English Version
This Site Is Available In English

ناامیدی دشمن انسان است

ناامیدی دشمن انسان است

جلسه‌ دوم از دوره‌ سی و چهارم سری کارگاه‌‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰، شعبه اروند آبادان، با استادی مسافر عباس، نگهبانی موقت مسافر خالد و دبیری موقت مسافر امین، با دستور جلسه « وادی دوم و تاثیر آن روی من » روز پنج‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

سلام دوستان عباس هستم یک مسافر

دستور جلسه در خصوص «وادی دوم و تأثیر آن روی من» است.  

در وادی اول یاد گرفتم که ساختارها با تفکر آغاز می‌شوند و باید پیش از شروع هر کاری، ابتدا فکر کنم. سپس بلافاصله وارد وادی دوم شدم که مسئله ناامیدی را مطرح می‌کند و راه‌حل مبارزه با آن را به من می‌آموزد.  

اگر دقت کنیم، تمامی وادی‌ها برگرفته از نظام کائنات و حتی کتاب آسمانی «قرآن» هستند. خداوند در قرآن کریم می‌فرماید: ای کسانی که بر خود ستم کرده‌اید، از رحمت خدا ناامید نشوید. همچنین، امام علی(ع) می‌فرمایند: ناامیدی از گناهان کبیره است. در واقع، آخرین حربه شیطان برای فریب انسان، ناامیدی است. ناامیدی دشمن انسان است.  

در این وادی آمده که وقتی قدرت مطلق، انسان را آفرید، به او اختیار داد و او را در برابر دو راهی قرار داد: راه خوب و راه بد. سپس به او می‌گوید: نگران نباش، توکل کن و در مسیرت حرکت کن، چرا که قدرت مطلق همواره حامی توست. وقتی در مسیر ارزش‌ها گام برداریم و به سمت ضدارزش‌ها نرویم، نمی‌توانیم بگوییم خدا ما را فراموش کرده است.  

در آموزش‌های کنگره آموخته‌ام که مسئولیت تمام کارهایم را بپذیرم و نباید آن را به گردن خدا بیندازم. پس باید راه درست را انتخاب کنم. جنگ نرم از افکار، تفکر و ذهن من آغاز می‌شود. نیروی منفی به ذهنم حمله می‌کند و مدام تلقین می‌کند: ببین، چندبار تلاش کردی و شکست خوردی! این افکار، ناامیدی را در من تقویت می‌کنند. اما همان‌طور که در کتاب جناب مهندس آمده، باید خوشحال باشیم که با جنگ نرم ادامه می‌دهیم.  

در جزوه جهان‌بینی خوانده‌ام که ناامیدی، بار گناه و اندوهی است که انسان نه می‌تواند تحمل کند و نه می‌تواند رهایش کند. پس رها کردن آن کار ساده‌ای نیست. در این جزوه، دو مثلث مقابل هم ترسیم شده‌اند: مثلث دانایی (آموزش، تجربه، تفکر) و مثلث جهالت (منیت، ترس، ناامیدی). هر ضلع مثلث دانایی، نقطه مقابل خود را در مثلث جهالت دارد. اگر به‌درستی عمل نکنم، دانایی من به دانایی مؤثر تبدیل نمی‌شود. از سوی دیگر، ناامیدی مانع تجربه کردن می‌شود و نتیجه آن، اغلب افسردگی شدید است.  

سرچشمه افسردگی، ناامیدی است و نتیجه نهایی آن ممکن است خودکشی باشد که در آموزه‌های دینی ما از گناهان کبیره شمرده شده است. استاد امین در جزوه جهان‌بینی می‌گویند: انسان ناامید مانند کسی است که خود را در چاهی زندانی کرده و از هر تجربه‌ای می‌گریزد.

 

گروه سایت نمایندگی اروند آبادان 

تایپ مطلب: همسفر عرفان لژیون ششم، مسافر حسین لژیون چهارم، مسافر امین لژیون یازدهم 

ویرایش و ارسال مطلب: مرزبان خبری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .