English Version
This Site Is Available In English

جهان‌بینی متعلق به تمام انسان‌ها است

جهان‌بینی متعلق به تمام انسان‌ها است

سلام دوستان صغری هستم یک همسفر؛

جهان‌بینی متعلق به تمام انسان‌ها است، یعنی همه انسان‌ها به جهان‌بینی نیاز دارند و مانند طناب محکمی بوده که انسان را از عمق تاریکی نجات می‌دهد. زمانی‌که فردی در دام اعتیاد گرفتار می‌شود، حس‌های او آلوده و‌ وارد ضد ارزش‌ها شده که بزرگ‌ترین آن‌ها فرورفتن در تاریکی است‌. دانش جهان‌بینی به فرد کمک می‌کند که بسیاری از مسائل را درک کند و یاد‌ بگیرد که از کجا ضربه خورده تا بتواند مانع ضربات بعدی شود. اگر دانایی افراد در کنگره با جهان‌بینی بالا نرود، سیستم شبه افیونی جسم راه‌اندازی نخواهد شد؛ بنابراین باید به همان اندازه که دارو کم می‌شود، میزان جهان‌بینی افزایش پیدا کند وگرنه شخص به درمان نمی‌رسد. 

ما اگر با علم جهان‌بینی نتوانیم ظرفیت‌سازی کنیم و ساختار مثبت به دست بیاوریم، بازسازی جسم صورت نمی‌گیرد که در ابتدا ممکن است درک جهان‌بینی سخت باشد؛ اما با تکرار و تمرین لذت‌بخش می‌شود. اکنون خداوند را شاکر هستم که با سیستم درمانی کنگره۶۰ آشنا شده‌ام؛ چراکه پیش از ورود به کنگره، تصور می‌کردم که هر کاری انجام می‌دهم با تفکر درست است؛ اما با ورود به کنگره و دریافت آموزش‌ها متوجه شدم که درست فکر کردن چه تأثیری بر روی زندگی ما دارد و با آموزش جهان‌بینی فهمیدم که یک انسان شاید نتواند یک مرتبه تغییر کند؛ اما به مرور زمان با تفکر، اندیشه درست، غلبه کردن بر ترس‌ها، استفاده کردن از تجربیات دیگران و آموزش گرفتن می‌تواند ذره‌ذره تغییرات را در خود ایجاد کند.

سلام دوستان مریم هستم یک همسفر:

جهان‌بینی یعنی آن‌چه ما نسبت به کل هستی و جهان بیرون و درون برداشت، ادراک و دریافت می‌کنیم. جهان‌بینی بیرون شامل، ادراک و احساس ما نسبت به تمام هستی است که باید نقاط ضعف و قدرت خود را ‌شناخته تا زمانی‌که آشنا شدیم به ما کمک کند نیروهای منفی را تشخیص داده، از تاریکی خارج شویم و با تقویت نیروهای مثبت به سمت روشنایی حرکت کنیم. میزان دانایی به لباس نیست؛ بلکه به انسان بودن است؛ زیرا ممکن است کسی سواد داشته باشد و شاید این سواد به کسب دانایی در آن زمینه به فرد کمک کند؛ اما گاهی برعکس می‌شود و میزان سواد بر دانایی اثر عکس خواهد داشت. ممکن است شخصی تحصیلات عالیه داشته باشد و درمان اعتیاد او بیشتر از بقیه افراد با مشکل مواجه شود و میزان اطلاعات برای او منیت ایجاد کند. دانایی در کنگره، دانایی عمومی، معرفت و شناخت است؛ زیرا برای این‌که جهان‌بینی من تغییر کند، باید دانایی من افزایش پیدا کند و برای بالا بردن دانایی باید از مثلث جهالت که ترس، ناامیدی و منیت است عبور کنم تا به دانایی مؤثر برسم. جهان‌بینی به من یاد داد که سرمنشأ بیشتر مشکلات ندانستن و ناآگاهی می‌باشد؛ زیرا برداشت و احساس من از تمام اتفاقات پیرامون خود، مهم است. امیدوارم با آموزش‌هایی که از جلسات کنگره و راهنما دریافت می‌کنم، قادر به تغییر جهان‌بینی خود باشم و دانایی خودم را بالا برده تا به دانایی مؤثر تبدیل کنم.

سلام دوستان ملیحه هستم یک همسفر:

جهان‌بینی یعنی آن‌چه ما نسبت به کل هستی، جهان بیرون و درون ادراک و دریافت می‌کنیم که اصلی‌ترین و مؤثر‌ترین مسئله در زندگی ما می‌باشد. جهان‌بینی الفبا یک زبان است؛ زیرا یکی از کاربردهای مهم آن، این بوده که استاد امین در جزوه جهان‌بینی ۱و۲، الفبای آن را برای ما می‌شکافد. گاهی‌اوقات ما علاقه‌مند هستیم هنر یا علمی را بیاموزیم که نزد استادی رفته و کتابی تهیه می‌کنیم؛ اما هر چقدر می‌خوانیم متوجه مفهوم آن نمی‌شویم و باوجود تلاش بسیار، به مرحله‌ای می‌رسیم که انرژی ما تمام می‌شود؛ زیرا دانایی ما کافی نبوده است. 

دانایی در جهان‌بینی، قدرت ماهیت خواسته‌ها تعریف شده و هر انسان دارای خواسته‌های گوناگون است؛ بنابراین دانایی تشخیص می‌دهد که کدام خواسته درست و کدام نادرست است؛ بنابراین شاید ما در یک موضوعی به دانایی رسیده‌ایم؛ اما توان عمل به آن را نداشته باشیم؛ به‌عنوان مثال: می‌دانیم غیبت کردن کار خوبی نیست و باز هم آن عمل را انجام می‌دهیم که این یعنی ما به دانایی مؤثر نرسیده‌ایم. جهان‌بینی بر مسئله دانایی و شناخت انسان تأکید می‌کند که انسان چگونه حس‌های خود را تشخیص دهد و آن‌ها را پالایش کند تا به درمان برسد. در جهان‌بینی می‌آموزیم که ترس، ناامیدی و منیت ابزاری در اختیار نیروهای بازدارنده، قطب‌های منفی و نفس اماره هستند که مانع از رشد دانایی می‌شوند. دانایی محکم‌ترین سپر در برابر تحقق خواسته‌های نامعقول است.استاد امین در جزوه جهان‌بینی می‌فرمایند: کسانی می‌توانند به دانایی دسترسی پیدا کرده که بتوانند از دیوار ترس، منیت و ناامیدی عبور کنند و این کار راحتی نیست؛ بنابراین داشتن اطلاعات در مورد جهان‌بینی کافی نیست؛ بلکه باید آموزش‌ها را کاربردی کنیم. جهان‌بینی قوانین درست زندگی کردن را به ما آموزش می‌دهد که اگر ما این قوانین را نیاموخته باشیم در زندگی دچار مشکل خواهیم شد.

ویرایش و ویراستار: خدمتگزاران سایت
ارسال: همسفر بیتا رهجوی راهنما همسفر ندا (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیک آباد)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .