English Version
This Site Is Available In English

برون ما، آینه درونمان است

برون ما، آینه درونمان است

در کتاب‌های مختلف تعریف زیادی در مورد جهان‌بینی وجود دارد. شاید درک آن بسیار سخت و دشوار باشد؛ ولی در کنگره تعریف جهان‌بینی این‌گونه می‌باشد؛ جهان‌بینی یعنی آنچه که ما نسبت به کل هستی (جهان بیرون و جهان درون) برداشت، ادراک، دریافت و احساس می‌کنیم. منظور از جهان بیرون تمام هستی و کائنات است و منظور از جهان درون خودمان یعنی خود انسان است. در کنگره ۶۰ به هر دو سوی آن توجه می‌کنند.
هم برون را بنگریم و قال را       
                 هم درون را بنگریم و حال را
برون ما، آینه درونمان است؛ اگر درون ما بهم‌ریخته باشد برون ما هم بهم‌ریخته است و اگر تفکرات ما بهم‌ریخته باشد گفتار ما هم به همین شکل خواهد بود پس درون و برون ما از هم جدا نیستند.


جهان‌بینی متعلق به همه انسان‌ها‌یی است که در تاریکی هستند و می‌خواهند از تاریکی بیرون بیایند. جهان‌بینی، برای من ثریا است که مانند یک طناب یا قرقره‌ای کمک می‌کند به وسیله آن از عمق تاریکی بیرون بیایم و تمام آن چیز‌هایی که از دست رفته و تمام حس‌های خوب و توانایی‌هایی که داشتم و جایش ناتوانی و حس‌های منفی را جایگزین کردم را دوباره بدست بیاورم. اگر من مسائل درونی خود را به صورت بنیادی حل نکنم نمی‌توانم زندگی خود را به سمت ارزش ها حرکت بدهم و نیروهای منفی با من کاری می‌کنند که حتی خانواده خود را از دست می‌دهم. ما در کنگره با آموزش‌هایی که می‌‌گیریم، می‌دانیم با مسائل و آسیب‌های به وجود آمده، چه‌طور برخورد کنیم و با دیدگاه جهان‌بینی آن را درمان کنیم.


جهان‌بینی به من یاد می‌دهد که بر مبنای خواسته‌هایم، آموزش ببینم و راه درست را انتخاب کنم، درست فکر کنم و اشکالاتم را رفع کنم؛ اگر دانایی افراد در کنگره با جهان‌بینی بالا نرود، سیستم شبه افیونی بدن راه‌اندازی نمی‌شود؛ اگر با علم جهان‌بینی نتوانیم ظرفیت‌سازی کنیم و ساختار مثبت به وجود بیاوریم، بازسازی جسم و روان انجام نمی‌گیرد و ممکن است درک مفاهیم جهان‌بینی سخت باشد؛ ولی با تکرار و تمرین لذت‌بخش می‌شود. ما با فهمیدن جهان‌بینی متوجه می‌شویم انسان فقط جسم ظاهر نیست و دارای صور پنهان مثل عقل، نفس، روح، ذهن و آرشیو می‌باشد.


ما می‌توانیم با آرامش، قدرت عقل را بالا ببریم. اگر جهان‌بینی را درست بفهمیم و به کار ببریم، می‌توانیم به آرامش روان برسیم و در فیزیولوژی ما علاوه بر عضله و استخوان، سیستم ایکس هم بهتر کار کند. با درست کردن جهان‌بینی و فیزیولوژی ما می‌توانیم مثلث دانایی که همان تفکر، تجربه و آموزش است را به مثلث دانایی موثر تبدیل کنیم و هر سه مولفه ما به زیبایی و به طور مساوی رشد کنند تا بتوانیم به تعادل جسم، روان و جهان‌بینی برسیم. یکی از مهم‌ترین کاربردهای جهان‌بینی این است که الفبای یک زبان را برای ما می‌شکافد. جهان‌بینی روی شناخت حس‌ها است و انسان می‌تواند حس‌های خود را پالایش دهد و اگر این قضیه خوب پیش برود می‌تواند به آرامش و آسایش برسد.


نویسنده:همسفر ثریا رهجوی راهنما همسفر زهرا  (لژیون چهارم)
رابط خبری :همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهارم)
منبع: سی‌دی جهان‌بینی ۱ و ۲ و جزوه جهان‌بینی ۱و ۲
تهیه و تنظیم: همسفر کبری رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هجدهم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی حر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .