چهاردهمین جلسه از دوره چهارم کارگاههای آموزشی کنگره۶٠ همسفران نمایندگی رضوی مشهد با استادی همسفر مریم، نگهبانی همسفر سهیلا و دبیری همسفر فاطمه با دستورجلسه «جهانبینی» روز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ماه۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
آنچه باور است محبت است و آنچه نیست ظروف تهی است. جهانبینی به معنی آنچه ما نسبت به کل هستی و جهان درون و بیرون ادراک، احساس، برداشت و دریافت میکنیم است. در جهانبینی ما به دنبال قوانین زندگی هستیم. هر چیزی قوانینی دارد؛ برای مثال میتوان قوانین رانندگی، قوانین بازی یا قوانین کنگره۶۰ را نام برد. ما در کنگره معتقدیم که تمام مشکلات و ناراحتیها را خودمان سر خود میآوریم؛ چون نمیدانیم و آگاهی نداریم. وقتی آگاهی نداریم هر بلایی که سر ما میآید، نمیدانیم از کجا است. در کنگره۶۰ جهانبینی را فرا میگیریم. آموزش میبینیم و این قوانین را ذرهذره با گوشت، پوست و استخوان خود درک میکنیم. زمانی که در جهانبینی قوانین را فرا گرفتیم، بهتر زندگی کردن را میآموزیم و یاد میگیریم که چطور قوانین زندگی را رعایت کنیم تا زندگی بهتری داشته باشیم و لذت ببریم و در صلح و آرامش زندگی کنیم.
هنگامی که ما درون و بیرون خود را شناختیم، دیدگاه ما نسبت به بیرون و درون خود عوض میشود. چرا؟ چون ما شناختی بین درون و بیرون خود از جهانبینی یاد گرفتیم، ما آموختیم که الان نسبت به جسم خود بنگریم که مثلا جسم ما اضافه وزن دارد. ما باید وزن را کم کنیم و بدانیم چه موقع غذا بخوریم؟ چه مقدار و چه اندازه بخوریم؟ این برای ما خیلی مهم است. در کنگره این جهانبینی است که به ما یاد میدهد در مورد جسم یا بدن خود فکر کنیم و ببینیم بدن ما تا الان چه تخریبهایی داشته است و ما نمیدانستیم. من قبل از این که وارد کنگره شوم، هیچ نگاهی به درختان، گیاهان و حیوانات نداشتم. اصلا دقت نمیکردم که درختان و گیاهان چطور رشد میکنند یا این که حیوانات چطور زاد و ولد میکنند. من درگیر مسافرم بودم، از زندگی و بچهها فراموش کرده بودم و واقعا اطراف خود را نمیدیدم که چه اتفاقاتی میافتد.
با آموزشهای کنگره یاد گرفتم که با تفکر، آگاهی خود را بالا ببرم. وقتی آگاهی من بالا رفت، روش زندگی من فرق میکند. با آگاهی پیش میروم و هر مشکلی که برایم پیش بیاید، میتوانم آن را حل کنم؛ چون آگاه هستم و میدانم که چه کاری باید انجام بدهم و چه گرههایی را باید باز کنم. مثل آقای مهندس که این مسئله درمان اعتیاد را پیدا کردند و در مورد آن گفتند که سه ضلع روان، جسم و جهانبینی دارد. روی اینها کار کردند و مسافران ما به رهایی رسیدند. اگر جسم، روان و روح ما درست نشود، هیچ وقت به رهایی نمیرسیم. حتی من که یک همسفرم و تحقیقهای خیلی زیادی داشتم، نمیدانستم که جسم و روان در پرتو جهانبینی به تعادل میرسد.
ما در کنگره یاد گرفتیم که چطور از جهانبینی و آموزشهایی که راهنماها میدهند، استفاده کنیم. من از وقتی کنگره آمدم، آگاهی من بسیار بالا رفته است. الان نزدیک پنجاه و خوردهای سن من است، ولی تا الان نمیدانستم که مسافرها که مصرفکننده هستند، درواقع بیمار هستند. فکر میکردم اینها بیکارند یا دلشان میخواهد مصرف کنند. همیشه به مسافرم غر میزدم. چون جهانبینی من خوب نبود. همیشه به او میگفتم شما همیشه خواب هستید، شما غیرت ندارید، چرا کار نمیکنید، آخه ما هم آدم هستیم. بچههای ما هم هیچ وقت این را درک نمیکردند که او مریض است. ولی از وقتی له کنگره آمدهام و آموزش دیدم، متوجه شدم که مسافر من بیمار است. ما همسفران باید کنار مسافران خود باشیم و جهانبینی خود را بالا ببریم تا آنها را هم به رهایی برسند.
برداشت من از این جهانبینی این است؛ قبلا بینظم بودم یعنی بینظمی در زندگی بهخاطر اینکه درگیر مسافرم بودم. نه تحملی و نه تفکری در مورد زندگی داشتم. هیچ وقت فکر نمیکردم که این زندگی چه میشود؟ همیشه میگفتم که چرا من؟ چرا خانواده من؟ چرا بچه من؟ چرا شوهر من؟ چرا جاری من اینطور است، ولی من نباشم؟ ضدارزشها این است که غیبت میکنیم، همیشه در مورد همه غیبت میکردم؛ ولی الان میگویم من خودم آگاهی نداشتم و زندگی را خودم به چالش میکشیدم؛ چرا منت سر دیگران بگذارم! از وادی اول تجربه کردم که با تفکر کردن ساختارها آغاز میشود، بدون تفکر آن چه هست رو به زوال میرود یا سیدی تشنگی که جناب استاد امین گفتند: شما باید خواستهات قوی باشد، وقتی خواسته قوی بود به نتیجه میرسیم. آخر کار؛ نابرده رنج گنج میسر نمیشود، مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد.

تقدیر و تشکر نگهبان سایت جدید از نگهبان سایت دوره قبل

مرزبان کشیک: همسفر زهرا
تایپ: همسفر کلثوم رهجوی راهنما همسفر معصومه( لژیون دوم)
عکاس خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون سوم)
مسئول صوت: همسفر بهجت رهجوی راهنما همسفر مرضیه(لژیون اول)نگهبان صوت
ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر معصومه(لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی رضوی
- تعداد بازدید از این مطلب :
141