English Version
This Site Is Available In English

انسان موجود پیچیده‌ای است

انسان موجود پیچیده‌ای است

شاید در طول زندگی و در دوران تحصیل در کتاب‌ها و آموزش‌ها با کلمه جهان‌بینی آشنا شده باشیم، ولی معنی و تعریف درستی از آن واژه نداشتیم. در کنگره با این مبحث آشنا می‌شویم و معنی درستی از آن را یاد می‌گیریم، می‌دانیم جهان‌بینی: یعنی الفبای زندگی، و ما می‌توانیم به کمک آن به اهدافمان برسیم اگر جهان‌بینی کاربردی نگردد به کارمان نمی‌آید و غرق در مشکلات می‌مانیم. جهان‌بینی یعنی آنچه ما نسبت به‌کل هستی جهان درون و بیرون برداشت و دریافت و احساس می‌کنیم، و به زبان ساده یعنی دیدگاه و نگرش ما نسبت به خودمان و اطرافمان و اینکه چگونه به اطراف خود نگاه می‌کنیم.

کنگره ۶۰ معتقد است در درمان اعتیاد علاوه بر جسم و روان جهان‌بینی، نگاه فرد مصرف‌کننده نیز باید درمان شود، مقوله جهان‌بینی اولین بار در کنگره به‌عنوان یکی از پارامترهای مهم درمان اعتیاد مطرح شد که یکی از اضلاع درمان اعتیاد است. برای درمان جسم و روان ۱۰ الی ۱۱ ماه و برای جهان‌بینی مدتی غیرقابل‌پیش‌بینی وقت لازم است.

در جزوات جهان‌بینی استاد از مدل استفاده نمودند برای ساده کردن مطالب، این مهم‌ترین کاری است که یک معلم می‌تواند انجام دهد تا مطالب برای همگان قابل‌استفاده باشد. جهان‌بینی محور اصلی حرکت در کنگره است و علت موفقیت کنگره نسبت به گروه‌های دیگر و جهانی‌شدن این است که برگشت در این NGO کمتر است و این به دلیل بحث جهان‌بینی می‌باشد. جزوه جهان‌بینی پیامش این است که آن ساختارهایی که ما در جهان بیرون می‌بینیم در درون خود ما هم وجود دارد و ما باید این‌ها را بگردیم پیدا کنیم، اگر ما در کشورمان یک سری انسان‌های شرور داریم در درون ما هم این انسان‌های شرور وجود دارند و این نشان می‌دهد که انسان موجود پیچیده‌ای است، حال این جزوه‌ها در دسترس ماست و بسیار پربار و حاوی مطالب و نکات آموزشی بسیاری است.

اگر بخواهیم جهان‌بینی را به مقوله اعتیاد ربط دهیم به نظر من زندگی شخص مصرف‌کننده مواد یا خانواده او در اثر مصرف مواد دارای یک جهان‌بینی متفاوت است و با این جهان‌بینی غلط در زندگی دچار مشکلات عدیده‌ای می‌شوند و می‌توان گفت جهان‌بینی افیونی می‌باشد، یعنی شخص در سایه مواد مخدر فکر می‌کند و به عالم آدم بدبین است و رفتارهای نا به هنجار دارد. در کنگره سه سفر برای درمان اعتیاد مطرح است که در طی سفر، که حرکت از یک مبدأ معلوم به یک مقصد معلوم است نگاه و دیدگاه شخص مصرف‌کننده یا خانواده‌اش به‌واسطه آموزش‌های جهان‌بینی تغییر پیدا می‌کند. نگاه کنگره به تغییرات ماست و این تغییرات نشان می‌دهد که ما جهان‌بینی را آموخته و کاربردی کردیم، انشالله با جهان‌بینی کاربردی زندگی آرامی داشته باشیم و بتوانیم نگاهمان را به‌درستی تغییر دهیم.

نویسنده: راهنما همسفر اعظم (لژیون دوم)
ارسال: همسفر زینب رهجو راهنما همسفر سکینه (لژیون سوم) نگهبان سایت
سایت همسفران نمایندگی الوند

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .