English Version
This Site Is Available In English

زبان مشترک بین همسفر و مسافر، جهان‌بینی است

زبان مشترک بین همسفر و مسافر، جهان‌بینی است

سلام دوستان مریم هستم یک همسفر.
جهان بینی؛ یعنی ادراک، احساس و نگرش ما نسبت به جهان هستی و اطرافمان. من اولین بار با واژه جهان‌بینی در دوران مدرسه آشنا شدم، وقتی به این فصل از کتاب در مورد جهان‌بینی می‌رسیدم؛ واقعا خسته کننده و درک آن برای من مشکل بود، انگار با یک مفهوم گنگ و سنگین مواجهه می‌شدم و مطالب‌ راطو‌طی‌وار حفظ می‌کردم. با ورود به کنگره اوایل سفر هم جزوه جهان بینی خیلی سنگین بود؛ ولی موقعی که راهنما مشارکت می‌کرد یا سخنان استاد امین درسی‌دی جهان‌بینی را گوش می‌دادم، خیلی دلچسب بود. مطالب را دریافت می‌کردم؛ ولی ظرف مدت کوتاهی حذف می‌شدند، هرچه فکر می‌کردم کلمه‌‌ای به یاد بیاورم، فایده‌ای نداشت. کم‌کم با آموزش‌های کنگره  فهمیدم، باید حسم درست شود که در تعریف جهان‌بینی است، احساس ما نسبت به خود و اطرافمان درست باشد. باید حس تزکیه و پالایش شود، از ‌ضدارزش‌ها دوری کنم و آموزش‌ها را به مرحله عمل برسانم.

علت موفقیت کنگره هم همین است؛ افرادی که وارد کنگره می‌شوند، بهتر است که همسفر داشته باشند؛ چون کنگره با آموزش‌های جهان‌بینی که به مسافر می‌دهد، تمام حس، ادراک و برداشت اول نسبت به خودش تغییر می‌کند و بعد نسبت به خانواده و جامعه تغییر می‌کند، برای همین می‌گو‌یند؛ اگر همسفر با مسافر وارد کنگره نشوند، مسافر به زبان فارسی و همسفر به زبان چینی حرف می‌زند. زبان مشترک بین همسفرها ومسافرها جهان‌بینی نام دارد، اینجاست  که با آموزش‌های جهان‌بینی و کاربردی کردن آن‌ها در زندگی  به مراحل تسویه که در وادی پنجم به آن اشاره شده است که شامل؛ دوری از ضدارزش‌ها، صبر، قناعت، پس‌انداز، دوری از قضاوت و غیبت، خودداری و مقام رضا، توکل و تسلیم است، دست پیدا می‌کنند و همیشه در صلح و آرامش زندگی می‌کنند. هدفِ کاربردی کردن، آموزش‌های جهان‌بینی این است که قوانین زندگی کردن را یاد بگیرم و من حداقل درگیری با خود، فرزندانم و با همسرم داشته باشم؛ وقتی در محیط خانواده، آرامش و آسایش باشد، همین باعث می‌شود، من در محیط بیرون و اجتماع هم قانون را‌ رعایت کنم و هر چه برای خودم نمی‌پسندم، برای دیگران هم نپسندم.

کنگره۶۰ برای درمان اعتیاد، سه پارامتر جسم، روان و جهان‌بینی را تعیین کرده است، که اگر این سه مقوله با هم دچار مشکل شود، فرد درک صحیح از آفرینش خودش ندارد و به پوچی می‌رسد و درحالی‌که بیرون از کنگره۶۰، بیشتر روان مد نظرشان است و می‌گویند: «فرد روانش مریض است که مواد مصرف می‌کند و با انواع قرص‌های روان‌گردان و آرامش بخش می‌خواهند، فرد معتاد را درمان کنند.» این‌جا است که فرد مصرف کننده از چاله تو‌ی چاه می‌افتد؛ ولی کنگره۶۰ معتقد است، اگر شخص بخواهد به درمان برسد، باید دو سفر را طی کند، سفر اول از مصرف مواد تا قطع آن که ۱۰ ماه زمان می‌برد و داروی مناسب  و آموزش‌های جهان بینی احتیاج است و در سفر اول  اعتیاد شخص درمان و ۹۰ درصد مشکلات جسمی فرد مصرف کننده درمان می‌شود. سفر دوم از قطع مواد تا رسیدن به خود که این سفر بدون آموزش جهان‌بینی غیر ممکن می‌باشد. در این سفر شخص به تعادل می‌رسد، طبق اصل تعادل در‌ مقاله سم‌نزدایی، درمان فوق ترک و تعادل فوق درمان است.

اگر شخص در زمینه جسم، روان و جهان‌بینی به تعادل برسد به هیچ عنوان دیگر به اعتیاد و هیچ ضد‌ارزشی روی نمی‌آورد؛ چون شخص به این درک رسیده که با‌لا‌ترین لذت آرامش و آسایش است که این ِلذت زمانی به‌وجود می‌آید که انسان به حس‌سالم برسد؛ وقتی حس سالم باشد، عقل هم سالم می‌شود؛ چون اولین شروع به کارگیری قوه عقل حس ‌است. اگر انسان حسش سالم و درست باشد، درک درستی از خودش و پیرامون اطرافش دارد. نتیجه‌ای که  گرفتم، تمام آموزش‌های کنگره و سی‌دی‌های هفتگی آقای مهندس حسین دژاکام و استاد امين بر محور شناخت انسان و جهان‌بینی می‌باشد. باید به تزکیه و پالایش بپردازم؛ وقتی که به این مرحله رسیدم، می‌فهمم که بدی بد و خوبی خوب است و هر کاری که انجام بدهم، در هستی باقی می‌ماند و اگر کسی به ما بدی کرده ما با خوبی بر‌خورد کنیم. همان طوری که آقای مهندس حسین دژاکام در سی‌دی حلقه‌های آفرینش فرمودند: «چیزی که بر پایه فکر و عقل باشد، هرگز نابود نمی‌شود، انسان باید کو‌له پشتی‌اش را با فکر وعقل پر‌ کند؛ چون آخرین مرحله آرایش جسم، فرمان فکر و عقل است.» اگر من بخواهم به تفکر درست برسم، باید به ترس خودم غلبه کنم و اگر به عقل سالم برسم، باید حس و ایمان من سالم باشد. همه این‌ها در گرو این به وجود می‌آید که من قواعد زندگی کردن و قانون آن را بیاموزم ‌که با آموزش‌های کنگره۶۰ و جهان‌بینی من به خواسته‌ام می‌رسم و در حلقه‌های دیگر حیات کوله پشتی پر بارتری خواهم داشت و دل کندن از این دنیا برای من راحت‌تر خواهد بود.

رابط خبری: راهنما همسفر مریم، عضو لژیون سردار
عکاس: همسفر سمیه مرزبان خبری، عضو لژیون سردار
ویراستار و ارسال: همسفر فاطمه نگهبان سایت، عضو لژیون سردار
همسفران نمایندگی گوجان

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .