت مرزبانان عزیزی که دوره خدمتی آنها به پایان رسیده است خسته نباشید می‌گویم. از اینکه به صحبت‌های من گوش کردید، متشکرم.

 

تایپ، درج و ارسال: مسافر ابوذر، مرزبان خبری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .