English Version
This Site Is Available In English

هر انسان یک وظیفه

هر انسان یک وظیفه

جلسه یازدهم از دور دوازدهم از سری کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره 60 نمایندگی وکیلی با استادی راهنمای محترم مسافر ناصر، نگهبانی مسافر مرتضی و دبیری مسافر حسین با دستور جلسات " وادی دوم و تاثیر آن روی من و تولد یک سال رهایی مسافر غلام، حسین و جلال "  پنجشنبه 11 اردیبهشت ماه 1404 در ساعت15:30 آغاز به کار نمود.



خلاصه سخنان استاد:
در مورد وادی‌ها وقتی به موفقیت دست پیدا می‌کنیم که به این نتیجه دست برسیم که باید تفکر را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم و  وقتی پا در مسیر خواهیم گذاشت که ابتدا تفکر کنیم. وادی دوم تا هشتم این سوالات و توهماتی که در ذهن و تفکرات ما ایجاد می‌گردد قادر به پاسخگویی هستند. از جمله وادی دوم که آغازگر این خط و مشی فکری است.
همه‌ی انسان‌ها دارای درونیاتی هستند از جمله مشغله فکری، اضطراب، استرس، دغدغه و ... که بقیه انسان‌ها از دورنیات شخص دیگر ناآگاه هستند و اینجاست که ابتدا با تعمق در درون خود به این ذهنیت می‌رسند که در این سیل جمعیت و انسان  " هیچ " است.  ولی  با نگاه عاقلانه‌تر به این نتیجه می‌رسد که به اندازه خود وظیفه و رسالتی بر عهده دارد که رهایی مسافران از جمله این وظایف است. در این دایره هستی شاید ذره‌ای بیش نباشیم ولی مهم اینجاست که آیا به وظیفه خود عمل می‌نماییم یا خیر؟
جواب این سوال نیز زمانی به انسان می‌رسد که به این خودباوری برسد که به هیچ نیست حتی اگر ذره‌ای باشد. بی‌تفاوت نبودن به کنگره یا کاستن از هر عوامل و رنج بشری از جمله این دیدگاه‌هاست.
یکی از موارد اصلی و مهمی که در وادی دوم برای نقش دادن به تفکر ما ایجاد می‌شود آن است که اگر ما هیچ نیستیم چه هستیم؟ و در این جایگاهی که قرار داریم چه کمکی به خودمان و بقیه می‌توان انجام دهیم. 

اما  در مورد دستور جلسه دوم که در رابطه با تولد یک سال رهایی مسافر جلال، مسافر حسین و مسافر غلام است که به جناب مهندس، خودشان و خانواده‌هایشان تبریک می‌گویم. هر سه از مسافران فرمانبردار در سفر اول بودند و امیدوارم که روزی در جایگاه فرمانروایی نیز قرار بگیرند و با خدمت صادقانه نقش و وظیفه خود را به خوبی ایفا نمایند.







پیاده‌سازی: مسافر مصطفی لژیون دوم
عکاس خبری: مسافر علی و مسافر مرتضی لژیون هفتم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .