English Version
This Site Is Available In English

ما نیازمند تغییر هستیم

ما نیازمند تغییر هستیم

جهان‌بینی عبارت است از نوع نگرش انسان نسبت به هستی، توجیه و تعیین آن در رابطه با انسان یا نوع تفکر و برداشتی که یک مکتب و دین نسبت به جهان و هستی عرضه داشته است؛ درواقع تکیه‌گاه فکری، همان مکتب محسوب می‌گردد. جهان‌بینی درواقع قسمتی از هستی‌شناسی می‌باشد که عناصر آن عبارتند از: توجیه جهان هستی و انسان، همچنین رابطه انسان با هستی است. جهان‌بینی به معنای جهان احساسی نیست بلکه جهان‌شناسی است و به مسئله‌ معروف شناخت مربوط می‌شود؛ شناخت در مورد انسان، به نیروی تفکر و تعقل وابستگی دارد.

به‌ندرت پیش می‌آید که شخصی بگوید: همه عمرش را خوشبخت زندگی کرده است؛ خوشبختی در زندگی از همان دسته جهان‌بینی‌هایی است که تقریبا هر انسانی آن را در ذهن خود دارد. همه انسان‌ها دوست دارند طعم خوشبختی را بچشند، هر کاری که مایل هستند انجام دهند و همیشه کارهایشان به درستی انجام شود. برای رسیدن به این هدف، سخت کوشی و چیدن برنامه‌ای منظم لازم است. تعریف خوشبختی و راه رسیدن به آن برای همه یکسان نیست ولی هر شخصی فرصت رسیدن به آن را دارد. جهان‌بینی در کنگره۶۰ توسط استاد امین ساده، کاربردی و به زیبایی تعریف شده است.

شاید زمانی‌که هر کدام از ما وارد کنگره۶۰ شدیم، تعریفی از جهان‌بینی نداشتیم و تعریف آن برایمان سخت بود؛ ما در جهان‌بینی آموختیم که باید از نیروی تفکر و تعقل خود استفاده کنیم، آموزش بببنیم و تجربه به دست آوریم، ولی همه این‌ها برای چیست؟ برای این که حس خود را تغییر دهیم و از سرمای ۶۰ درجه زیر صفر بیرون بیاییم. هر کدام از آموزش‌های کنگره۶۰، درس جهان‌بینی است که با کاربردی کردن آن‌ها می‌توانیم تغییرات را در خود ایجاد کنیم به شرط آن که خواست قوی داشته باشیم تا زمانی‌که خواسته در ما شکل نگیرد، نمی‌توانیم تغییر کنیم و مهم‌تر آن‌که باید بپذیریم ما نیازمند تغییر هستیم؛ در غیر این صورت با خدمت و آموزش نمی‌توانیم به خواسته خود برسیم.

مهم‌ترین مسئله‌ای که در جهان‌بینی مطرح است، حس می‌باشد؛ حس ما انسان‌ها با قرار گرفتن در دام اعتیاد و یا با افکار منفی یخ‌زده که با سپری کردن زمان مناسب، آموزش، خدمت و تفکر صحیح می‌توان آن را از این یخ‌زدگی خارج کرد. ما باید نوع نگاه، ساختار درونی و بیرونی خود را تغییر دهیم تا به آسایش و آرامش برسیم. هر کدام از ما می‌توانیم با آموزش پذیری بیشتر، کسب معرفت، پذیرش و فرمانبرداری به همان خوشبختی که مد نظرمان است برسیم.

نویسنده: همسفر مونا راهنما لژیون نهم
رابط خبری: همسفر فریده رهجوی راهنما همسفر مونا (لژیون نهم)
عکاس: همسفر دیبا رهجوی راهنما همسفر فریده (لژیون پانزدهم)
ویراستار: همسفر سمانه رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون بیست‌و‌پنجم) دبیر سایت
ثبت: همسفر مبینا رهجوی راهنما همسفر فریده (لژیون پانزدهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شادآباد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .